Super League Ποδόσφαιρο

Super League: Ανάλυση και προγνωστικά για την κρίσιμη προτελευταία αγωνιστική!

Τα… φώτα της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των play offs της Super League πέφτουν σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, εκεί όπου κρίνεται ο φετινός τίτλος σε μια σεζόν… θρίλερ με την αγωνία στο κατακόρυφο! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διεκδικούν το πρωτάθλημα και το στοίχημά τους είναι να συνεχίσουν νικηφόρα ενάντια σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Στη NetBet.gr θα βρείτε εκατοντάδες προσφερόμενα στοιχήματα και special bets για το stoixima.

  • Το Bet Builder έφτασε στη NetBet.gr! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανάλυση και προγνωστικά

Το ντέρμπι της… χρονιάς διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να έχει απωλέσει κάθε ελπίδα για πρωτάθλημα με την ήττα του από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την Κυριακή, με 2-0. «Άδειοι» από δυνάμεις οι «ερυθρόλευκοι» μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Άστον Βίλα, το μυαλό δείχνει να είναι στον επικείμενο τελικό του Conference League ενάντια στη Φιορεντίνα (στις 29/5). Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο αποχώρησε με άδεια χέρια, βγαίνοντας οριστικά εκτός διεκδίκησης αλλά θέλει βαθμούς για την πρώτη 3άδα και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Τιμωρημένος ο στόπερ Ρέτσος, αμφίβολος ο μπακ Ορτέγκα, πάγια εκτός ο στόπερ Μπιανκόν.

Η ΑΕΚ πλέον νιώθει καυτή… ανάσα του ΠΑΟΚ, στο ένα βαθμό μεν αλλά πρακτικά είναι δύο μιας και έχει την ισοβαθμία υπέρ της σε σχέση με τον «δικέφαλο του Βορρά». Η «Ένωση» κατακτά τον τίτλο αν κάνει το 2/2 σε νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και Λαμία στην έδρα της, την προσεχή Κυριακή. Θα μπορούσε να ήταν σε καλύτερη φάση αν είχε αποφύγει την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου αν και είχε κάνει την ανατροπή στο 75′ με τον Βίντα και κρατούσε το πρωτάθλημα στα χέρια της, στο 82′ ισοφαρίστηκε και στο 90′ δέχτηκε εκείνη την ανατροπή, για μία δίκαιη σε γενικές γραμμές ήττα. Τιμωρημένος ο μπακ Ρότα, επανέρχεται ο στόπερ Μουκουντί.

Αίμα και άμμος το παιχνίδι, με κίνητρο εκατέρωθεν. Οι δύο ομάδες αναμένεται να αποφύγουν τα πολλά ρίσκα. Μια επιλογή είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο που πληρώνει 2.31. Και μια άλλη, χτίζοντας ένα bet builder με Χ2 διπλή ευκαιρία, over 0,5 γκολ για την ΑΕΚ και over 6,5 κόρνερ στον αγώνα, συνδυαστική επιλογή που τιμάται στο 2.01.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση και προγνωστικά

Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλο βήμα μεν αλλά εξακολουθεί να μην έχει την τύχη στα χέρια του, πληρώνοντας την πρόσφατη ισοπαλία στη Λαμία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάζεται όχι μονάχα νίκες στα δύο ματς που απομένουν, με Παναθηναϊκό στην Τούμπα και Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά παράλληλα ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ (είτε με τον Ολυμπιακό είτε με τη Λαμία). Ο «δικέφαλος του Βορρά» έκανε εξαιρετική εμφάνιση την Κυριακή, στο εξ αναβολής 2-0 επί του Ολυμπιακού με γκολ των Τάισον και Ζίβκοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεν, αλλά απειροελάχιστες πια, ελπίδες μετά την καταστροφική ήττα από τον Άρη. Όπως και ο ΠΑΟΚ, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ χρειάζεται υποχρεωτικά δύο νίκες στα παιχνίδια που απομένουν (με ΠΑΟΚ στην Τούμπα και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο) και παράλληλα η ΑΕΚ να πάρει μάξιμουμ ένα βαθμό στα τελευταία δύο ματς και ο ΠΑΟΚ να μη νικήσει τον Άρη την τελευταία αγωνιστική. Απίθανο… Βαρύ το κλίμα, με τους οργανωμένους να ανακοινώνουν συλλαλητήριο κατά της διοίκησης την προσεχή Κυριακή ενώ τέθηκε νοκ άουτ ο αρχισκόρερ Ιωαννίδης (15 γκολ σε 28 ματς φέτος).

Ο ΠΑΟΚ έδειξε κεφάτος και φορμαρισμένος την Κυριακή, βρίσκοντας εύκολα δύο γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλει τη νίκη περιμένοντας… καλά μαντάτα από το Καραϊσκάκη. Με τον άσο να πιέζεται, βρίσκουμε αξία συνδυάζοντάς τον σε combo με το over 1,5 στον αγώνα, επιλογή που βγάζει απόδοση 1.98.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ