Χωρίς κατηγορία

NetBet Προεπισκόπηση & Συμβουλές – Παρολί Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου

Αυτή την εβδομάδα στη NetBet ρίξαμε μια ματιά στις αναμετρήσεις των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και ξεχωρίσαμε τρία παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε κάποια χρήματα σε ένα παρολί. Το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό μας παρολί περιλαμβάνει παιχνίδια από την Bundesliga, τη Serie A και τη La Liga.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας και να δημιουργήσετε το παρολί σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Χόφενχαϊμ – Λειψία

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην αγωνιστική περίοδο, η Λειψία φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά της τις τελευταίες εβδομάδες και ελπίζει ότι η εντυπωσιακή νίκη της με 2-1 επί της Ντόρτμουντ μπορεί να δώσει το έναυσμα για την άνοδό της στην κορυφή. Αμυντικά είναι αποφασιστική – μόνο η Φράιμπουργκ έχει δεχτεί λιγότερα γκολ.  Είναι επίσης αποτελεσματική και στην άλλη άκρη του γηπέδου, με μόνο 3 ομάδες να έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μια ομάδα γεμάτη αστέρια, με τον Christopher Nkunku να βρίσκεται στη καλύτερη φόρμα της καριέρας του, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τα 8 γκολ και τις ασίστ που έχει πετύχει σε 11 παιχνίδια για να βοηθήσει τη Λειψία να φτάσει στη νίκη επί της Χόφενχαϊμ.

Πρόβλεψη: Λειψία

Φιορεντίνα – Μίλαν  

Δύο γίγαντες του ιταλικού ποδοσφαίρου συναντώνται το Σάββατο στο Stadio Artemio Franchi. Ο Dusan Vlahovic θέλει να βελτιώσει την περσινή του πορεία, αλλά η Φιορεντίνα δυσκολεύεται να συγκεντρώσει νίκες και έχει χάσει τα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση και έχει ήδη παίξει με όλες τις ομάδες της πρώτης οκτάδας εκτός από τη Μίλαν. Από αυτά τα 6 παιχνίδια, πέτυχε μόλις μία νίκη και έχασε τα υπόλοιπα 5. Δεν έχει αποδώσει καλά απέναντι στις άλλες μεγάλες ομάδες.

Από την άλλη πλευρά, η Μίλαν έχει ήδη κερδίσει τη Λάτσιο, την Αταλάντα και τη Ρόμα και έχει φέρει ισοπαλία με την Ίντερ και τη Γιουβέντους. Έχει κρατήσει την ψυχραιμία της στα μεγάλα παιχνίδια και αυτό την κάνει να πηγαίνει στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου ως φαβορί σύμφωνα με τη NetBet. Με ένα μείγμα εμπειρίας και νεότητας σε όλη την ομάδα, με τους βετεράνους σκόρερ Olivier Giroud και Zlatan Ibrahimovic διαθέσιμους στην επίθεση, πιστεύουμε ότι η Μίλαν θα βγει νικήτρια.

Πρόβλεψη: Μίλαν

Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης

Η ομάδα του Carlo Ancelotti μπορεί να βρεθεί στην κορυφή της La Liga αυτό το Σαββατοκύριακο, αν τα αποτελέσματα πάνε όπως τα θέλει. Μέχρι στιγμής, η πορεία της είναι καλή, καθώς έχει ξεπεράσει την αμέσως επόμενη πιο ισχυρή επίθεση του πρωταθλήματος κατά 7 γκολ. Ο Karim Benzema και ο Vinicius Junior έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, σκοράροντας 17 γκολ και δίνοντας 9 ασίστ στα 12 πρώτα παιχνίδια. Στα 33 του χρόνια, ο Benzema βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και είναι σε καλό δρόμο για να καταγράψει την καλύτερη χρονιά της ένδοξης καριέρας του με πολλά γκολ.

Παρά την ασταθή αμυντική συμπεριφορά, η δυναμική της Μαδρίτης στην επίθεση την καθιστά φαβορί σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση. Αντιμετωπίζει την ομάδα της Γρανάδας που βρίσκεται ακριβώς έξω από την τελευταία τριάδα χάρη στην ελαφρώς ανώτερη διαφορά τερμάτων της. Με το πρωτάθλημα να έχει απογειωθεί με το τρελό καλοκαίρι της Μπαρτσελόνα, ο Ancelotti θα θέλει απεγνωσμένα η ομάδα του να εδραιώσει από νωρίς το προβάδισμα στην κορυφή της La Liga. Δεδομένου του χάσματος ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, μόνο έναν νικητή μπορούμε να δούμε.

Πρόβλεψη: Ρεάλ Μαδρίτης

Αν σας αρέσουν οι επιλογές μας, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το δικό σας παρολί ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

 

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tags