Conference League Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση και προγνωστικά με ειδικά στοιχήματα

Στον αγωνιστικό χώρο της «Αλιάντζ Αρίνα» θα παραταχθούν, ούτε λίγο πολύ, 20 τρόπαια πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης: τα 6 της Μπάγερν Μονάχου και τα 14 της Ρεάλ Μαδρίτης! Ένα σούπερ ημιτελικός, ανάμεσα σε δύο κολοσσούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και στη ματσάρα που κυριαρχεί φυσικά στο στοίχημα ποδόσφαιρο.

Στη NetBet.gr θα βρείτε εκατοντάδες προσφερόμενες αποδόσεις για το stoixima, ατελείωτα ειδικά στοιχήματα που δεν υπάρχουν αλλού και άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις για να απολαύσετε τον ημιτελικό του Champions League. Φυσικά είναι διαθέσιμο και Bet Builder που κάνει τη διαφορά!

  • Παρακολουθήστε τα δελτία σας στο live και εκμεταλλευτείτε την πολύ χρήσιμη λειτουργία του Cash Out, που προσφέρεται από τη NetBet, με την οποία μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των δελτίων σας, τόσο σε μονά δελτία όσο και σε παρολί.

Μπάγερν – Ρεάλ ανάλυση

Η αλήθεια είναι πως ο φετινός, ευρωπαϊκός δρόμος της Μπάγερν ήταν σχετικά… βατός, αντιμετωπίζοντας διαδοχικά στα νοκ άουτ Λάτσιο και Αρσεναλ, δύο συλλόγους όχι δα και «θηρία» στην Ευρώπη. Κι αν στο πρώτο ματς για τους «16», στη Ρώμη, ηττήθηκε με 1-0, πέρασε με 3-0 στη ρεβάνς και, ακολούθως, με ισοπαλία 2-2 στο Λονδίνο (σε ματς που άξιζε τη νίκη) και επικράτηση 1-0 στο Μόναχο, απέκλεισε την (πρωτοπόρο της Premier League τότε) Αρσεναλ.

Στο τελευταίο της, στο πρωτάθλημα (όπου έκανε μέτρια, για τα… κυβικά της, πορεία) επικράτησε 2-1 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

«Έχουμε δει τη Ρεάλ με τους αναλυτές μου. Αν κοιτάξετε τα γκολ και τις ευκαιρίες τους και κάνετε πίσω 10 δευτερόλεπτα δεν τα βλέπεις να έρχονται! Όταν βρίσκονται σε αυτό το τουρνουά είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και πάντα καταφέρνουν να προκριθούν στον επόμενο γύρο, πάντα κερδίζουν γιατί απολαμβάνουν αυτές τις καταστάσεις», είπε ο Τόμας Τούχελ που, ως γνωστόν, αποχωρεί στο τέλος της σεζόν. Ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο Χάνζι Φλικ και ο Λουσιέν Φαβρ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη λίστα των υποψηφίων. Καθαρό φαβορί ο πρώτος.

Λογικά γυρίζει ο Γκνάμπρι, ερώτημα και ο Τζαμάλ Μουσιάλα αλλά και ο Λερόι Σανέ, αμφίβολος και ο Αυστριακός ακραίος Αντρέ Λάιμερ, πάγια εκτός οι Κομάν, Μπούι, Σαρ και Μπούχμαν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε με… κόπο και ιδρώτα ως τα ημιτελικά. Αφού στους «16» άφησε άνετα εκτός τη Λειψία, στα προημιτελικά αντάμωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι: 3-3 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», 1-1 στο «Ετιχαντ» και πρόκριση στα πέναλτι εις βάρος της κατόχου του Champions League! Κι όταν κοτζάμ Ρεάλ φτάνει στα ημιτελικά, δεν υπάρχει άνθρωπος να μη τη λογίζει ως πρώτο φαβορί για το τρόπαιο…

Παράλληλα, είναι ήδη… αγκαλιά με τον τίτλο στην Primera Division, μετά και την πρόσφατη επικράτησή της στο Clasico επί της Μπαρτσελόνα ενώ παρατάχθηκε με ευρύ rotation την Παρασκευή στο 1-0 επί της Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν.

Συνάμα ο Κάρλο Αντσελότι, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πιο επιτυχημένων προπονητών στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 11 τίτλους, ετοιμάζεται να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τον θρυλικό Μιγκέλ Μουνιόθ ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή με 14: 12 με το πρωτάθλημα και 13, αν το πάρει, με το Champions League!

Επί των αγωνιστικών, μετά από πολύ καιρό μπήκε στον αποστολή ο Βέλγος σταρ γκολκίπερ Κουρτουά, που ανάρρωσε και η «βασίλισσα» πρακτικά παρατάσσεται πλήρης στο Μόναχο πλην του τιμωρημένου μπακ Καρβαχάλ.

Μπάγερν – Ρεάλ προϊστορία

Ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουν δώσει άλλα 26 παιχνίδια μεταξύ τους με απολογισμό 12-3-11 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνολικά η Ρεάλ, σε Μόναχο και Μαδρίτη, είναι αήττητη στα τελευταία επτά, είχε έξι σερί νίκες επί των Βαυαρών έως και το 2-2 του ημιτελικού του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τον Μάιο του 2018. Στις έξι αυτές σερί νίκες όμως, η μία ήταν στην παράταση με 4-2 στη Μαδρίτη (το 90λεπτο είχε βρει μπροστά την Μπάγερν με 2-1).

Επιμέρους στο Μόναχο η Μπάγερν υπερέχει με 9-1-3, και οι τρεις νίκες της «βασίλισσας» όμως σημειώθηκαν στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις της.

Αξιοσημείωτο, δε, πως Μπάγερν και Ρεάλ ανταμώνουν για 8η φορά (!) στα ημιτελικά, 4-3 το… σκορ των προκρίσεων υπέρ των Βαυαρών αλλά οι Μαδριλένοι πέρασαν στις τελευταίες δύο. Συνολικά, από τα 13 διπλά τους ανταμώματα, τα 12 ήταν σε νοκ άουτ και η «βασίλισσα» μετρά 7 προκρίσεις έναντι 5.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν Μονάχου (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Μαζραουί (ή Ντέιβις) – Γκορέτσκα, Πάβλοβιτς – Τελ, Μουσιάλα (ή Μίλερ), Γκερέιρο – Κέιν.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-1-2): Λούνιν – Βάσκες, Τσουαμενί, Ρούντιγκερ, Μεντί – Βαλβέρδε, Κρόος, Καμαβινγκά – Μπέλινγκχαμ – Βινίσιους, Ροδρίγο.

Stat attack

  • Over 2,5 έληξαν τα τελευταία 7/8 μεταξύ τους και στις δύο έδρες.
  • Αντσελότι και Τούχελ έχουν ανταμώσει άλλες 9 φορές, με απολογισμό 3-2-4.
  • Για 21η φορά παρούσα στα ημιτελικά η Μπάγερν, με 11/20 προκρίσεις.
  • Στο 21-7-4 ο εντός έδρας απολογισμός της Μπάγερν με ισπανικές ομάδες.
  • 11 προκρίσεις και 12 αποκλεισμούς έχει ενάντια σε Ισπανούς η Μπάγερν (και μόνο δύο προκρίσεις στα τελευταία οκτώ).
  • Για 33η φορά σε ημιτελικό η Ρεάλ με 17/32 προκρίσεις
  • Στο 9-8-20 ο εκτός έδρας απολογισμός της Ρεάλ με γερμανικές ομάδες, αλλά νίκησε στις 8/13 τελευταίες επισκέψεις της.
  • Ο Χάρι Κέιν, με τα δύο γκολ απέναντι στην Άιντραχτ, έφτασε φέτος στην Bundesliga τα 35 γκολ και τις 7 ασίστ με τη φανέλα της Μπάγερν.
  • Ο Κάρλο Αντσελότι εργάστηκε στην Μπάγερν το 2016-17 ενώ ο Τόνι Κρόος της Ρεάλ κατέκτησε με την Μπάγερν το Champions League το 2013.
  • Ειρήσθω εν παρόδω ο Αντσελότι είναι αήττητος ενάντια στην Μπάγερν και ως τεχνικός της Μίλαν (4-2-0) και ως τεχνικός της Ρεάλ (2-0-0).
  • Με τον Αντσελότι ξανά στον πάγκο η Ρεάλ είχε αποκλείσει την Μπάγερν στα ημιτελικά του 2014 (1-0 στη Μαδρίτη και 4-0 στο Μόναχο).

Μπάγερν – Ρεάλ προγνωστικά

Ευρωπαϊκό… clasico στο Μόναχο, με την Μπάγερν να φαβοριτίζεται για τη νίκη στο 2.49 ούσα ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Πλην όμως η «βασίλισσα» έχει επίθεση… φωτιά φέτος, πιο γρήγορους μεσοεπιθετικούς αλλά και ευάλωτη άμυνα όσο καιρό ο Αλάμπα δεν πλαισιώνει τον Ρούντιγκερ. Στο 1.96 το draw no bet («στοίχημα χωρίς ισοπαλία») της Ρεάλ, με επιστροφή πονταρίσματος σε ισοπαλία, και στο 1.69 το ασιατικό +0,25 της (με μισή πληρωμή σε ισοπαλία).

Σε πιο ειδικά στοιχήματα:

  • Στο 2.21 να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα ο Χάρι Κέιν και στο 2.97 η αντίστοιχη απόδοση για τον Τζαντ Μπέλινγκχαμ.
  • Στο 2.75 το Bet Builder με γκολ Κέιν, goal/goal στον αγώνα και over 5,5 κόρνερ.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ