Archive

Nέα συναρπαστικά παιχνίδια με θέμα την Άπω Ανατολή

Εδώ στο υπέροχο NetBet καζινο, ενημερώνουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, καινούργιους ή παλιούς! Τα froutakia εδώ παρέχονται από μερικούς από τους καλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους στον κόσμο, κάτι που κάνει τη NetBet τον απόλυτο προορισμό! Aς δούμε όμως, νέα και συναρπαστικά παιχνίδια με θέμα την Άπω Ανατολή.

The Golden Rat

Kάνε ένα ταξίδι στην μακρινή Ασία μέσα από ένα παιχνίδι με 5 τροχούς, 3 σειρές και 25 γραμμές πληρωμής. Το παιχνίδι έχει κινεζικό θέμα  και διαθέτει μια λειτουργία Fortune Free Spins όπου θα λαμβάνεις έως και 5 συγχρονισμένους τροχούς σε κάθε δωρεάν περιστροφή. Γεμάτο χρώμα, βασίζεται στους εορτασμούς του κινεζικού έτους του αρουραίου. Με δράκους και στις δύο πλευρές των κυλίνδρων, οι τροχοί περικλείονται με έναν παραδοσιακό ναό. Με ένα κλασσικό soundtrack για μουσική υπόκρουση, τα σύμβολα περιλαμβάνουν A, K, Q και J royals όπου τα σύμβολα A και K πληρώνουν 4 φορές το ποντάρισμά σου για 5 σε συνδυασμό.

Στη συνέχεια, υπάρχουν χρυσά κύμβαλα, δέντρα χρημάτων, τύμπανα και χρυσοί δράκοι. Ωστόσο, το πιο πολύτιμο σύμβολο είναι ο χρυσός αρουραίος, ο οποίος είναι και το σύμβολο wild -όταν εμφανίζεται στοιβαγμένος, μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε σύμβολο για να σχηματίσει νίκες. Επιπλέον, εάν φέρεις 5 ή περισσότερα σύμβολα τσάντας χρημάτων, θα ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Cash Respins. Εάν ένα άλλο σύμβολο με τσάντες χρημάτων εμφανιστεί κατά τη διάρκεια μιας επαναφοράς, ο αριθμός των επαναλήψεων επαναφέρεται σε 3. Κάθε σύμβολο τσάντας χρημάτων συνοδεύεται από ένα χρηματικό έπαθλο.

Prosperity Palace

Με ασιατικό θέμα, σ’ αυτό το παιχνίδι αναζητάς την ευτυχία, την εσωτερική γαλήνη και τον πλούτο στους κυλίνδρους ενώ έχεις την ευκαιρία να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Free Spins που θα σου χαρίσει έως και 20 δωρεάν περιστροφές. Ο Χρυσός Βούδας λειτουργεί ως σύμβολο wild για να αυξήσει τα κέρδη σου σε κάθε δωρεάν περιστροφή. Διαθέτει 5 τροχούς και 10 γραμμές και αποτελεί ένα απλό παιχνίδι.

Οπτικά, αντλεί έμπνευση από την ασιατική πολιτιστική κληρονομιά – με φόντο έναν παραδοσιακό ναό, τα σύμβολα στους κυλίνδρους περιλαμβάνουν A, K, Q, J και 10 royals, ενώ ταιριάζουν με ένα koi και άλλα ασιατικά σύμβολα χαράς και ευημερίας. Ο δράκος είναι το σύμβολο wild που αντικαθιστά όλα τα σύμβολα. Το scatter είναι ο Χρυσός Βούδας και εμφανίζεται μόνο στους κυλίνδρους 1, 3 και 5 – όταν εμφανιστεί και στους 3 αυτούς τροχούς ταυτόχρονα, ενεργοποιεί τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών και στη συνέχεια μεταμορφώνεται σε σύμβολο Wild.

Prosperity Pearls

Εδώ θα βρεις ένα πλέγμα 5 κυλίνδρων, 5 στηλών με 25 γραμμές σταθερής πληρωμής. Το ελάχιστο μέγεθος στοιχήματος είναι 0,20 και το μέγιστο είναι 100. Υπάρχουν οκτώ σύμβολα με μια τεράστια γκάμα συνδυασμών. Οι τέσσερις υψηλοί πληρωτές είναι ο Φρύνος, το Κόι, το Ποτ και το Κέρμα. Οι τέσσερις χαμηλότερες πληρωμές είναι τα royals και το wild είναι το πράσινο μαργαριτάρι.

Όπως αρμόζει σε μια περιπέτεια κατάδυσης με μαργαριτάρια, το soundtrack είναι γεμάτο υποβρύχια εφέ και η κινέζικη μουσική ακούγεται μέσα από το νερό, αχνή και απόκοσμη. Ο σχεδιασμός είναι πολύ κομψός με εξαιρετικά γραφικά και η κίνηση των κυλίνδρων είναι ασυνήθιστη με ένα εφέ πολλαπλών οθονών. Εάν αποκτήσεις τουλάχιστον 6 σύμβολα μπόνους, ενεργοποιείς το Μπόνους Τζάκποτ. Τα σύμβολα Mini, Minor και Major pearl ενδέχεται να εμφανιστούν τυχαία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπόνους και θα απονείμουν τα αντίστοιχα τζάκποτ. Οι ευκαιρίες για κέρδη είναι πολλές και σε περιμένουν.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ