Χωρίς κατηγορία

NBA 2023/24 Προεπισκόπηση σεζόν, Αποδόσεις & Προγνωστικά Στοιχήματος

NBA

Καθώς άλλη μια σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει, ετοιμαζόμαστε και για την έναρξη μιας ακόμα σεζόν κορυφαίου μπάσκετ. Οι πρωταθλητές Denver Nuggets θα προσπαθήσουν να πάρουν δύο συνεχόμενους τίτλους. Οι υπόλοιπες ομάδες πέρασαν την off-season κάνοντας μεταγραφές, προπονήσεις και φροντίζοντας να μην συμβεί αυτό. Ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ και θα πάρει το δαχτυλίδι; Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τελευταίες αποδόσεις και αγορές του ΝΒΑ με το NetBet Σπορ.

Στη NetBet, όταν εγγραφείτε, επαληθεύσετε το λογαριασμό σας, καταθέσετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον 10€, μπορείτε να κερδίσετε δύο Δωρεάν Στοιχήματα: έως και 50€ ανάλογα με το μέγεθος της πρώτης σας κατάθεσης και του πρώτου σας στοιχήματος και 5€ για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση σεζόν NBA

Καθώς ετοιμαζόμαστε για το τζάμπολ στις 24 Οκτωβρίου, όταν οι Lakers αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές Denver Nuggets, υπάρχουν πολλές ιστορίες που ακούγονται ενόψει μιας ακόμη μεγάλης σεζόν!

Υπήρξαν κάποιες απροσδόκητες ανταλλαγές και ανήσυχοι οπαδοί που περίμεναν υπομονετικά την έναρξη μιας νέας σεζόν. Ορισμένες ομάδες θα επιδιώξουν να διατηρήσουν τις δυναστείες τους, ενώ άλλες θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν νέες. Κάποιες επικεντρώνονται στο να αποδείξουν την αξία τους και μερικές ανυπομονούν να πειραματιστούν με νέα ρόστερ. Όπως και να έχει, θα είναι μια ακόμη υπέροχη σεζόν!

Τα φαβορί

Denver Nuggets

Οι Nuggets έρχονται σε αυτό το παιχνίδι με το ίδιο σχεδόν ρόστερ που κέρδισε το πρωτάθλημα πέρυσι. Μετά το 53-29 της περσινής σεζόν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, αυτή η ομάδα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Με τον Jokic, θα μπορέσει κανείς να τους σταματήσει;

Ωστόσο, το σύνδρομο της δεύτερης σεζόν είναι υπαρκτό. Ενώ μπορεί να έχουν τον αδιαμφισβήτητο MVP, την περασμένη σεζόν είχαν μια απίστευτη φόρμα που θα είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβουν. Οι προηγούμενες τέσσερις σεζόν πριν από το πρωτάθλημά τους ήταν γεμάτες με απογοητευτικούς αποκλεισμούς από τα πλέι οφ, προκαλώντας ερωτηματικά για την επιτυχία τους στο πρωτάθλημα. Με το ίδιο ρόστερ φέτος, το ζητούμενο θα είναι να διατηρήσουν την ορμή τους σε αυτό το παιχνίδι και να βεβαιωθούν ότι δεν θα πέσουν στις παλιές τους συνήθειες.

Golden State Warriors

Παρόλο που η δυναστεία στα τέλη της δεκαετίας του 2010 μπορεί να έχει τελειώσει, αυτή η ομάδα αγωνίζεται σταθερά στα πλέι οφ. Είχε ένα σύντομο πισωγύρισμα τη σεζόν 2019-20, αλλά ανέκαμψε γρήγορα με ένα πρωτάθλημα πριν από δύο σεζόν, διατηρώντας ένα συνεχές σερί επιτυχιών. Με τρία πρωταθλήματα στα τέλη της δεκαετίας του 2010, έχτισε αναμφίβολα μια δυναστεία.

Φέτος, θα μπορούσε κάλλιστα να επιστρέψει στα καλύτερά της, καθώς η ελαφρώς μεγαλύτερη σε ηλικία ομάδα της φαίνεται να είναι και πάλι σε φόρμα και να αναζητά μια ευκαιρία που θα την οδηγήσει στο να χτίσει ξανά κάτι σπουδαίο. Δεν είναι μόνο ότι ο Klay Thompson δείχνει και πάλι σε φόρμα, αλλά έχουν προσθέσει και τον κορυφαίο Chris Paul. Μαζί με τον πάντα απίστευτο Steph Curry, αυτοί οι Warriors θα μπορούσαν να είναι για άλλη μια φορά μια ασταμάτητη ομάδα.

Milwaukee Bucks

Καθώς ξεκινούσε ο Οκτώβριος, οι Milwaukee Bucks θεωρούνταν ήδη διεκδικητές του πρωταθλήματος για την επερχόμενη σεζόν. Ωστόσο, στις αρχές του νέου μήνα, εκτυλίχθηκε μια σημαντική ανταλλαγή στα τέλη της offseason, η οποία φάνηκε να έχει βαθύτατο αντίκτυπο σε αρκετές ομάδες του ΝΒΑ. Οι Bucks έστειλαν τον πόιντ γκαρντ Jrue Holiday και μια επιλογή πρώτου γύρου του 2029 στους Portland Trail Blazers με αντάλλαγμα τον επτά φορές all-star πόιντ γκαρντ Damian Lillard.

Ήταν μια σεισμική ανταλλαγή που συγκλόνισε το πρωτάθλημα και μετέτρεψε τους Bucks από σχετικό αουτσάιντερ για έναν ακόμη τίτλο στην ισχυρότερη ίσως ομάδα του πρωταθλήματος. Η προσθήκη του Lillard στους Blazers ενισχύει επίσης την περίπτωση του Antetokounmpo, καθώς άλλος ένας All-Star εντάσσεται στην ομάδα. Η άφιξη του Lillard ενίσχυσε τους Bucks, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να επιδιώξουν την εξιλέωση και να διεκδικήσουν ξανά τον θρόνο τους στην Ανατολική Περιφέρεια.

Boston Celtics

Οι Celts έφτασαν κοντά αλλά όχι αρκετά κοντά τις τελευταίες σεζόν. Ψάχνουν την ευκαιρία που θα τους οδηγήσει στο δαχτυλίδι που μάλλον τους άξιζε τα τελευταία δύο χρόνια. Τα προηγούμενα χρόνια για τους Celts ήταν γεμάτα με αμέτρητες απογοητευτικές εξόδους στα πλέι οφ και αποτυχίες να πετύχουν αυτό που αξίζει στο ρόστερ τους. Παρόλα αυτά, οι Celts έχουν φτάσει στα πλέι οφ για εννέα συνεχόμενα χρόνια, παραμένοντας μια σταθερή απειλή στο πρωτάθλημα. Κάθε σεζόν, φαίνεται ότι οι Celts θα τα καταφέρουν, αλλά πάντα κάπου σκοντάφτουν.

Με τον Jayson Tatum, τον Jaylen Brown και μερικά άλλα αστέρια να ενισχύουν το ρόστερ, είναι μια σπουδαία ομάδα. Έχουν επίσης προσθέσει τον Kristaps Porzingis σε ένα ήδη καλό αρχικό σχήμα για να εξασφαλίσουν ότι θα έχουν τους μεγάλους παίκτες εκεί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα των Celts θα αποδώσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το πραγματικό ερώτημα είναι αν έχουν επιτέλους συγκεντρώσει ένα ρόστερ ικανό να κάνει μια πορεία στα πλέι οφ που μπορεί να τα καταφέρει στις μεγάλες στιγμές.

Τελευταίες στοιχηματικές αποδόσεις NBA

Τελικός Νικητής:

Milwaukee Bucks @ 4,50

Boston Celtics @ 5,00

Denver Nuggets @ 5,50

Phoenix Suns @ 7,00

Golden State Warriors @ 13,00

LA Lakers @ 13,00

LA Clippers @ 17,00

Dallas Mavericks @ 19,00

Miami Heat @ 21,00

Συμβουλές στοιχημάτων NBA

Πρωταθλητές NBA: Golden State Warriors @ 13,00

Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα των Golden State μεγαλώνει σε ηλικία, εξακολουθεί να διαθέτει μια από τις ισχυρότερες συνθέσεις του πρωταθλήματος που ξέρει πώς να τα καταφέρνει. Η ομάδα διαθέτει τρεις από τους καλύτερους σκόρερ της τελευταίας 20ετίας. Θα μπορούσαν να χτίσουν άλλη μια δυναστεία με την πληθώρα των νέων ταλέντων που έρχονται και τους παλαιότερους βετεράνους;

Rookie της χρονιάς: @ 1,80

Όλη η κουβέντα φέτος περιστρέφεται γύρω από τον Victor. Αφού εντυπωσίασε στο κολέγιο και δικαίως επιλέχθηκε στον πρώτο γύρο, τώρα ήρθε η ώρα για αυτόν τον τύπο να δοκιμαστεί στα μεγάλα πρωταθλήματα. Ήδη, όμως, σημειώνει αρκετά συγκλονιστικά νούμερα στην προετοιμασία και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι έτοιμος να μπει στα μεγάλα σαλόνια.

Νικητές Eastern Conference: Miami Heat @ 10,00

Απλά υπάρχει κάτι ιδιαίτερο με τους Heat. Ανεξάρτητα από το πόσο πιο δυνατές γίνονται οι ομάδες γύρω τους, βρίσκουν τον τρόπο να κερδίζουν και παίζουν απειλητικά ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Με τον Buttler να σηκώνει αυτή την ομάδα και με την απογοήτευση της περσινής σεζόν νωπή στη μνήμη, αυτή θα μπορούσε να είναι άλλη μια μεγάλη χρονιά για τους Heat.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ