Ειδήσεις

Sold Out το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι εξελήχθηκε σε ένα θρίλερ. Για ένα μεγάλο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκόρ, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει με ένα καταπληκτικό καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη. Κορυφαίοι παίκτες δίπλα στον Πρίντεζη ήταν ο Κώστας Παπανικολάου με 17, και ο Δημήτρης Αγραβάνης, με 16 πόντους. Είναι χαρακτηριστικό οτι απο άποψη στατιστικών, ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στην Euroleague με την φανέλα του Ολυμπιακού (3/3 βολές, 2/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 15 στην αξιολόγηση, και 11 συνεχόμενους πόντους στο πιο καθοριστικό σημείο. Μαζί με τον Παπανικολάου, ο Αγραβάνης ήταν σίγουρα ο κύριος λόγος που η ομάδα κατάφερε να κρατηθεί και να επανέλθει στο παιχνίδι την ώρα που έχανε με 8 πόντους διαφορά. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν την ευχαρίστηση να δούν την ομάδα τους να κάνουν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κρατώντας μία καλή διαφορά με τους γηπεδούχους, αλλά η Τρίτη περίοδος του αγώνα ήταν καταστροφική καθώς στα πρώτα 8 λεπτά η ομάδα του Ολυμπιακού δέχτηκε 18 πόντους και δέν κατάφερε να σημειώσει ούτε έναν πόντο! Έτσι το παιχνίδι μετατράπηκε σε θρίλερ και ο Παπανικολάου κατάφερε να σημειώσει 5 πόντους και έτσι να δώσει μία μικρή ανάσα στους παίκτες και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Παρ’όλα αυτά με μία κακή άμυνα και μεγάλη αστοχία στα τρίποντα, ο Ολυμπιακός κατέληξε να βρίσκεται πίσω στο σκόρ πολύ γρήγορα μέχρι την στιγμή που με ένα τελικό σούτ ο Πρίντεζης κέρδισε τον αγώνα για την ομάδα του Πειραιά.

Η επικράτηση της ομάδας του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι έχει κάνει το ενδιαφέρων των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον εντός έδας αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Όπως ήδη ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook, τα εισιτήρια για τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης στις 24 Μαρτίου έχουν πλέον εξαντληθεί, και το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι κατάμεστο για ακόμη μία φορά. Απο την άλλη, οι διαθέσεις της Ρεάλ είναι “άγριες”, καθώς μόλις πρίν απο μερικές μέρες η “Βασσίλισα” κατάφερε να επικρατήσει ενάντια στην Μπαρτσελόνα διαλύοντάς την με το καταπληκτικό σκόρ των 85 πόντων έναντι 69 πόντων που μόλις κατάφερε να πετύχει η Μπαρτσελόνα. Οι απαιτήσεις των οπαδών και της διοίκησης της Ρεάλ είναι επίσης πολύ υψηλές για τον αγώνα το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία καταπληκτική ευκαιρία να διεκδικήσει είτε την πρώτη, είτε την δεύτερη θέση στην κατάταξη της διοργάνωσης και να χαρίσει ρίγη συγκίνησης στους οπαδούς της ομάδας. Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την “Βασίλισσα” στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, με την υποστήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού να είναι σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Το μόνο βέβαιο είναι οτι η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα προσφέρει ένα καταπληκτικό θέαμα στους λάτρεις των αγώνων μπάσκετ.

Ακόμη και αν δen έχετε καταφέρει να αποκτήσετε ένα απο τα πολυπόθητα εισητήρια για τον αγώνα της Παρασκευής, στην NetBet μπορείτε να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι με μεγάλες αποδόσεις, να πετύχετε μεγάλα κέρδη και να βιώσετε και εσείς την αγωνία και τις συγκηνήσεις που θα προσφέρει ο αγώνας στους φιλάθλους των δύο ομάδω αλλά και γενικά στους λάτρεις του αθλήματος. Μπορείτε να βρείτε τον αγώνα εδώ: https://sport.netbet.gr/μπάσκετ/eυρωλίγκα/20170324/ολυμπιακός-vs-ρεάλ-μαδρίτης/

Ακολουθεί η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού:

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ