Χωρίς κατηγορία

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Προεπισκόπηση Γεωργία – Ελλάδα

Η αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ της Γεωργίας και της Ελλάδας προϋποθέσει μια απαραίτητη νίκη και για τις δύο ομάδες στο πλαίσιο του Β’ ομίλου. Μια ήττα για τους γηπεδούχους θα σφραγίσει τη μοίρα τους και θα τερματίσει τα όνειρά τους για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μια ήττα για τους φιλοξενούμενους θα μπορούσε να τους αφήσει ακόμα πιο πίσω από τις πρωτοπόρους Ισπανία και Σουηδία, αν και θα έχουν ακόμα μια εξωτερική ευκαιρία.

Οι δύο ομάδες είχαν μέχρι στιγμής αντίθετες πορείες. Η Ελλάδα δεν έχει χάσει ακόμα, ενώ η Γεωργία έχει χάσει 4 από τα 5 παιχνίδια της, με τον μοναδικό της βαθμό να προέρχεται από την προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ τους.

Προβλέπουμε πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα σε αυτή την αναμέτρηση του ομίλου Β για να σας βοηθήσουμε με τα στοιχήματά σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν με τη Netbet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε για τη Ελληνική ομάδα.

Οι αμυντικές αδυναμίες της Γεωργίας

Η Γεωργία έχει το χειρότερο αμυντικό ρεκόρ στον όμιλό της, έχοντας δεχθεί 9 γκολ σε 5 παιχνίδια. Έχει την τάση να τα πηγαίνει καλά στις πρόσφατες κρίσιμες αναμετρήσεις, σπάνια χάνει με ευκολία – εκτός από την ήττα με 4-0 από την Ισπανία. Ωστόσο, το πρόβλημα για τους γηπεδούχους είναι η αδυναμία τους να κρατήσουν καθαρό φύλλο αγώνα.

Με μόλις 1 καθαρό φύλλο στις τελευταίες 19 αναμετρήσεις της, δυσκολεύεται να βρει μια αμυντική συνταγή ικανή να αποκλείσει τους αντιπάλους της. Με την απουσία οποιουδήποτε πραγματικού σούπερ σταρ ταλέντου, η Γεωργία χρειάζεται ένα σύστημα με το οποίο ένα γκολ θα είναι αρκετό για να της χαρίσει βαθμούς. Έχει παίξει κυρίως με 4-2-3-1 τελευταία, αλλά οι ακραίοι επιθετικοί μπορούν να αφήσουν εκτεθειμένο το δίδυμο του κέντρου, και μια μεσαία γραμμή με τρεις παίκτες ενδεχομένως προσφέρει ισχυρότερο στήριγμα.

Ένα θετικό στοιχείο στο οποίο θα στηριχθεί η Γεωργία τα επόμενα χρόνια είναι η ανάδειξη του 20χρονου επιθετικού Georges Mikautadze. Ο νεαρός εμφανίστηκε στο προσκήνιο την περασμένη σεζόν, όταν αγωνίστηκε δανεικός στη Σεράινγκ, όπου σκόραρε 22 φορές σε 23 παιχνίδια. Ξεκίνησε τη φετινή περίοδο σε εξίσου εντυπωσιακή φόρμα, σκοράροντας 4 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Πιθανότατα θα είναι ο ηγέτης της επίθεσης της ομάδας του για τα επόμενα χρόνια και θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός για να δώσει μια ευκαιρία στη Γεωργία σε αυτό το παιχνίδι.

Μπορούν οι Έλληνες επιθετικοί να δείξουν τα προσόντα τους στη διεθνή σκηνή;

Η Ελλάδα έχει βελτιωθεί αμυντικά τα τελευταία δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει μόλις 2 ήττες στις τελευταίες 19 αναμετρήσεις της. Είναι δύσκολο να νικηθούν, αλλά τώρα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους στο να βρίσκουν δίχτυα με μεγαλύτερη συχνότητα. Παρόλο που έχουν σκοράρει στα 8 τελευταία τους παιχνίδια, σε 5 περιπτώσεις κατάφεραν να βρουν δίχτυα μόνο μία φορά, ένα σοβαρό πρόβλημα όταν αντιμετωπίζεις επιθετικά ταλέντα από όλο τον κόσμο.

Η προτιμώμενη τριάδα της Ελλάδας έδειξε εντυπωσιακή στο εγχώριο ποδόσφαιρο, αλλά τώρα πρέπει να αρχίσει να αποδίδει για την εθνική ομάδα στη διεθνή σκηνή. Ο 22χρονος Βαγγέλης Παυλίδης είχε μια καλή τριετία με τη Βίλεμ ΙΙ και θα πρέπει να ηγηθεί της γραμμής. Πιθανότατα θα τον πλαισιώνουν ο Αναστάσιος Δουβίκας, ο οποίος έχει σκοράρει 3 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια του για την Ουτρέχτη και ο Αναστάσιος Μπακασέτας που έχει σκοράρει 5 γκολ στα 8 παιχνίδια του για την Τραμπζονσπόρ.

Το μέτωπο της Ελλάδας είναι απειλητικό και οτιδήποτε λιγότερο από μια νίκη θα θεωρηθεί κακό αποτέλεσμα. Αν και μοιράστηκαν τους βαθμούς την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, περιμένουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα στην επίθεση για να μπορέσει να την αντιμετωπίσει η αδύναμη άμυνα της Γεωργίας.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε για την Ελλάδα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ