Archive

Πώς να παίξετε το Mayan Spirit

Ελάτε να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο και να γνωρίσουμε την ισχυρή αυτοκρατορία των Μάγια. που άλλοι πολιτισμοί μπορούσαν μόνο να ονειρευτούν. Οι μάγιας ανέπτυξαν δεξιότητες σε πολλούς τομείς της σημερινής επιστήμης και της τέχνης και είναι γνωστοί για την εφευρετικότητά τους. Την ίδια εφευρετικότητα με του μάγια έδειξαν και οι προγραμματιστές της wazan και έφτιαξαν έναν συναρπαστικό κουλοχέρη για καζινο online, με το όνομα Mayan Spirit (πνεύμα των Μάγια) παίρνοντας έμπνευση από τα επιτεύγματα αυτού του αρχαίου πολιτισμού.

Αν σας ενδιαφέρει η ιστορία των Μάγια, θα απολαύσετε αυτόν τον κουλοχέρη βίντεο 5χ4 τροχών και 40 γραμμών πληρωμής με δυνατότητα δωρεάν περιστροφών, καθώς και δυνατότητα τυχαίου μπόνους με 4 τζάκποτ, RTP 96,05% και χαμηλού επιπέδου διακύμανσης.

Ελάτε μαζί μας για μία απόκοσμη αναζήτηση στα ερείπια των Μάγια και να μάθουμε πως να παίξετε αυτόν τον επικό κουλοχέρη.

Σύμβολα

  • Εικονίδιο ασπίδας: Λειτουργεί ως το σύμβολο wild του παιχνιδιού και είναι αυτό με τις υψηλότερες πληρωμές στον πίνακα πληρωμών. Όταν φέρετε 5,4 ή 3 από αυτά κερδίζετε.
  • Σύμβολο ναού: Είναι το scatter σύμβολο και λειτουργεί όπως τα κλασικά scatter των κουλοχέρηδων. 
  • Πρόσωπα ιθαγενών Μάγια:. Όταν φέρετε 5,4 ή 3 από αυτά στην ίδια περιστροφή, κερδίζετε. Εικονίδια τίγρης και πουλιών: Πληρώνουν 250, 75 και 20 για πέντε, τέσσερα και τρία σύμβολα από αυτά που θα φέρετε στον ίδιο γύρο αντίστοιχα.
  • Τα σύμβολα με τα τραπουλόχαρτα του πόκερ πληρώνουν και αυτά αν έρθουν 5,4,3 στην ίδια περιστροφή αλλά πληρώνουν λιγότερα.

Πώς να παίξετε

Όπως πάντα (ή σχεδόν πάντα) συμβαίνει στα froutakia, ο πίνακας με τις βασικές επιλογές του χρήστη βρίσκεται κάτω από τους κυλίνδρους. Εκεί για παράδειγμα θα ρυθμίσετε το ποντάρισμά σας. 

Στο κέντρο βρίσκεται το κουμπί περιστροφής και σε κάθε πλευρά, υπάρχουν διάφορες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το παιχνίδι σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Στα αριστερά και δεξιά του ταμπλό, αυτά τα χρωματιστά κουμπάκια σας δείχνουν τις 40 σταθερές  γραμμές πληρωμής. 

Το Max Bet είναι επίσης μια εύχρηστη επιλογή για όσους θέλουν να κάνουν “all in”  εύκολα, με ένα μόνο κλικ αντί εναλλακτικά να χρησιμοποιούν το εικονίδιο συν “+”.

Σημαντική για μένα που μου αρέσει το γρήγορο παιχνίδι με γρήγορες περιστροφές και μικρό χρόνο απόσβεσης της περιστροφής η  λειτουργία turbo,

Το επίπεδο αστάθειας στο Mayan Spirit ρυθμίζεται και επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν την μεταβλητότητα. Φανταστικό χαρακτηριστικό αυτό, που δεν το βλέπουμε συχνά σε κουλοχέρηδες.

Όταν κερδίζετε μικρά ποσά, εμφανίζεται κουμπί για την λειτουργία τζόγου, η οποία σας επιτρέπει να διπλασιάσετε τα κέρδη σας όπως θα δούμε πιο κάτω.

Μπόνους

  • Δωρεάν περιστροφές: Πετυχαίνοντας τρία scatters (σύμβολο ναού) ταυτόχρονα ενεργοποιείτε τις δωρεάν περιστροφές. 
  • Κάρτες Τζάκποτ : Μπορείτε να κερδίσετε ένα από τα τέσσερα προοδευτικά τζάκποτ τα ποσά των οποίων απεικονίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης. Όταν ενεργοποιηθεί, εμφανίζονται 12 κλειστές κάρτες τράπουλας και εσείς επιλέγετε κάρτες για να ανακαλύψετε το χρώμα τους. Όταν ταιριάζουν τρία κερδίζετε το αντίστοιχο έπαθλο τζάκποτ. 
  • Gamble (τζόγος): Αν κερδίσετε ποσό μικρότερο από 1400, μπορεί να το τζογάρετε επιλέγοντας το χρώμα του φύλλου που θα κληρωθεί στη συνέχεια. Η σωστή επιλογή χρώματος διπλασιάζει την προηγούμενη νίκη. Τίμια δυνατότητα νομίζω, συμφωνείτε;

Επίλογος

Το Mayan Spirit είναι ένας όμορφα σχεδιασμένος κουλοχέρης με άφθονη αγωνία και  δράση. Πέρα από τα τζάκποτ και τις υπόλοιπες μπόνους δυνατότητες που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη θεωρούμε πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό την επιπλέον δυνατότητα διπλασιασμού του κέρδους στις μικρές νίκες . Είναι ένας εξαιρετικά ανταποδοτικός κουλοχέρης που με την έξυπνη μεταφορά της θεματολογίας των Μαγια στις οθόνες μας, κορυφώνει πολύ εύκολα και γρήγορα την διασκέδαση.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ