Βόλεϊ Στοιχηματική εκπαίδευση

Τα μεγαλύτερα γεγονότα για στοιχήματα στο Μπιτς Bόλεϊ

Εδώ στη NetBet, έχουμε ένα σωρό μεγάλες αγορές για αθλητικά στοιχήματα και προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις στο Μπιτς Bόλεϊ. Δεν δεχόμαστε μόνο στοιχήματα σε μεμονωμένους αγώνες – προσφέρουμε ονλάιν στοιχήματα σε πολλές βαθύτερες αγορές στον ιστότοπό μας για στοιχημα gr. Αν θέλετε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε stoixima live, εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για το πώς ακριβώς πρέπει να το κάνετε.

Τα μεγαλύτερα στοιχηματικά γεγονότα στο Μπιτς Βόλεϊ

Το τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μακράν το πιο πολυαναμενόμενο στοιχηματικό γεγονός για το Μπιτς Βόλεϊ. Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου θεωρείται η ύψιστη τιμή στο διεθνές Μπιτς Βόλεϊ. Το άθλημα αυτό εισήχθη στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 και αποτελεί επίσημο ολυμπιακό άθλημα από το 1996.

Μια άλλη δημοφιλής διοργάνωση του Μπιτς Βόλεϊ είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της FIVB, το οποίο είναι το δεύτερο σε κύρος μετά τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό το πρωτάθλημα δύο φύλων διοργανώνεται από τον επίσημο διεθνή οργανισμό του Μπιτς Βόλεϊ, τη Διεθνή Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB), και διεξάγεται κάθε δύο χρόνια από την καθιέρωσή του το 1997.

Το FIVB Beach Volleyball World Tour διεξάγεται επίσης από τη Διεθνή Ομοσπονδία Βόλεϊ και είναι ένα διακεκριμένο διηπειρωτικό τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ που λαμβάνει χώρα μεταξύ Μαΐου και Δεκεμβρίου κάθε έτους. Η διοργάνωση αυτή καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1989 για τους άνδρες και το 1992 για τις γυναίκες. Αφού αγωνιστούν σε διάφορα τουρνουά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το ζευγάρι των συμμετεχόντων με την υψηλότερη παγκόσμια κατάταξη στο FIVB Beach Volleyball World Ranking καταφέρνει να φτάσει στην τελευταία φάση του τουρ και να έχει την ευκαιρία να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή του World Tour.

Καλύτερα στοιχήματα στο Μπιτς Βόλεϊ

Νικητής Αγώνα

Με τα στοιχήματα νικητή αγώνα, επίσης γνωστά ως στοιχήματα moneyline, μπορείτε να στοιχηματίσετε στην ομάδα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει έναν συγκεκριμένο αγώνα. Είναι το πιο απλό στοίχημα που διατίθεται για το Μπιτς Βόλεϊ, καθώς δεν περιλαμβάνει παραλλαγές όπως τα χάντικαπ και τα πονταρίσματα. Ως εκ τούτου, είναι κατάλληλο τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες παίκτες στοιχημάτων.

Τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στο Μπιτς Βόλεϊ

Στοιχήματα Τελικού Νικητή

Τα στοιχήματα τελικού νικητή είναι οι αγορές που επιτρέπουν στους παίκτες να προβλέψουν τον νικητή ενός συγκεκριμένου τουρνουά. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε στην ομάδα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Συνήθως, αυτοί οι τύποι στοιχημάτων προσφέρουν πολύ γενναιόδωρες αποδόσεις, ακόμη περισσότερο αν τα στοιχήματα τοποθετηθούν αρκετά νωρίτερα, όταν όλες οι ομάδες ξεκινούν φυσικά από την ίδια θέση.

Σύνολο Πόντων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο στοιχήματος για να προβλέψετε το σύνολο των πόντων που θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου σετ ή σε ολόκληρο τον αγώνα Μπιτς Βόλεϊ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ένα στοίχημα για το αν το σκορ θα είναι πάνω ή κάτω από έναν προκαθορισμένο αριθμό.

Στοιχήματα Σετ

Συνήθως υπάρχουν τρία σετ σε έναν αγώνα Μπιτς Βόλεϊ. Με τα στοιχήματα σετ, μπορείτε να στοιχηματίσετε στα αποτελέσματα ενός συγκεκριμένου σετ, ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ