Archive

Πώς να παίξετε το Rio Fever

Θα κατεβείτε φέτος στο καρναβάλι; Λάβετε μέρος στο σάμπα πάρτι στο Ρίο, στο Βραζιλιάνικο όμως όχι το ελληνικό. Με το Rio Fever, έναν κουλοχέρη 5 τροχών και 40 γραμμών πληρωμής από την Pariplay, με έναν υπέροχο τρισδιάστατο σχεδιασμό και μερικά νόστιμα σχεδιαστικά “εξτραδάκια” μεταφέρεστε στα λαμπερά φώτα του Ρίο ντε Τζανέιρο και στη σκιά του αγάλματος του Χριστού στην καρδιά του θρυλικού καρναβαλιού της Βραζιλίας. 

Τα σύμβολα είναι καλά σχεδιασμένα και είναι τόσο πολύχρωμα και έντονα που όντως σε βάζουν σε ένα καρναβαλικό σκηνικό. Αντίστοιχα πολύ προσεγμένο είναι και το  φανταστικό του soundtrack επηρεασμένο και πάλι από τη σάμπα. 

Κατευθυνθείτε στο NetBet καzino για όλα τα τελευταία φρουτακια online.

Συνοπτικά

Το Rio Fever της Pariplay είναι ένα παιχνίδι 5χ4 με 40 γραμμές πληρωμής, με RTP 94,7% που παίζει σε όλες τις συσκευές, σταθερές και φορητές με ένα πολύ εύχρηστο responsive design, ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα ακόμη και στις μικρότερες οθόνες.

Μερικά από κύρια χαρακτηριστικά του, τα οποία θα παρουσιάσουμε παρακάτω είναι τα: Wild,Random Wilds, Free Spins, Bonus Wheel, Sticky Wilds, Multipliers κλπ.

Σύμβολα πυροτεχνημάτων που μπορούν να προσθέσουν έως και 20 wilds στους τροχούς. 

Σύμβολα

Τα σύμβολα είναι ποικίλα και όλα όπως είναι αναμενόμενο έχουν σχέση με την βραζιλία το καρναβάλι και την σάμπα: Χορευτές και χορεύτριες σάμπα, μαράκες, κοκτέιλ καρύδας κλπ. 

Οι πολλαπλασιαστές που δίνουν είναι: Wild (δεν είναι κάποιο εικονίδιο, απλώς η λέξη “wild”) 2.500x, Χορεύτρια από 500 έως 1.500x, ανάλογα με το χρώμα στολής, Παγίδες = 125x, Κοκτέιλ καρύδας 75x, Μάσκα ματιών 75x, Μαράκες 75x. 

Πώς Να Παίξετε Το Rio Fever

Για να δείτε τον πίνακα πληρωμών στο Rio Fever, κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκίδες κάτω αριστερά. 

Καλό είναι πάντα να διαβάζετε στα γρήγορα τον πίνακα πληρωμών πριν παίξετε. Επίσης, όπως πάντα σας συμβουλεύουμε να παιζετε δοκιμαστικά την demo έκδοση πριν χρησιμοποιήσετε αληθινά χρήματα.

Στο μενού με τις τρεις κουκίδες υπάρχουν επίσης οι πλήρεις κανόνες του παιχνιδιού και οι ρυθμίσεις ήχου, οι οποίες περιλαμβάνουν τη σίγαση των ηχητικών εφέ ή/και της μουσικής στο υπόβαθρο.

Για να αλλάξετε το πoντάρισμά σας κάνετε κλικ στα κουμπιά κάτω από τον τέταρτο και τον πέμπτο τροχό. Τα εικονίδια σας δείχνουν τα διαθέσιμα στοιχήματα ανά περιστροφή.

Με το μεγάλο στρογγυλό κουμπί κάνετε περιστροφή των κυλίνδρων ενώ για αυτόματη λειτουργία υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί. Μπορείτε να επιλέξετε έως και 100 περιστροφές για αυτόματη εκτέλεση. 

Μπορείτε να ρυθμίσετε και να ορίσετε τα όρια συνολικών απωλειών και μαζί με τον υπεύθυνο και πειθαρχημένο ποντάρισμα διασφαλίζουν ότι δεν θα ξεφύγετε σε περίπτωση που χάνετε.

Μπόνους

  • Random Wilds. Πυροτεχνήματα εκτοξεύονται στην οθόνη τυχαία και προσθέτουν έως και 20 επιπλέον wilds. Αυτά τα wilds θα παραμείνουν μόνο για τον τρέχον γύρο.
  • Bonus Wheel. Ενεργοποιείται φέρνοντας 3 ή περισσότερα σύμβολα μπόνους και ακολούθως περιστρέφετε ξανά με έπαθλα: πολλαπλασιαστές πίστωσης, 7 δωρεάν Samba Parade ή 3 δωρεάν Wild Ginga (που θα δούμε πιο κάτω)
  • Wild Ginga δωρεάν γύροι. Λαμβάνετε 3 δωρεάν περιστροφές και πυροδοτούνται wilds διαδικασία η οποία μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε 5 wild τροχούς σε κάθε δωρεάν περιστροφή.
  • Samba Parade δωρεάν γύροι. Λαμβάνετε 7 δωρεάν περιστροφές και σε κάθε μία προστίθεται 1 sticky wild το οποίο θα παραμείνει στη θέση του για να συνδυαστεί με τα γειτονικά, για νέους νικηφόρους συνδυασμούς όπως γίνεται με τα  sticky wilds.

Με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και αισθητική του, το Rio Fever θα φέρει εκτός από σημαντικές πιθανότητες για νίκες και αποδόσεις, τη μαγεία του καρναβαλιού στην οθόνη σας. Δοκιμάστε το σήμερα και διασκεδάστε κερδίζοντας με τα γενναιόδωρα χαρακτηριστικά του. 

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ