Χωρίς κατηγορία

NetBet Προεπισκόπηση και Συμβουλές – Παρολί Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου

Αυτή την εβδομάδα ρίξαμε μια ματιά στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και ξεχωρίσαμε μερικά παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα σε ένα παρολί. Το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό μας παρολί περιλαμβάνει παιχνίδια από την Serie A, τη Ligue 1 και τη La Liga.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τα παρολί σας online στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Έμπολι – Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα ήταν λίγο ασταθής αυτή τη σεζόν, αλλά λίγες ομάδες στην Ιταλία είναι πιο διασκεδαστικές από τους «Viola», όταν βρίσκονται σε καλή φόρμα. Ο Dusan Vlahovic είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και απέδειξε για άλλη μια φορά την ποιότητά του την τελευταία φορά, στη νίκη με 4-3 επί της διεκδικήτριας του τίτλου Μίλαν. Με το σκορ αυτό έφτασε τα 10 γκολ και τις 2 ασίστ τη φετινή σεζόν, που σημαίνει ότι κανένας παίκτης δεν έχει συμβάλει σε περισσότερα γκολ από τον Σέρβο. Η ομάδα φιλοδοξεί να διεκδικήσει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο την περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση με την Έμπολι.

Αν και η Έμπολι έχει χάσει μόλις μία φορά στα 5 τελευταία της παιχνίδια, τείνει να δυσκολεύεται στην έδρα της. Στο Stadio Carlo Castellani έχει συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς, ενώ εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει 12 – μόνο η Τζένοα έχει συγκεντρώσει λιγότερους βαθμούς στην έδρα της. Υποστηρίζουμε ότι η Φιορεντίνα θα πάρει τη νίκη, και δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε τον Vlahovic να βάζει γκολ για άλλη μια φορά.

Πρόβλεψη: Φιορεντίνα

Νις – Μετς

Ένα πολλά υποσχόμενο νεαρό ταλέντο στην Ευρώπη, ο Amine Gouiri θα επιστρέψει στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Νις να υποδέχεται την ουραγό Μετς. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο έχουν την καλύτερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα, αλλά είναι επίσης αρκετά επιθετικοί στην άλλη άκρη του γηπέδου – μόνο η ΠΣΖ έχει σκοράρει περισσότερα γκολ. Ο Gouiri έχει ήδη παίξει καθοριστικό ρόλο φέτος, σκοράροντας 8 γκολ και δημιουργώντας άλλα 4, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλού για να κερδίσει η ομάδα του το παιχνίδι στην τελευταία αναμέτρηση με την Κλερμόν.

Είναι δύσκολο να δούμε πώς η Μετς θα μπορούσε να πάρει βαθμό από αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα πάει σε αυτή την αναμέτρηση ως τεράστιο αουτσάιντερ για τη NetBet. Μέχρι στιγμής έχει δεχτεί 30 γκολ και έχει πάρει μόλις 1 νίκη σε 14 προσπάθειες. Ακόμα και αν καταφέρει να εξουδετερώσει τον Gouiri, θα πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τους Andy Delort και Kasper Dolberg. Η Νις προβλέπεται πως θα έχει μεγάλη ποιότητα σε αυτή την αναμέτρηση.

Πρόβλεψη: Νις

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη

Σε αυτή την κυριακάτικη αναμέτρηση θα παίξουν δύο από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της La Liga, με τη γηπεδούχο Ρεάλ Μαδρίτης να έχει κερδίσει τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, φτάνοντας στην κορυφή της κατηγορίας. Αν και η Σεβίλλη είναι εντυπωσιακή αμυντικά, δεχόμενη μόλις 9 γκολ σε 13 ματς, δεν φαίνεται να υπάρχει αμυντική γραμμή στην Ευρώπη που να μπορεί να αντιμετωπίσει την τρέχουσα φόρμα των Karim Benzema και Vinicius Junior. Το ζευγάρι έχει ήδη 18 γκολ και 9 ασίστ μαζί φέτος, καθώς η Ρεάλ προσπαθεί να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο.

Η Σεβίλλη έχει γνωρίσει την ήττα μόλις μία φορά φέτος, αλλά αυτό μπορεί κάλλιστα να αλλάξει αυτό το Σαββατοκύριακο. Το 2008 ήταν η τελευταία φορά που κέρδισε στο Μπερναμπέου και δεν πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να σταματήσει την φοβερή επίθεση της Μαδρίτης.

Πρόβλεψη: Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορείτε να τοποθετήσετε το παρολί σας online στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tags