Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Νιούκαστλ – Λίβερπουλ

Οι μεγάλες αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ έρχονται πυκνά και γρήγορα, με άλλη μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Κάναμε μια προεπισκόπηση της επερχόμενης αναμέτρησης και διαλέξαμε μερικά προγνωστικά στοιχήματος από τις τελευταίες αποδόσεις ποδοσφαίρου.

Στο NetBet Σπορ, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα 100% αντιστοιχισμένο Δωρεάν Στοίχημα έως και 50€ αφού εγγραφούν, καταθέσουν και τοποθετήσουν το πρώτο τους στοίχημα.

Νιούκαστλ – Λίβερπουλ

Κυριακή 27 Αυγούστου, 4:30μμ

St. James’ Park, Newcastle

Νιούκαστλ – Λίβερπουλ Προεπισκόπηση

Αυτή η αναμέτρηση θα μπορούσε να αποδειχθεί σημαντική σε μια κούρσα για την πρώτη τετράδα, η οποία θα είναι αμφίρροπη. Η Νιούκαστλ του Eddie Howe νίκησε 5-1 την Άστον Βίλα στην πρώτη αγωνιστική, αλλά έμεινε πίσω από την καλοκουρδισμένη Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad. Οι “καρακάξες” είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην έδρα τους από την αρχή της περασμένης σεζόν, αν και δεν έχουν κερδίσει τη Λίβερπουλ στα βορειοανατολικά από το 2015.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει καλά την αγωνιστική της περίοδο. Απέσπασε έναν δύσκολα κερδισμένο βαθμό στο Stamford Bridge την 1η αγωνιστική, πριν επιβιώσει από μια πρώιμη περιπέτεια και αφήσει στην άκρη την Μπόρνμουθ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σίγουρα υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει στην κόκκινη πλευρά του Mersey, ιδίως αμυντικά, αλλά η επίθεσή της είναι απίστευτα ενισχυμένη.

Η ομάδα του Jurgen Klopp είχε καλύτερη εικόνα στις πρόσφατες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, κερδίζοντας τέσσερις φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Μάλιστα, οι “κόκκινοι” είναι αήττητοι σε 13 αναμετρήσεις με τη Νιούκαστλ, με εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Έχουν επίσης νικήσει σε τέσσερις από τις προηγούμενες επισκέψεις τους στο St. James’, ενώ έχουν κρατήσει τρία διαδοχικά καθαρά φύλλα αγώνα.

Κοιτάζοντας τις αμυντικές αδυναμίες της Λίβερπουλ, καθώς και τις δύο επιθέσεις που παρουσιάστηκαν, δεν φαίνεται πιθανό να δούμε καθαρό φύλλο αγώνα. Η Νιούκαστλ ξεσάλωσε στο παιχνίδι με την Βίλα, με τον Alexander Isak να δείχνει ότι αξίζει κάθε δεκάρα που πλήρωσε ο Howe, ενώ η επίθεση της Λίβερπουλ δείχνει να επιστρέφει στα καλύτερά της, με τον Luis Diaz να έχει βρει δίχτυα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια με το ξεκίνημα της σεζόν.

Πρέμιερ Λιγκ, Αποδόσεις ποδοσφαίρου

Μπορεί να εκπλήξει κάποιους το γεγονός ότι η Νιούκαστλ είναι φαβορί 2,10 για την αναμέτρηση, ενώ η Λίβερπουλ είναι αουτσάιντερ 3,03. Το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει το δελεαστικό 3,80. Τα γκολ έχουν υποστηριχθεί σε μεγάλο βαθμό κατά την προετοιμασία, με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,44), το over 1,5 γκολ (1,15), το over 2,5 γκολ (1,49) και το over 3,5 γκολ (2,24) να προσελκύουν την προσοχή.

Οι Callum Wilson (5,50), Alexander Isak (6,20) και Harvey Barnes (8,10) είναι οι πρώτοι σε απόδοση για να ανοίξουν το σκορ για τη Νιούκαστλ, ενώ οι Mo Salah (6,80), Darwin Nunez (7,80) και Diogo Jota (8,80) είναι τα φαβορί για να ανοίξουν το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Πρέμιερ Λιγκ, Συμβουλές Στοιχημάτων

Ισοπαλία και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες – 4,40

Πιστεύουμε ότι οι πιθανότητες είναι πολύ μεγάλες υπέρ της Νιούκαστλ. Είναι πάντα δύσκολο να ποντάρεις εναντίον της Λίβερπουλ και με δεδομένο το πρόσφατο ρεκόρ της σε αυτό το γήπεδο, μας αρέσει η ιδέα ότι θα πάρει τον ένα βαθμό.

Bet Builder: BTTS, over 2,5 γκολ, Isak και Diaz να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή – 7,00

Πρέπει να υπάρξουν γκολ σε αυτό το παιχνίδι: ίσως ένα 2-1 σε κάθε περίπτωση ή μια ισοπαλία 2-2. Ο Isak έδειχνε δυνατός κόντρα στη Βίλα και είναι το μεγαλύτερο όπλο του Howe. Ο Diaz μοιάζει προς το παρόν φαβορί για να οδηγήσει τη Λίβερπουλ στους βαθμούς.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ