Archive

Πώς να παίξετε Gold Pile Toltec Treasure

Μπείτε στην ατμόσφαιρα του πολιτισμού των Αζτέκων με ένα από τα καλύτερα φρουτακια online τους είδους με θέμα το ψάρεμα που θα βρείτε στα μεγαλύτερα καζινο online. Το slot αυτό παιχνίδι από την Rarestone Gaming Wizard Games με μέση προς υψηλή μεταβλητότητα, πλέγμα 5×3 και 25 γραμμών πληρωμής, είναι σχεδιασμένο ώστε να καθηλώνει με την μυστηριακή της αισθητική, τα εξαιρετικής λεπτομέρειας σύμβολα και φόντο ένα ημιφωτισμένο ιερό με τεράστια αγάλματα κεφαλιού και τοτέμ να είναι διάσπαρτα παντού

Τα σύμβολα πληρωμής περιλαμβάνουν από τα κλασικά A έως 9 στην κάτω πλευρά, ακολουθούμενα από κοσμήματα, φλάουτα και μάσκες ζώων. Ένα μπλαντέρ σύμβολο “Toltec lady”  σας βοηθά ως Wild να δημιουργήσετε νικηφόρους συνδυασμούς, το οποίο αντικαθιστά τα  κανονικά σύμβολα και πληρώνει έως και 80 φορές το ποντάρισμα για έναν συνδυασμό από 5 του ίδιου είδους.

Πώς να παίξετε

Αρχικά σας προτείνουμε να παίξετε με την demo εκδοση για να το μάθετε. Η διεπαφή του παιχνιδιού είναι αρκετά φιλική και εύκολη. Το να γνωρίζετε πώς να παίζετε τον κουλοχέρη Gold Pile Toltec Treasure είναι σημαντικό για τους νέους παίκτες. Συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε την demo έκδοση όπου θα παίξετε χωρίς χρήματα μέχρι να κατανοήσετε τους κανονισμούς και τις ειδικές λειτουργίες. Εάν έχετε αρκετή εμπειρία με τους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες, μπορείτε πιθανώς να παραλείψετε αυτό το μέρος.

Για να κάνετε μία νίκη απαιτείται η αντιστοίχιση τουλάχιστον 3 συμβόλων σε μια γραμμή που ξεκινά από τον αριστερό κύλινδρο και οι πλήρεις συνδυασμοί επιτυγχάνονται πετυχαίνοντας 5 φορές το ίδιο σύμβολο στην ίδια γραμμή πληρωμής. 

Όλα τα σύμβολα εκτός από τα Scatters υπάρχουν και σε χρυσή εκδοχή η οποία μπορεί να εμφανιστεί τυχαία στον κύλινδρο 5 σε οποιαδήποτε περιστροφή τόσο κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών βάσης όσο και των παιχνιδιών μπόνους. 

Οποιοσδήποτε πλήρης συνδυασμός με σύμβολα χρυσού και Wild δίνουν ένα σταθερό έπαθλο τζάκποτ, με 5 συνδυασμούς συμβόλων OAK τα οποία είναι χαμηλών πληρωμών που απονέμουν το Mini Jackpot και σύμβολα υψηλών πληρωμών που απονέμουν το Maxi Jackpot, πληρώνοντας 40x και 160x του στοιχήματος αντίστοιχα . Οι πιθανότητες προσγείωσης ενός συμβόλου χρυσού καθορίζονται από τον μετρητή χρυσού. 

Φέροντας έναν συνδυασμό 5OAK με χρυσό σύμβολο εξαιρουμένου του Wild είτε 5 Wilds σε μία γραμμή πληρωμής ενεργοποιείτε τη λειτουργία Grand Chase. Στη συνέχεια, οι παίκτες θα λάβουν 3 περιστροφές στον κύλινδρο 5, ενώ το υπόλοιπο πλέγμα θα είναι κλειδωμένο. Φέρνοντας ένα χρυσό σύμβολο θα δώσει το Mini ή Maxi Jackpot ενώ το Grand σύμβολο θα δώσει αντίστοιχα το Grand Jackpot, αξίας 4.000 φορές το ποντάρισμα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ταξίδι στον ιερό ναό του Gold Pile Toltec Treasure όπου θα ανακαλύψτε κρυμμένα πλούτη και θησαυρούς με έως και 4.000x του πονταρίσματός σας, με συναρπαστικούς μηχανισμούς τζάκποτ και Δωρεάν Περιστροφές. Παίξτε και διεκδικήστε συναρπαστικά μπόνους! Δοκιμάστε το σήμερα και διασκεδάστε κερδίζοντας με τα γενναιόδωρα χαρακτηριστικά του. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κερδίσει μία θέση στην λίστα με τα αγαπημένα σας!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ