Μπάσκετ

NBA – Όσα πρέπει να ξέρετε για το στοίχημα

NBA

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά και την δεύτερη ήττα τους απέναντι στους Miami Heat. Τα προημιτελικά των περιφερειών έχουν αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς γίνονται απίστευτα πράγματα στην «φούσκα του Ορλάντο». Μετά από τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας που παρ’ ολίγο να ακυρωθεί η υπόλοιπη σεζόν του ΝΒΑ, τα play-offs μας δίνουν πλούσιο θέαμα και μας προετοιμάζουν για τους μεγάλους ημιτελικούς των περιφερειών. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τα τελευταία νέα των ομάδων, ενώ στο τέλος του άρθρου θα βρείτε και τον συνοπτικό οδηγό μας για το στοίχημα στο ΝΒΑ.

Δύσκολη η θέση των Μπακς

Το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Χιτ εξελίχθηκε σε θρίλερ για την ομάδα από το Μιλγουόκι. Οι Μπακς ηττήθηκαν για δεύτερη φορά και βρίσκονται με 2 παιχνίδια πίσω για την πρόκριση στα τελικά της ανατολικής περιφέρειας. Οι Χιτ επικράτησαν χάρη στις δυο βολές του Μπάτλερ, ο οποίος σκόραρε κυριολεκτικά σε νεκρό χρόνο και χάρισε στην ομάδα του την νίκη με 114-116. Το φάουλ που έδωσε την «νίκη» στους Χιτ καταλογίστηκε στον Γιάννη, με τον ίδιο να μην μπορεί να πιστέψει το λάθος του. Το αχρείαστο φάουλ του Αντετοκούνμπο έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μαϊάμι να περάσει μπροστά και να πάρει ένα παιχνίδι που μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο πήγαινε για την παράταση. Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε θέαμα και μέχρι και το τελευταίο λεπτό μας κράταγε στην άκρη της θέσης μας. Τα ελάφια το πάλεψαν, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των Χιτ, έκαναν σωστή άμυνα και ο Γιάννης σήκωσε την ομάδα στις πλάτες του …σχεδόν μέχρι τέλους.

  • Οι Χιτ ήταν γενικώς καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και αυτό φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους Μπακς που πρέπει να επιστρέψουν από το 2-0 άμεσα, αν θέλουν να μείνουν στο παρκέ και να περάσουν στον τελικό.

Σέλτικς – Ράπτορς: Η ομάδα της Βοστώνης κάνει την ανατροπή

Το είχαμε πει και σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με το ΝΒΑ: οι Σέλτικς μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση αν δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και δώσουν το 100% τους απέναντι στην ομάδα του Τορόντο. Έτσι και έγινε! Η ομάδα της Βοστώνης έδειξε χαρακτήρα και με περίσσεια δύναμη επικράτησε των Ράπτορς στο δεύτερο αναμεταξύ τους game για την πρόκριση στον τελικό της ανατολικής ακτής. Η δουλειά που είχαν να κάνουν, όμως, οι «Κέλτες» δεν ήταν εύκολη. Ο αγώνας με τους Ράπτορς εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τους τελευταίους μάλιστα να είναι 12 πόντους μπροστά στο τέλος της 3ης περιόδου. Όταν χρειάστηκε, οι Σέλτικς πείσμωσαν και ο Σμαρτ έδωσε τις λύσεις με απανωτά τρίποντα. Τώρα, τα πράγματα ζορίζουν πολύ για τους Ράπτορς, που βρίσκονται στο 0 με δυο παιχνίδια πίσω για την πρόκριση. Μάλιστα, οι Σέλτικς έχουν αποδείξει ότι μπορούν, και θα παίξει τεράστιο ρόλο η ψυχολογία και των δύο ομάδων στα επόμενα παιχνίδια.

Οι Ρόκετς στον ημιτελικό απέναντι στους Λέικερς

Η ομάδα του Χιούστον πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην ομάδα της Οκλαχόμα και κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας όπου και θα αντιμετωπίσει τους κορυφαίους Λέικερς. Οι Ρόκετς πήραν την νίκη με νύχια και με δόντια στο έβδομο παιχνίδι της σειράς απέναντι στους Θάντερς και δικαίως περνάνε στην επόμενη φάση. Ο Χάρντεν δεν μπόρεσε να στηρίξει την ομάδα του όπως ήθελε, κάνοντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στο παιχνίδι με τους Θάντερς. Ωστόσο, οι συμπαίκτες του κάλυψαν το κενό του και έδωσαν λύσεις που τους έφεραν δύο πόντους μπροστά από τους Θάντερς. Οι Θάντερς μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά μετά κόπων και βασάνων, οι Ρόκετς πέτυχαν το 4-3 κερδίζοντας το παιχνίδι 104-102.

Οι ημιτελικοί στην δυτική περιφέρεια

Τα ζευγάρια για τους μεγάλους ημιτελικούς στην δυτική περιφέρεια έχουν κλείσει. Οι Λέικερς θα αντιμετωπίσουν τους Ρόκετς, ενώ οι Νάγκετς πήραν σπουδαία πρόκριση με 4-3 απέναντι στους Τζαζ και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Κλίπερς. Οι ομάδες του ΛΑ είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, και είναι σίγουρο ότι οι Ρόκετς και οι Νάγκετς έχουν δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους.

Τα φαβορί για τον τίτλο

Μετά και τα πρώτα δυο παιχνίδια στους ημιτελικούς της ανατολικής ακτής, τα φαβορί για τον τίτλο έχουν αλλάξει. Βέβαια, η κορυφή παραμένει η ίδια, με τους Κλίπερς και τους Λέικερς να φαίνεται πως είναι οι δυο επικρατέστερες επιλογές ανάμεσα στα πρακτορεία στοιχηματισμού για την κατάκτηση του τίτλου. Από εκεί, όμως, που οι Μπακς ακολουθούσαν στην 3η θέση και μάλιστα ήταν η σίγουρη επιλογή και για τον τελικό νικητή στην ανατολική περιφέρεια, τα δυο χαμένα παιχνίδια απέναντι στους Χιτ έχουν αλλάξει την κατάταξη. Έτσι, πίσω από τις ομάδες του ΛΑ έρχονται οι Σέλτικς και οι Χιτ που βάσει των δεδομένων αυτή την στιγμή φαίνεται ότι θα είναι και το ζευγάρι του τελικού, καθώς προηγούνται με 2-0 απέναντι σε Ράπτορς και Μπακς. Την πεντάδα των φαβορί κλείνει η ομάδα του Γιάννη. Έτσι, συνοπτικά έχουμε:

ΝΒΑ 2019/20 Τελικός Νικητής
ΛΑ Κλίπερς 3.30
ΛΑ Λέικερς 3.80
Μπόστον Σέλτικς 6.00
Μαϊάμι Χιτ 8.00
Μιλγουόκι Μπακς 8.00

 

Οδηγός για το στοίχημα στο ΝΒΑ

Ακόμα και αν δεν έχετε ασχοληθεί στο παρελθόν με το αθλητικό στοίχημα ή το ΝΒΑ, το πλούσιο πρόγραμμα των play-offs της φετινής σεζόν είναι ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε το ποντάρισμα. Το σημαντικότερο βήμα όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα είναι η έρευνα. Αυτό σημαίνει ότι πριν από κάθε αγώνα καλό θα ήταν να τσεκάρετε τα στατιστικά και τις επιδόσεις των ομάδων αλλά και του κάθε παίκτη. Αν παρακολουθείτε συχνά τους αγώνες, τότε αυτή η διαδικασία θα σας παίρνει λιγότερο χρόνο γιατί θα έχετε μια γενική ιδέα της εικόνας της ομάδας από τους προηγούμενους αγώνες. Ωστόσο, μην προσπερνάτε ποτέ το στάδιο της έρευνας γιατί οι πληροφορίες αυτές μπορούν να διαμορφώσουν τις αποφάσεις σας και παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στα πονταρίσματα που θα σας φέρουν μεγάλα κέρδη. Ακόμα, στο ΝΒΑ υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά είδη πονταρισμάτων, σιγουρευτείτε ότι ξέρετε ακριβώς πως λειτουργεί και τις συμπεριλαμβάνει κάθε ποντάρισμα. Τέλος, θα σας συμβουλεύαμε να διαβάζετε προσεκτικά και τις αναλύσεις των ειδικών και των ιστοσελίδων που αρθρογραφούν αποκλειστικά για το μπάσκετ, καθώς εκεί θα βρίσκετε μια πιο αναλυτική παρουσίαση των αγώνων μαζί με συμβουλές και προτάσεις για επιπλέον πονταρίσματα.

  • Μην ξεχνάτε ότι στο διαδικτυακό στοίχημα αξίζει να ψάχνετε και να πετυχαίνετε τις καλύτερες αποδόσεις σε κάθε παιχνίδι.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ