Αθλητισμός

Προεπισκόπηση των σημαντικότερων αθλητικών συναντήσεων του Ιανουαρίου σε SuperLeague, Premier League και NFL

Συναρπαστικός προμηνύεται ο Ιανουάριος, με αρκετά σημαντικά γεγονότα να είναι προγραμματισμένα σε SuperLeague, Premier League και NFL. Διαβάστε το παρόν άρθρο για να τα ανακαλύψετε και να τα προσθέσετε στο καλεντάρι σας. Η NetBet Sport συνεχίζει και το 2024 να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς για stoixima, σε όλα τα αθλητικά γεγονότα.

Αν δεν είστε ήδη μέλος, εγγραφείτε σήμερα και διεκδικήστε μεγάλα κέρδη. Κατά την εγγραφή σας, μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά καλωσορίσματος, η οποία δίνει στους νέους παίκτες ένα 100% δωρεάν στοίχημα έως 50€, μαζί με ένα επιπλέον δωρεάν στοίχημα 5 € κατά την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας.

Καταιγισμός από ντέρμπι στη Superleague

Μια σειρά από ντέρμπι είναι προγραμματισμένα τον Ιανουάριο στην Superleague, τα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν λίγο την κατάσταση στη βαθμολογία. Μεγάλα παιχνίδια θα βρείτε στο πρόγραμμα την 17η αγωνιστική, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (07/01 – 21:00) να ξεχωρίζει, όπως και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης (07/01 – 19:30).

Το σημαντικότερο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (14/01 – 20:30), με τον Παναθηναϊκό να έχει πλέον νέο προπονητή ύστερα από την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ. Τα ντέρμπι συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό, αφού μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (20/01 – 17:00), για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ιανουάριος κλείνει με την 21η αγωνιστική, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (27/01 – 17:00), ύστερα από το επεισοδιακό ντέρμπι του 1ου γύρου στο Γ. Καραϊσκάκης, που διακόπηκε λόγω επεισοδίων. Παράλληλα, δύσκολη έξοδο έχει ο ΠΑΟΚ, που παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο  (27/01 – 17:00), σε ένα γήπεδο που οι υπόλοιποι διεκδικητές έχουν χάσει πολύτιμους βαθμούς.

Σημαντικά παιχνίδια προγραμματισμένα στην Premier League

Αρκετά ανταγωνιστική είναι η φετινή Premier League, με 5 ομάδες να βρίσκονται δυνατά στην διεκδίκησή της. Ύστερα από τα παιχνίδια των γιορτών, η δράση συνεχίζεται με την 21η αγωνιστική στις 13/01, με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει δύσκολη έξοδο, καθώς ταξιδεύει στο Νιουκάστλ (13/01 – 19:30). Ακόμα, παραδοσιακό ντέρμπι είναι προγραμματισμένο και στο Μάντσεστερ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Τότεναμ (14/01 – 18:30).

Για την 22η αγωνιστική βρίσκουμε στο πρόγραμμα σημαντικά παιχνίδια, με αυτά που ξεχωρίζουν να είναι αυτό της Λίβερπουλ με την Τσέλσι (30/01 – 22:15), καθώς και αυτό της Άστον Βίλα με τη Νιούκαστλ (30/01 – 22:15).

Τελευταίος γύρος πριν τα playoff στο NFL

Μια ανάσα πριν τα playoff του NFL, πολλές ομάδες θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική, ώστε να εξασφαλίσουν την είσοδό τους σε αυτά. Ύστερα από 16 αγωνιστικές, έχουν κριθεί 3 από τα 7 διαθέσιμα εισιτήρια στην περιφέρεια American Football, με 6 ομάδες να μονομαχούν για 4 διαθέσιμες θέσεις. Από την άλλη, λίγο πιο ξεκάθαρα είναι το τοπίο στην περιφέρεια National Football, με 5 από τις 7 θέσεις να έχουν κριθεί και 6 ομάδες να παλεύουν για 2 διαθέσιμες θέσεις. Τα σενάρια για την πρόκριση πολλά, με σχεδόν όλα τα παιχνίδια να επηρεάζουν την κατάσταση, καθώς ορισμένες ομάδες θέλουν συνδυασμό αποτελεσμάτων, για να μπορέσουν να καταλάβουν μια από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs.

Ματς με τρομερό ενδιαφέρον, στα οποία και οι 2 ομάδες «καίγονται» για τη νίκη, ώστε να μπορέσουν να μπουν στα playoffs, είναι αυτά ανάμεσα στους Houston Texans και Indianapolis Colts (07/01 – 03:15), με την ομάδα που θα πάρει τη νίκη να εξασφαλίζει την πρόκριση και τον χαμένο να αποκλείεται. Ακόμα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματσάρισμα των Atlanta Falcons με τους New Orlean Saints, με τους Saints με νίκη να εξασφαλίζουν την πρόκριση στα playoffs, και τους Falcons με νίκη να παρατείνουν τις ελπίδες τους, περιμένοντας εκτός από τη δική τους νίκη, ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων από τα υπόλοιπα ματς, ώστε να βρεθούν στις πρώτες 7 θέσεις της περιφέρειας National Football.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ