Χωρίς κατηγορία

AEK vs Παναθηναϊκός: Προεπισκόπηση, Αποδόσεις & Συμβουλές στοιχήματος

AEK vs Παναθηναϊκός

Στην Αγιά Σοφιά (14/01-20:30), η ΑΕΚ (38 βαθμοί) υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (40 βαθμοί), σε ένα ντέρμπι, ύστερα από το οποίο, πιθανώς να αλλάξει η κατάσταση στη βαθμολογία, με τον ΠΑΟΚ (38 βαθμοί) να παραμονεύει. Διαβάστε την ανάλυση αυτή, στην οποία θα βρείτε πληροφορίες για την κατάσταση των 2 ομάδων, καθώς και τις αποδόσεις για stoixima, που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, μαζί με ορισμένα προγνωστικά για αυτό.

Αν δεν είστε ήδη στην παρέα της NetBet, εγγραφείτε σήμερα, καθώς θα βρείτε ελκυστικές αποδόσεις για στοίχημα ποδόσφαιρο, αλλά και άλλα αθλήματα, για να μπείτε στη δράση. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, κατά την εγγραφή σας, με την οποία θα λάβετε ένα free bet 100%, έως 50 €, μαζί με ένα ακόμα free bet των 5 €, κατά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης του λογαριασμού σας.

Προεπισκόπηση του αγώνα

Η ΑΕΚ έρχεται στο παιχνίδι, από τη σπουδαία νίκη με 1-2 στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, απέναντι στον Ολυμπιακό, με τους συνήθεις ύποπτους Livai Garcia και Zuber, να κάνουν τη διαφορά για τους κιτρινόμαυρους. Ακόμα, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με 0-0, στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Άρη, με τον Αλμέιδα να ξεκουράζει ορισμένους από τους βασικούς του, ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός, έκανε το 2/2 με τον Τερίμ στον πάγκο του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο. O Σπόραρ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και με 2 δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στο τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε και μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 1-1, με την πρόκριση να κρίνεται πλέον στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αποδόσεις

Όσον αφορά τις αποδόσεις που προσφέρονται από τη NetBet για το παιχνίδι, βρίσκουμε τη νίκη της ΑΕΚ σε απόδοση 1.90, την ισοπαλία σε απόδοση 3.41 και τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 4.33. Το over 2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.17, ενώ το under 2.5 σε απόδοση 1.67. Ακόμα, βρίσκουμε το goal goal σε απόδοση 1.98, ενώ το να μην σκοράρουν και οι 2 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 1.82.

Προγνωστικά

Under 2.5 goal – 1.67

Με την κορυφή της βαθμολογίας να διακυβεύεται σε αυτό το παιχνίδι, αναμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, με τις 2 ομάδες να μην δίνουν πολλούς χώρους. Η ΑΕΚ, πρόκειται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Παναθηναϊκό να αναμένεται να παραταχθεί με αμυντικό προσανατολισμό, θέλοντας να καταφέρει κάτι καλό με τη βοήθεια της άμυνάς του, σε μια δύσκολη έδρα.

1ο Ημίχρονο Αποτέλεσμα Χ – 2.14

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα θα είναι αναγνωριστικά των προθέσεων για τις 2 ομάδες, και πιθανώς θα κυλήσουν χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ. Θα επιλέξουμε το να λήξει ισόπαλο το 1ο ημίχρονο, κάτι που έχει καλές πιθανότητες να συμβεί, δεδομένης της σημασίας του ματς και του αμυντικού προσανατολισμού που θα στοχεύσουν οι ομάδες.

** Οι αποδόσεις είναι όπως προσφέρονται από τη NetBet στις 10/01 και ενδέχεται να μεταβληθούν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ