Archive

Πώς να παίξετε Age of the Gods Norse: Gods and Giants

Το Age of the Gods Norse: Gods and Giants είναι ένα εξαιρετικό, επικό παιχνίδι από την Playtech. Θα το βρείτε σε όλα τα καζiνο online στην κατηγορία froutakia, μια εξαιρετική επιλογή για όλα τα είδη διαφορετικών παικτών. Με RTP 96,49 % είναι ένα παιχνίδι υψηλής μεταβλητότητας, όχι κακή δηλαδή επιλογή για αυτούς που ψάχνουν φρουτάκια με αυτό κριτήριο. 

Τα γραφικά είναι εξαιρετικά όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η playtech. Τα γιγάντια σύμβολα 3×3 είναι συναρπαστικά όταν εμφανίζονται σε πλήρη οθόνη στους τροχούς (αν και δεν συμβαίνει και τόσο συχνά). Οι τροχοί είναι τοποθετημένοι σε ένα φόντο ενός τοπίου γεμάτου με χιόνι και τα απόκρημνα βουνά των σκανδιναβικών χωρών ξεπροβάλουν στο βάθος και δίνουν μία σκληρή χειμωνιάτικη και επική ατμόσφαιρα. 

Είναι ένα παιχνίδι με αρκετά πλεονεκτήματα όπως τις 2 λειτουργίες μπόνους που ενεργοποιούνται τυχαία, τα γιγαντιαία σύμβολα και μπαλαντέρ, τις δωρεάν περιστροφές με γιγάντια σύμβολα και στοιβαγμένα σύμβολα υψηλότερης αξίας και τέλος τα 3 διαφορετικά προοδευτικά τζάκποτ. Το “καθημερινό Τζάκποτ” στο οποίο κερδίζετε “καθημερινά” δηλαδή περιοδικά εντός ενός δεδομένου χρονικού διαστήματος, το “άμεσο Τζάκποτ”  το οποίο κερδίζετε πριν φτάσει σε ένα δεδομένο ποσό και το” υπέρτατο” (Ultimate) Jackpot, ένα ας πουμε απεριόριστο προοδευτικό τζάκποτ που ξεκινά στις 100.000.

Όταν φέρετε ένα πλήρως ορατό σύμβολο scatter 3×3 mega στους 3 μεσαίους κυλίνδρους, ενεργοποιείτε τον γύρο μπόνους δωρεάν περιστροφών. Το σύμβολο scatter είναι το λογότυπο του παιχνιδιού. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών χωρίς ανώτατο όριο.

Πώς να παίξετε

Η διεπαφή του παιχνιδιού είναι αρκετά φιλική και εύκολη. Το να γνωρίζετε πώς να παίζετε τον κουλοχέρη Age of the Gods Norse Gods and Giants είναι σημαντικό για τους νέους παίκτες. Συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε την demo έκδοση όπου θα παίξετε χωρίς χρήματα μέχρι να κατανοήσετε τους κανονισμούς και τις ειδικές λειτουργίες. Εάν έχετε αρκετή εμπειρία με τους διαδικτυακούς κουλοχέρηδες, μπορείτε πιθανώς να παραλείψετε αυτό το μέρος.

Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο “i” κάτω στην αριστερή γωνία, καθώς αυτό σας μεταφέρει στον πίνακα πληρωμών. Εδώ μπορείτε να λάβετε μια ωραία επισκόπηση όλων των τιμών των συμβόλων και θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι αυτός είναι απλά ένας στατικός πίνακας πληρωμών. Δεν εξαρτάται δηλαδή από το ποντάρισμα σας. θα πρέπει δηλαδή κάθε φορά να διαιρέσετε κάθε τιμή συμβόλου με το 50 (τον αριθμό των σταθερών γραμμών πληρωμής) για να δείτε πόσο πληρώνει κάθε συνδυασμός ανά συνολικό ποντάρισμα.

Το μωβ εικονίδιο “turbo on” θα ενεργοποιήσει την επιλογή γρήγορης αναπαραγωγής, αν θέλτε να απολαμβάνετε το παιχνίδι με υψηλό ρυθμό. Περνώντας το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο αυτόματης αναπαραγωγής εμφανίζεται ένα εύρος αυτόματης περιστροφής μεταξύ 5 και 100 ή μπορείτε απλά να επιλέξετε να γίνονται οι περιστροφές αυτόματα μέχρι να ενεργοποιηθεί μια δυνατότητα μπόνους. Φυσικά μπορείτε να κάνετε χειροκίνητη περιστροφή των κυλίνδρων και μπορείτε να επιβραδύνετε την κάθε περιστροφή προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ