NBA

NBA Παρολί: Συμβουλές στοιχημάτων μπάσκετ

Οδεύουμε προς τα πλέι οφ του ΝΒΑ, αλλά όλα είναι ακόμα ανοιχτά στην κορυφή τόσο της Ανατολικής όσο και της Δυτικής Περιφέρειας. Ο ειδικός μας στο μπάσκετ έκανε μια προεπισκόπηση των αγώνων αυτού του Σαββατοκύριακου και επέλεξε τρεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα ωραίο παρολί.

Για να περιηγηθείτε σε όλες τις τελευταίες αγορές στοιχημάτων και αποδόσεις αγώνων NBA, μπορείτε επισκεφθείτε το NetBet Σπορ. Εκεί θα βρείτε ένα τεράστιο φάσμα επιλογών στοιχημάτων πριν από τον αγώνα, αλλά και live στοιχημάτων για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας.

Οι Philadelphia 76ers να κερδίσουν τους San Antonio Spurs

Πρώτη είναι η ομάδα των Philadelphia που κυνηγάει τους Milwaukee και τους Boston στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας. Οι 76ers βρίσκονται σε συγκλονιστική φόρμα από την αλλαγή του χρόνου, κερδίζοντας 12 από τα 15 παιχνίδια τους. Έχουν επίσης σταθερά καλή απόδοση εκτός έδρας, κερδίζοντας τον τρίτο μεγαλύτερο αριθμό εκτός έδρας αγώνων στην Ανατολή, παρά το γεγονός ότι παίζουν λιγότερα παιχνίδια.

Οι Spurs έχουν ήδη πολλές ήττες το 2023 και αγωνίζονται προς τον πάτο της Δυτικής Περιφέρειας. Έχουν χάσει τα επτά από τα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια τους με τους 76ers και παρότι έχουν το πλεονέκτημα έδρας, οι πιστοί των San Antonio δεν μπορούν να τους σώσουν από την ήττα απέναντι στους φορμαρισμένους Philly.

Οι Milwaukee Bucks να κερδίσουν τους Miami Heat

Αυτό υπόσχεται να είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, καθώς το Milwaukee που είναι η δεύτερη ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας αντιμετωπίζει το Miami που βρίκσεται στην έκτη θέση. Οι πρωταθλητές του 2021 θα αναζητήσουν μόλις το τρίτο τους δαχτυλίδι, καθοδηγούμενοι από την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του Έλληνα Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο φόργουορντ έχει κατά μέσο όρο περίπου 31 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά αγώνα τη φετινή σεζόν. Με την υποστήριξη του κορυφαίου πλέι μέικερ Jrue Holiday, οι Bucks μοιάζουν υπολογίσιμη δύναμη στο τέλος της σεζόν.

Οι Heat έχουν το δικό τους ταλέντο, αλλά πηγαίνουν στο Μιλγουόκι με χαμένο ρεκόρ εκτός έδρας. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, έχουν χάσει τις τελευταίες πέντε επισκέψεις τους στο Fiserv Forum, δύο από αυτές με διαφορά 20+ πόντων. Ο Bam Adebayo θα προκαλέσει αναμφίβολα τον Γιάννη στη ρακέτα και ο Jimmy Butler θα στηρίξει τον σέντερ στην επίθεση, αλλά δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τους Bucks στην τωρινή τους κατάσταση.

Οι Denver Nuggets να κερδίσουν τους Atlanta Hawks

Η ομάδα του Denver ήταν πολύ καλή φέτος και σίγουρα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους πρώτους τελικούς του ΝΒΑ. Το εντός έδρας ρεκόρ τους είναι απίστευτα εντυπωσιακό και υποδέχονται τους Hawks έχοντας νικήσει στην έδρα τους στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους. Ο Nikola Jokic έχει κερδίσει αλλεπάλληλα βραβεία MVP και είναι σε καλό δρόμο για ένα τρίτο. Ο Σέρβος οδηγεί τους Nuggets σε μέσο όρο πόντων, ριμπάουντ, ασίστ και κλεψιμάτων ανά αγώνα, ενώ έχει κατά μέσο όρο ένα τριπλ νταμπλ ανά αγώνα.

Οι γκαρντ Trae Young και Dejounte Murray έχουν εξαιρετικές εμφανίσεις για τους Atlanta, αλλά δεν βλέπουμε πώς αυτή η ομάδα των Hawks μπορεί να ανταγωνιστεί το Denver. Όχι μόνο πιστεύουμε στη νίκη των Nuggets, αλλά μας αρέσει και η εμφάνιση του Jokic να σημειώσει 30+ πόντους μπροστά στο κοινό της έδρας τους.

Όταν επιλέγετε το NetBet Σπορ, μπορείτε να απολαύσετε μια ολόκληρη σειρά από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Εδώ στη NetBet, η ευημερία των παικτών είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας Συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού για πιο πολλές πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ