Archive

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μας για αυτή την εβδομάδα 24/04/2023

Εδώ στο υπέροχο NetBet καζινο οnline, ενημερώνουμε συνεχώς την βιβλιοθήκη με τα παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, νέους και παλιούς! Τα froutakia μας είναι πραγματικά μερικά από τα καλύτερα στην αγορά, και εδώ παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή!

Royal Mint Megaways

Ανακάλυψε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με μια μηχανή 6 τροχών και τον αριθμό των συμβόλων που εμφανίζονται σε αυτούς τους κυλίνδρους να κυμαίνεται από 2 έως 7 σε κάθε περιστροφή. Όσο περισσότερα σύμβολα εμφανίζονται, τόσο περισσότεροι πιθανοί τρόποι να κερδίσεις, που μάλιστα μπορούν να φτάσουν τους 117.649.

Μια αρκετά εντυπωσιακή τράπεζα είναι το σκηνικό εδώ σε αυτόν τον κουλοχέρη με θέμα τα χρήματα και το Βασιλικό Νομισματοκοπείο. Οι κύλινδροι πλαισιώνονται από μαρμάρινες στήλες και ανθισμένα δέντρα. Σε αυτούς τους κυλίνδρους θα βρεις A έως 9 royal μαζί με μια συλλογή από σύμβολα κοσμημάτων με έντονα χρώματα. Το πιο προσοδοφόρο σύμβολο είναι ο μωβ πολύτιμος λίθος, ο οποίος αποδίδει 50 φορές το συνολικό σου στοίχημα εάν προσγειώσεις 6 σε διπλανούς τροχούς.

Έχε επίσης το νου σου στο σύμβολο Wild που αντικαθιστά όλα τα τυπικά σύμβολα και μπορεί να προσγειωθεί μόνο στους μεσαίους 4 τροχούς. Υπάρχει επιπλέον ένας γύρος δωρεάν περιστροφών με πολλαπλασιαστή που διευρύνεται. Διεκδίκησε μεγάλα κέρδη περνώντας υπέροχα!

Who Wants to be a Millionaire

Ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά παιχνίδια γνώσεων μετατρέπεται σε έναν κουλοχέρη με 6 τροχούς και 117.649 τρόπους να κερδίσεις! Η μέγιστη νίκη είναι ένα bumper 72.310x το συνολικό ποντάρισμά σου ανά δωρεάν περιστροφή. Στο βασικό παιχνίδι, η κορυφαία πληρωμή είναι 20.000x το συνολικό ποντάρισμά σου.

Όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχει μια γυαλιστερή αίσθηση υψηλών προδιαγραφών στη σχεδίαση του παιχνιδιού.  Το soundtrack είναι το διάσημο τηλεοπτικό θέμα που όλοι γνωρίζουν. Θα ακούσεις επίσης τυχαίους θορύβους από την εκπομπή που είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι και ενισχύουν τη δράση.  Στους τροχούς θα δεις royals χαμηλότερης αξίας και πολύτιμους λίθους με υψηλότερη πληρωμή. Το αστραφτερό μωβ κόσμημα προσφέρει τις υψηλότερες ανταμοιβές και πληρώνει 50 φορές το συνολικό ποντάρισμά σου εάν προσγειωθούν 6 σε διπλανούς τροχούς. Υπάρχει επίσης ένα wild που αντικαθιστά όλα τα τυπικά σύμβολα σε νικηφόρο συνδυασμό.

Το λογότυπο του εκατομμυριούχου είναι το scatter και είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει τις δωρεάν περιστροφές. Με 4 δυνατότητες μπόνους, το κύριο χαρακτηριστικό που θα σε εντυπωσιάσει είναι η δυνατότητα Free Spins. Επιπλέον, υπάρχουν απεριόριστοι πολλαπλασιαστές κερδών, από όπου θα προέλθουν οι μεγαλύτερες νίκες. Οι θαυμαστές της τηλεοπτικής εκπομπής θα λατρέψουν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι με τόσες ευκαιρίες για πλούσια χρηματικά έπαθλα!

10p Roulette

Είσαι νέος στη ρουλέτα και θέλεις να εξασκηθείς; Mήπως πάλι ξέρεις τα βασικά αλλά θες να γίνεις καλύτερος; Τότε αυτό το παιχνίδι φτιάχτηκε για σένα. Η πρώτη αίσθηση του παιχνιδιού θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή χάρη στα εξαιρετικά φωτεινά χρώματα και την απλή οθόνη. Ένας σαφώς οριοθετημένος και ευανάγνωστος πίνακας παιχνιδιού σε συνδυασμό με πολύ φωτεινές μάρκες σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι απίστευτα διαισθητικό.

Ένα μοναδικό στοιχείο της ρουλέτας αυτής είναι ότι στο τέλος κάθε περιστροφής ο πίνακας δεν επαναρυθμίζεται και όλες οι μάρκες στοιχήματος από την προηγούμενη περιστροφή παραμένουν. Αυτό είναι χρήσιμο εάν οι παίκτες επιθυμούν να επαναλάβουν το τελευταίο στοίχημα που έχει οριστεί στο τραπέζι, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι αμέσως να γυρίσουν ξανά. Ωστόσο, εάν οι παίκτες επιθυμούν να ξεκινήσουν με νέο πίνακα, πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί X στην κάτω αριστερή γωνία για να καθαρίσουν τον πίνακα.

Οι παίκτες κερδίζουν προβλέποντας σωστά πού θα πέσει η μπάλα της ρουλέτας στον τροχό της ρουλέτας και ποντάροντας ανάλογα. Οι πληρωμές για κερδοφόρες περιστροφές καταβάλλονται σύμφωνα με την αξία των στοιχημάτων. Όπως λέει και το όνομά της, η Ρουλέτα αυτή προσφέρει ένα ελάχιστο στοίχημα 10p και κρατά τα πράγματα πολύ απλά με τις μάρκες να φτάνουν μόνο το μέγιστο των 5€.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ