Premier League Ποδόσφαιρο

Premier League: Σενάρια, αποδόσεις και προγνωστικά για την τελευταία αγωνιστική

 Φινάλε με εκκρεμότητες για την, πολύ συναρπαστική και φέτος, Premier League. Τον τίτλο διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τρεις ομάδες, με τη Λίβερπουλ να μένει εντέλει πίσω και τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι έτοιμη για μια ακόμη… στέψη παρά την υπερπροσπάθεια της φετινής Αρσεναλ στο στοιχημα gr.

Στις εκκρεμότητες και οι ευρωπαϊκές θέσεις, με τις Τσέλσι, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παλεύουν για μια θέση (υπάρχει βέβαια και η αίρεση του τελικού του Κυπέλλου, σούπερ ματς για το στοίχημα) ενώ, για τον υποβιβασμό, όλα κρίθηκαν και η Λούτον θα ακολουθήσει στην Championship τις Μπέρνλι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

  • Σούπερ προσφορά 1.000 € Score Predictor, με την οποία μπορείτε να διεκδικήσετε έως και 1.000 €!

Η μάχη του τίτλου

Νίκη ίσον τίτλος. Έστω, καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι φέρει η Αρσεναλ. Αυτά είναι τα δεδομένα για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ και ετοιμάζει για μία ακόμη στέψη στην Premier League. For the record η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υστερεί οριακά στη διαφορά γκολ (+60 η Σίτι, +61 η Άρσεναλ) και πέρασε πρώτη μετά το μεσοβδόμαδο, και εξ αναβολής, 2-0 επί της Τότεναμ, αγγίζοντας πια τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο. Για τους «χάμερς» θα κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο ο Ντέιβιντ Μόγες που αποχωρεί από το κλαμπ στο τέλος της σεζόν ύστερα από 4,5 χρόνια και θα τον διαδεχθεί ι Ισπανός Χουλιέν Λοπετέγκι.

Η Αρσεναλ υποδέχεται την Εβερτον και, ευλόγως, για να… κλέψει τον τίτλο θέλει νίκη και μη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γουέστ Χαμ. Οι συνολικά 27 νίκες αποτελούν ιστορικό ρεκόρ της ομάδας του Μίκαελ Αρτέτα αλλά δύσκολα θα επιβραβευθεί…

Αδιάφορο μεν… αντίο δε

Δίχως βαθμολογικό κίνητρο είναι το ματς της Λίβερπουλ με τη Γουλβς, αλλά είναι συνάμα ιστορικό για τους «κόκκινους». Κι αυτό διότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο τους καθώς έχει ενημερώσει εδώ και μήνες ότι ο κύκλος του έκλεισε και αποχωρεί. Ένα παιχνίδι-γιορτή, και συγκίνησης, για τη Λίβερπουλ…  Ντεφορμέ οι «λύκοι» που σε βάθος εννέα αγώνων μετρούν μόνο μια νίκη.

Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ως και την 6η θέση δίνει σίγουρα εισιτήριο για την Ευρώπη. Ερώτημα ο προσεχής τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν το πάρει η Σίτι, θα «ανοίξει» και η 7η θέση, αν όχι θα πάρει το εισιτήριο φυσικά η Γιουνάτεντ – εκτός κι αν είναι στην 6η θέση, οπότε ξανά θα είναι ευρωπαϊκή και η 7η θέση. Λίγο μπερδεμένο, η αλήθεια είναι, ωστόσο το τρόπαιο σε «στέλνει» στο Europa League και η 7η θέση (αν ανοίξει) στο Conference League. Ειδοποιός η διαφορά.

Η Γιουνάιτεντ παίζει στο Μπράιτον με τους αδιάφορους βαθμολογικά «γλάρους» και με καλύτερο αποτέλεσμα από τη Νιούκαστλ παίρνει την 7η θέση (και της λείπουν οι Μαγκουάιρ, Βαράν, Λίντελοφ, Σο και Μαρσιάλ).

Και η Νιούκαστλ παίζει εκτός έδρας με ομάδα άνευ κινήτρου, την Μπρέντφορντ: με νίκη της και ήττα της Τσέλσι, ανεβαίνει 6η και βγαίνει σίγουρα στο Conference (υπό προϋποθέσεις στο Europa). Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας, θέλει να μην κάνει καλύτερο αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ προκειμένου να κρατήσει την 7η θέση.

Η Τσέλσι υποδέχεται την αδιάφορη Μπόρνμουθ και με νίκη της, και ήττα της Τότεναμ, καπαρώνει σίγουρα θέση στο Europa League. Με ισοπαλία είναι στο Conference (και υπό προϋποθέσεις στο Europa), σε ήττα θέλει μη νίκη της Νιούκαστλ.

Πιο… άνετη βέβαια η Τότεναμ, που αντιμετωπίζει την ουραγό και εδώ και καιρό υποβιβασμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: και, με νίκη ή ισοπαλία, τερματίζει σίγουρα στην 6η θέση, σε τυχόν ήττα χρειάζεται μη νίκη της Τσέλσι.

Premier League προγνωστικά

Στο παρελθόν η Μάντσεστερ Σίτι έχει προσφέρει… κάμποσα θρίλερ στη μάχη του τίτλου, ειδικά τελευταία αγωνιστική. Σε λογική fun bet, το να νικήσει η Σίτι ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, και να σκοράρει ο Χάαλαντ, τιμάται στο 7.50!

Η Νιούκαστλ κερδίζει στο Μπρέντφορντ και έχει το κεφάλι της ήσυχο, έστω και για το Conference League. Το κίνητρό της πληρώνει στο 2.19.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ