Archive

Eυχάριστα παιχνίδια με ελληνικό θέμα

Εδώ στο υπέροχο NetBet καζινο, ενημερώνουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, καινούργιους ή παλιούς! Τα slots εδώ παρέχονται από μερικούς από τους καλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους με slot στον κόσμο, κάτι που κάνει τη NetBet τον απόλυτο προορισμό! Aς δούμε όμως, μερικά ευχάριστα παιχνίδια με ελληνικό θέμα.

Thunderstruck: Wild Lighting

Το παιχνίδι αυτό έχει πέντε τροχούς και 40 γραμμές πληρωμής με τη μέγιστη νίκη ανά περιστροφή να φτάνει τις 15.000x το στοίχημα σου. Ξεκινώντας το παιχνίδι σου θα επωφεληθείς από τα σύμβολα μπαλαντέρ που μπορεί να εμφανιστούν με έναν πολλαπλασιαστή και να γεμίσουν πλήρως τους τροχούς. Επιπλέον, θα ανακαλύψεις μία λειτουργία που ονομάζεται Link & Win όπου ενεργοποιείται όταν προσγειώσεις σφαίρες οι οποίες κρύβουν μεγάλα χρηματικά έπαθλα και τζακπότ τα οποία μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό των σειρών σε 8.

Έχε επίσης το νου σου για το σύμβολο scatter το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις δωρεάν περιστροφές και να αυξήσεις σημαντικά τα κέρδη σου. Επιπλέον, υπάρχουν πέντε επιλογές για δωρεάν περιστροφές τις οποίες θα ξεκλειδώνεις σταδιακά μέσα στο παιχνίδι. Τα όμορφα και υψηλής ευκρίνειας γραφικά θα συνοδεύσουν τέλεια το παιχνίδι σου ενώ τα εξαιρετικής ποιότητας ηχητικά εφέ θα σου κρατήσουν τέλεια παρέα. Κάνε μία δοκιμή και διεκδίκησε πλούσια έπαθλα!

Spartacus Megaways

Με 6 τροχούς και έως και 1 εκατομμύριο τρόπους για να κερδίσεις το παιχνίδι αυτό σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει.  Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον τροχός στο κάτω μέρος που αποτελείται από 4 σειρές και περιστρέφεται οριζόντια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε 1 εκατομμύριο Megaways συνολικά. Σε κάθε κύλινδρο στο κύριο σετ τροχών, μια κουρτίνα καλύπτει ένα τμήμα του κυλίνδρου. Το κάτω μισό των τροχών είναι πάντα ακάλυπτο από κουρτίνες. Αυτό καθορίζει με πόσους τρόπους μπορείς να κερδίσεις ή πόσα Megaways, θα παίξεις σε κάθε γύρισμα. Οι νίκες σχηματίζονται από σύμβολα που ταιριάζουν σε γειτονικούς κυλίνδρους, ξεκινώντας από τον κύλινδρο 1.

Το παιχνίδι βασίζεται στον θρυλικό Θρακιώτη μονομάχο που πολέμησε για την ελευθερία των στρατιωτών γύρω του. Με θέμα τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, τα γραφικά και τα κινούμενα είναι εντυπωσιακά. Με ένα δυνατό και ρυθμικό soundtrack, θα δεις ρωμαϊκές στήλες στο πλάι των τροχών. Κυριαρχείται από ένα σκούρο κόκκινο φόντο, ενώ τα σύμβολα περιλαμβάνουν ρωμαϊκού στυλ A, K, Q, J, 10 και 9 royals. Ακόμη θα δεις τσεκούρια, σπαθιά και ασπίδες, κράνη, τίγρεις και μονομάχους.

Το σύμβολο του λογότυπου Spartacus Megaways είναι το πιο ικανοποιητικό και σου δίνει 1,5, 4, 10 ή 25 x πονταρίσματα για 3, 4, 5 ή 6 σε συνδυασμό. Το σύμβολο Σπάρτακος είναι το wild και υποκαθιστά όλα τα σύμβολα εκτός από το σύμβολο του Αμφιθεάτρου scatter. Εμφανίζεται στους κυλίνδρους 2, 3, 4 και 5 (όχι στους εξωτερικούς κυλίνδρους βασικά). Τέλος, οι 4 λειτουργίες μπόνους που διαθέτει θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πολλές ευκαίρίες για νίκες και να δεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται.

Ancient Fortunes: Zeus

Τοποθετημένο στον Όλυμπο και παρέα με τον Δία, τον Διόνυσο, τον Ποσειδώνα, τον Ερμή και τον Άρη, το παιχνίδι αυτό διαθέτει 5 τροχούς και 10 γραμμές πληρωμής ενώ χρησιμοποιεί τη λειτουργία Rolling Reels όπου οι συνεχόμενες νίκες μπορούν να οδηγήσουν σε πολλαπλασιαστή 7x. Ο Δίας είναι όμορφα σχεδιασμένος ενώ τα σύμβολα στους κυλίνδρους περιλαμβάνουν διάφορα πλάσματα όπως φίδια, πάνθηρες και γύπες. Θα δεις επίσης τους θεούς Διόνυσο, Ποσειδώνα, Ερμή και Άρη. Ο τελευταίος, ο Άρης (ο θεός του πολέμου) είναι ο πιο προσοδοφόρος που δίνει 62,5 φορές το ποντάρισμά σου για 5 σε μια γραμμή πληρωμής.

Ο Δίας είναι το σύμβολο wild και υποκαθιστά όλα τα σύμβολα. Κεντρικό στοιχείο της δράσης είναι η λειτουργία Rolling Reels που προσφέρει νίκες και προς τις δύο κατευθύνσεις. Όταν λαμβάνεις έναν νικηφόρο συνδυασμό στο βασικό παιχνίδι, τα σύμβολα που συμβάλλουν αφαιρούνται για να ανοίξει ο δρόμος για νέα σύμβολα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε νέες νίκες. Το πιο σημαντικό, είναι ότι κάθε συνεχόμενη νίκη θα αυξάνει τον πολλαπλασιαστή σε 2x, 3x και μετά 7x.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ