Archive

Nέα παιχνίδια στη NetBet για την εβδομάδα 18/12/2023

Εδώ στο υπέροχο NetBet καζινο ενημερώνουμε συνεχώς την βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, νέους και παλιούς! Τα φρουτάκια μας είναι πραγματικά μερικά από τα καλύτερα στην αγορά, και εδώ παρουσιάζουμε τρία από αυτά για εσένα!

Happy Hooves

Το παιχνίδι αυτό είναι ένας νέος κουλοχέρης από την Pragmatic Play όπου πηγαίνουμε σε ένα ράντσο γεμάτο με τους αγαπημένους μας τέσσερις οπλοφόρους φίλους. Είναι ένα μέρος που, με τη γαλήνια μουσική του, μπορεί να δώσει μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα στην αρχή, αλλά μόλις ξεκινήσει η λειτουργία Powernudge, τα πράγματα μπορούν να γίνουν αμέσως πιο έντονα. Κατά τη διάρκεια των περιστροφών μπορείς να κερδίσεις έως και 5000 φορές το στοίχημα σου!  Μέσα σε αυτήν την περιπέτεια θα βρεις μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που σε βοηθούν να πετύχεις μεγαλύτερες νίκες.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Wild Symbols, Mystery Symbol, Golden Symbol, Powernudge Respin Feature και Bonus Buy. Στο βάθος των κυλίνδρων, θα δεις έναν στάβλο, με δέματα σανού και σέλες. Τα σύμβολα μεσαίας πληρωμής αποτελούνται από μεμονωμένα άλογα με πλαίσια στα χρώματα μπλε, μωβ, πράσινο και κόκκινο. Εάν προσγειώσεις 5 του ίδιου τύπου συμβόλων, θα λάβεις ως και 3,75Χ το στοίχημα σου. Τα πιο ακριβοπληρωμένα σύμβολα wild αποτελούνται από ζευγάρια αλόγων με πλαίσια στα χρώματα μπλε, μωβ, πράσινο και κόκκινο.

Blood Hunters

Αυτό το παιχνίδι διαθέτει 5 τροχούς και 25 γραμμές πληρωμής και όπως προδίδει το όνομά του έχει θέμα τους βρικόλακες. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή, wilds και παιχνίδι μπόνους. Μπες σε έναν μυστηριώδη κόσμο της Τρανσυλβανίας όπου τα βαμπίρ μπορούν να παραμονεύουν σε κάθε γωνιά. Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις σκόρδο, βέλη και έναν σταυρό για να βγεις νικητής ή θα ανακαλύψεις ότι οι 4 βρικόλακες στο παιχνίδι έχουν πραγματικά τα καλύτερα bonus για εσένα.

Το πλέγμα τοποθετείται με φόντο ένα λιθόστρωτο δρόμο της Τρανσυλβανίας με μια τρομακτική σιλουέτα κάστρου να υψώνεται στον ορίζοντα με το ομιχλώδες φως του φεγγαριού να λάμπει από ψηλά. Τα σύμβολα wild μπορούν να αντικαταστήσουν άλλα εικονίδια για να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις πιθανότητες σου ή να δημιουργήσεις νικηφόρους συνδυασμούς. Τι λες λοιπόν για μία δοκιμή;

7 Gold Gigablox

Mε 6 τροχούς, 6 σειρές και έως και 46656 τρόπους για να κερδίσεις, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτό το παιχνίδι.  Θα συναντήσεις πολλές bonus λειτουργίες όπως Wild Symbol, Scatter Symbol, Gigablox, Glass Symbol, Gold 7 Bonus Symbol, Gold 7 Ladder Feature, Lights Reveal, Lights Shuffle, Giga Summon, Free Spins και Bonus Buy. Το φόντο του παιχνιδιού αλλάζει χρώμα ενώ μικρές λωρίδες λευκού φωτός μετακινούνται από κάτω προς τα πάνω.

Τα σύμβολα βρίσκονται σε διαφανείς τροχούς και στα αριστερά υπάρχει μια οθόνη πάνω από τα χρηματικά έπαθλα στη λειτουργία Gold 7 Ladder, απονέμοντας 70000 φορές το στοίχημα για το γέμισμα του πλέγματος με 7. Ορισμένα σύμβολα μπορούν να προσγειωθούν σε ένα Gigablox σε μεγέθη από 2X2 έως 6X6. Τα σύμβολα με την υψηλότερη πληρωμή είναι ένα κουδούνι, ράβδοι χρυσού και ένα πράσινο σύμβολο $. Το σύμβολο Wild αντικαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το Scatter, το οποίο απεικονίζεται με ένα διαμάντι.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ