Archive

Nέα παιχνίδια στη NetBet για την εβδομάδα 27/11/2023

Εδώ στο υπέροχο NetBet cazino ενημερώνουμε συνεχώς την βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, νέους και παλιούς! Τα froutakia μας είναι πραγματικά μερικά από τα καλύτερα στην αγορά, και εδώ παρουσιάζουμε τρία από αυτά για εσένα!

The Dog House

Αν αναζητάς έναν εύκολο και διασκεδαστικό κουλοχέρη τότε αυτός θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Ένα πλέγμα 5 τροχών και 20 γραμμών πληρωμής σε περιμένει να διεκδικήσεις μεγάλα ποσά. Στον πυρήνα του παιχνιδιού βρίσκονται τα wilds με πολλαπλασιαστή 2x και 3x που χρησιμοποιούνται πολύ καλά στο μπόνους δωρεάν περιστροφών όπου θα κλειδώνουν στη θέση τους κάθε φορά που προσγειώνονται στους τροχούς.

Ο πολύχρωμος και χαρούμενος σχεδιασμός σε στυλ καρτούν και τα υπερμεγέθη σύμβολα θα σε εντυπωσιάσουν με τα ρεαλιστικά γραφικά τους. Στους κυλίνδρους κυριαρχούν στυλιζαρισμένα τραπουλόχαρτα από 10 έως Άσσους, ενώ τα πιο πολύτιμα σύμβολα έχουν τη μορφή οστών, μολυβιών και ένα κουαρτέτο σκυλιών. Τα wilds εμφανίζονται μόνο στους τρεις μεσαίους κυλίνδρους και συνοδεύονται από έναν τυχαίο πολλαπλασιαστή 2x ή 3x, που σημαίνει ότι μπορούν να συνδυαστούν για να αυξήσουν τις επιτυχίες της γραμμής πληρωμής σου έως και 9x!

Hyper Gold

Το φανταχτερό αυτό παιχνίδι σε περιμένει να διεκδικήσεις πλούσια κέρδη σε ένα πλέγμα 5 τροχών, 3 σειρών και 25 γραμμών πληρωμής. Αν είσαι αρκετά τυχερός μπορεί να καταφέρεις να συλλέξεις το μέγιστο δυνατό κέρδος που φτάνει τις 12.500x το συνολικό ποντάρισμά σου. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν γεμίσεις όλες τις θέσεις τροχών με σύμβολα wild.

Το λαμπερό θέμα του Hyper Gold προσφέρει εντυπωσιακά γραφικά που αναβαθμίζουν το παιχνίδι. Οι απλοί τροχοί διαθέτουν A-J royals που εμφανίζονται δίπλα σε σωρούς από χρυσά νομίσματα, ράβδους χρυσού και σήματα χρυσού. Το σύμβολο $ προσφέρει τις καλύτερες πληρωμές από τα τυπικά σύμβολα και μπορούν να σου δώσουν κέρδη έως και 25 φορές το συνολικό σου ποντάρισμα. Το wild του παιχνιδιού αντικαθιστά όλα τα τυπικά σύμβολα σε έναν νικηφόρο συνδυασμό και πληρώνει 2, 20 ή 500 φορές το συνολικό σου στοίχημα εάν προσγειώσεις 3, 4 ή 5 από αυτά σε μια γραμμή πληρωμής. Πώς θα σου φαινόταν μία δοκιμή;

Hand of Anubis

Σ’ αυτό το παιχνίδι θα συναντήσεις έναν ισχυρό θεό από την αιγυπτιακή μυθολογία, τον Anubis. Είχε πολλούς διαφορετικούς ρόλους στην αιγυπτιακή μυθολογία, αλλά το ζύγισμα των καρδιών των νεκρών ξεχωρίζει από το πλήθος. Μέσα σε αυτόν τον κουλοχέρη, έχουμε μια πιο σκοτεινή εμπειρία παιχνιδιού, όπου οι ελαφρώς ανατριχιαστικοί χαρακτήρες του Anubis μαζί με τη μουσική του δημιουργούν μια απόκοσμη ατμόσφαιρα. Κάτι που μπορεί να φέρει φως σε αυτή τη σκοτεινή ύπαρξη, είναι τα εορταστικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που μπορούν να αποφέρουν νίκες έως και 10000 φορές το στοίχημα.

Διαθέτει 5 τροχούς και 6 σειρές πληρωμής, όπου μπορεί να κερδίσεις έως και 10000 φορές το στοίχημα σου. Μέσα σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια παιχνιδιού ανάμεσα στον πανίσχυρο θεό Anubis, έχουμε μερικά διασκεδαστικά χαρακτηριστικά που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτησή μας για τις μεγαλύτερες νίκες. Τα χαρακτηριστικά είναι Cascade, Soul Orbs, Bonus Game, Underworld, Judgment και Bonus Buy. Οι ευκαιρίες για κέρδη είναι πολλές και σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ