Archive

Τα 5 καλύτερα podcast για πόκερ

Top_5_poker_podcasts

Τα τελευταία χρόνια τα podcast γίνονται όλο και πιο δημοφιλή και πλέον μπορείτε να βρείτε μια εκπομπή για ότι και αν σκεφτείτε. Φυσικά και το πόκερ δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την δημοτικότητα του παιχνιδιού ανάμεσα στους παίκτες. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μια λίστα με τα αγαπημένα μας podcast για ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για την στρατηγική του παιχνιδιού, τις εμπειρίες άλλων παικτών αλλά και να διασκεδάσετε ακούγοντας μοναδικές ιστορίες όπως συνέβησαν σε ένα τραπέζι πόκερ, τότε δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στην πλατφόρμα της επιλογής σας και να αναζητήσετε ένα επεισόδιο από τις παρακάτω εκπομπές.

Smart Poker Study Podcast

Αν ψάχνετε για ένα podcast με host επαγγελματία παίκτη του πόκερ, τότε το Smart Poker Study είναι για εσάς! Ο Sky Matsihashi έχει κερδίσει 6 βραχιόλια στο τουρνουά World Series of Poker, και όταν δεν παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι ηχογραφεί επεισόδια για το κοινό του. Στο podcast του αναλύει παιχνίδια, στρατηγικές και εξηγεί με ακρίβεια κάθε απόφαση πίσω από ένα χέρι. Αν δεν σας αρέσουν τα τόσο σοβαρά επεισόδια, τότε μπορείτε να διαλέξετε μια από τις συνεντεύξεις που έχει ανεβάσει με άλλους αξιόλογους παίκτες, μεταξύ των οποίων και μια μοναδική συνέντευξη με τον James Sweeney. Στο συγκεκριμένο podcast  βρείτε περισσότερα από 200 επεισόδια για να αναπτύξετε περαιτέρω τις ικανότητες σας στο πόκερ αλλά και να πάρετε συμβουλές από κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες στον χώρο.

The Poker Life Podcast

Όπως προδίδει και το όνομα του το Poker Life Podcast είναι μια εκπομπή που επικεντρώνεται στην ζωή και το lifestyle των παικτών του πόκερ. Παρουσιαστής στην εκπομπή είναι ο Joey Ingram ο οποίος παίζει επαγγελματικά πόκερ εδώ και αρκετά καιρό. Στο podcast του θα βρείτε επεισόδια με διάσημους και celebrities που αγαπούν το πόκερ και μοιράζονται μαζί του πως είναι η ζωή τους ως επαγγελματίες παίκτες. Η λίστα με τα ονόματα των φιλοξενούμενων στο Poker Life Podcast θα πείσει και τους πιο απαιτητικούς, αφού θα βρείτε επεισόδια με τον Jason Koon, Phil Helmuth, Fedor Holz και Doug Polk. Ακόμα, θα βρείτε συνεντεύξεις με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του πόκερ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει η αγαπημένη σας εκπομπή! Ακόμα, στο podcast συζητάνε τόσο για το ζωντανό όσο και για το διαδικτυακό πόκερ, οπότε θα βρείτε σίγουρα κάτι για τις δικές σας προτιμήσεις, ενώ θα μπορέσετε να μάθετε πως προετοιμάζονται πριν από ένα μεγάλο τουρνουά οι αγαπημένοι σας παίκτες πόκερ. Κλέψτε μια ματιά από την καθημερινότητα τους, τις ρουτίνες και τις συνήθειες τους και δείτε ποιες από αυτές τους βοήθησαν να φτάσουν μέχρι εκεί. Το μόνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως η συγκεκριμένη εκπομπή δεν έχει σταθερό πρόγραμμα, οπότε τα επεισόδια κυκλοφορούν πιο διάσπαρτα, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει και πολύ αφού η ποιότητα του υλικού είναι αυτή που μετράει.

The Red Chip Poker Podcast

Το The Red Chip Poker είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή για τους λάτρεις του πόκερ, με συνεντεύξεις και συμβουλές από κορυφαία ονόματα στον χώρο. Με περισσότερες από 2 εκατ. λήψεις, πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα πιο δημοφιλή podcast στον κόσμο όσον αφορά το πόκερ, ενώ η δημοτικότητα του αυξάνεται σταδιακά μέσα στα χρόνια. Υπάρχει τεράστια ποικιλία στα επεισόδια, αφού μπορείτε να βρείτε από μικρά μαθήματα και συμβουλές για στυλ παιχνιδιού και στρατηγικές, μέχρι και συνεντεύξεις με προπονητές και επαγγελματίες. Ειδικά αν είστε αρχάριος στον χώρο του πόκερ, θα σας συμβουλεύαμε να ξεκινήσετε με αυτό το podcast καθώς θα πάρετε χρήσιμες συμβουλές και τιπς για να αναπτύξετε το παιχνίδι σας και να βελτιωθείτε γρήγορα. Το καλό με την συγκεκριμένη εκπομπή είναι πως δεν μένει σε μια παραλλαγή ή στυλ πόκερ, αλλά καλύπτει κάθε τύπο παιχνιδιού, οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε συμβουλές για το αγαπημένο σας παιχνίδι. Σημειώστε μόνο, πως το The Red Chip Poker επικεντρώνεται περισσότερο στο διαδικτυακό πόκερ.

Ante Up Poker Podcast

Το παλαιότερο podcast που θα βρείτε διαθέσιμο εκεί έξω είναι το Ante Up. Το Ante Up ξεκίνησε το 2005 και από τότε αποτελεί ασταμάτητη πηγή πληροφοριών και διασκέδασης για τους παίκτες πόκερ. Αν ψάχνετε για ένα σόου με πολλά διαθέσιμα επεισόδια τότε δεν χάσετε να τσεκάρετε το Ante Up, ειδικά αν θέλετε να έχετε μια συνολική εικόνα της εξέλιξης και της πορείας του πόκερ ανά τα χρόνια. Η ιστορία και η μεγάλη ηλικία του Ante Up είναι η απόδειξη πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες εκπομπές, αφού κατάφερε να σταθεί στα πόδια του για 14 χρόνια τώρα. Όπως και στο πρώτο podcast που σας προτείναμε δεν υπάρχει σταθερό πρόγραμμα, αλλά είναι σίγουρο πως θα έχετε 2 με 3 διαθέσιμα επεισόδια κάθε μήνα. Αυτή την στιγμή, την εκπομπή παρουσιάζουν ο Chris Cosenza και ο Scott Long, και συζητούν τα πάντα γύρω από το αγαπημένο μας παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο podcast θα βρείτε πλούσιο υλικό που θα καλύψει κάθε σας επιθυμία: από νέα, στρατηγικές, συνεντεύξεις, κάλυψη αγώνων και τουρνουά, και ιστορίες από την ζωή των επαγγελματιών. Ακόμα ένα πλεονέκτημα του συγκεκριμένου podcast είναι πως το κοινό μπορεί να συμμετάσχει ενεργά σε κάποια segments, γεγονός που το καθιστά ακόμα πιο διασκεδαστικό.

TwoPlusTwo Pokercast

Σίγουρα έχετε ακούσει ξανά για το συγκεκριμένο podcast, και για καλό λόγο, αφού αποτελεί την μεγαλύτερη κοινότητα πόκερ στο διαδίκτυο. Αν θέλετε να μπείτε και εσείς στην μεγάλη παρέα του podcast του PokerStars δεν έχετε παρά να συνδεθείτε σε μια πλατφόρμα και να ακούσετε κάποια από τα επεισόδια του TwoPlusTwo. Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι on air από το 2008 και παρέχει στους ακροατές της πληροφορίες, συμβουλές, νέα και μπόνους/προσφορές γύρω από το πόκερ. Όπως και με τα κάποιες από τις άλλες εκπομπές που αναφέραμε και παραπάνω, το TwoPlusTwo καλύπτει ένα τεράστιο εύρος θεμάτων και οι παρουσιαστές τους προσπαθούν να ικανοποιήσουν και τον τελευταίο ακροατή τους. Ακόμα, σε αυτό το podcast θα βρείτε και κάλυψη από κορυφαία γεγονότα όπως τουρνουά διαγωνισμοί και διαδικτυακά παιχνίδια, για να παραμείνετε ενημερωμένοι σε ότι αφορά το πόκερ. Τέλος, πολλοί από τους διασημότερους επαγγελματίες παίκτες είναι μέλη στην ομάδα του TwoPlusTwo, για την ευκαιρία να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα τους αγαπημένους σας παίκτες και να μάθετε από αυτούς. Σημειώστε μόνο πως τα νέα επεισόδια τελείωσαν το 2018, οπότε αν θέλετε να ακούσετε μπορείτε να ψάξετε τις παλιότερες αναρτήσεις.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ