Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους – Μίλαν: Ανάλυση, στατιστικά και προγνωστικά

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν σε ένα από τα παραδοσιακά, βάσει ονομάτων, ντέρμπι του Campionato με σούπερ αποδόσεις ποδόσφαιρου που θα κρίνει εν πολλοίς τη 2η θέση της βαθμολογίας και το seeding στο επόμενο Champions League (αμφότερες έχουν εξασφαλίσει το απευθείας εισιτήριο). Ένα παιχνίδι που κυριαρχεί στο stoixima αυτό το Σαββατοκύριακο.

  • Παρακολουθήστε τα δελτία σας στο live και εκμεταλλευτείτε την πολύ χρήσιμη λειτουργία του Cash Out, που προσφέρεται από τη NetBet, με την οποία μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των δελτίων σας, τόσο σε μονά δελτία όσο και σε παρολί.

Γιουβέντους – Μίλαν ανάλυση

Η Γιουβέντους προκρίθηκε στον τελικό του Coppa Italia παρά την ήττα με 2-1 από τη Λάτσιο την Τρίτη στη Ρώμη (θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα). Στο πρωτάθλημα δύσκολα θα απειληθεί για τη θέση στην πρώτη πεντάδα του Champions League. Ωστόσο έχει κάκιστο απολογισμό: 2-6-4 στα τελευταία 12 παιχνίδια πρωταθλήματος. Από διεκδικήτρια του τίτλου, στην κατάρρευση… Στο τελευταίο αναδείχθηκε ισόπαλη στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι (2-2) επιστρέφοντας από το 0-2, σκορ με το οποίο έχανε στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκάθαρος στόχος στη σεζόν η κατάκτηση του Κυπέλλου…. Λείπουν ο χαφ Μιρέτι και ο φορ Κεν.

Η Μίλαν έχασε… τα πάντα σε τέσσερις μέρες: την Πέμπτη ήρθε ο αποκλεισμό στο Europa από τη Ρόμα και τη Δευτέρα ηττήθηκε στο ντέρμπι του Μιλάνο από την Ίντερ – και η «αιώνια» αντίπαλος κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. Πίσω με 2-0 στο 49’, είχε αντίδραση και μείωσε στο 80’ με τον Τομόρι. Στα κάγκελα οι οπαδοί. Δεδομένη πλέον η αποχώρηση του τεχνικού Στέφανο Πιόλι μετά το τέλος της σεζόν, ο οποίος αποδείχθηκε «λίγος» (ως του καταλογίζουν οι φίλοι των «ροσονέρι») στη διαχείριση μίας ομάδας που -τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα- απέδιδε καλό ποδόσφαιρο. Τιμωρημένοι ο αριστερός μπακ Ερναντέζ, ο στόπερ Τομόρι και ο δεξιός μπακ Καλάμπρια, τραυματίες ο στόπερ Καλουλού και ο μέσος Πομπέγκα.

Stat attack

  • 12-6-2 υπέρ του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο απολογισμός στις μάχες του ως προπονητής με τον ομόλογό του στη Μίλαν, Στέφανο Πιόλι.
  • Ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους από το 1984 έως το 1987 ήταν ο νυν τεχνικός της Μίλαν, Πιόλι.
  • Προπονητής της Μίλαν από τον Ιούνιο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2014 ο νυν τεχνικός της Γιουβέντους, Αλέγκρι.
  •  Μόνο 3 από τα τελευταία 19 παιχνίδια μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν στο πρωτάθλημα έχουν λήξει ισόπαλα!
  • 17 οι νίκες της Γιουβέντους, 9 της Μίλαν.
  • Εννέα άσοι στα τελευταία 12 Γιουβέντους – Μίλαν.

 Γιουβέντους – Μίλαν προγνωστικά

Στα προτεινόμενα Bet Builder της NetBet μπορείς να αλιεύσεις θησαυρούς. Όπως το 7.50 που πληρώνει να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα ο Λεάο της Μίλαν και η ομάδα του να κερδίσει σημειώνοντας over 1,5 γκολ: με το ντεφορμάρισμα της Γιούβε, δεν το αποκλείεις.

Στο, δε, 2.85 είναι να καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα: ο ρέφερι Μαουρίτσιο Μαριάνι έχει καταλογίσει 8 σε 23 επίσημα φέτος, δεν τα λες και λίγα…

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ