Archive

Τα πάντα για το Live Στοίχημα

sport betting

Μέχρι και πριν λίγα χρόνια, η μόνη επιλογή που είχε κάποιος όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα, ήταν να μεταβεί σε ένα πρακτορείο κάποιες ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας, να ποντάρει στο αποτέλεσμα που ήθελε και να επιστρέψει σπίτι του για να δει το παιχνίδι (και αν κέρδισε ή έχασε). Αυτές οι εποχές μοιάζουν πολύ μακρινές αν σκεφτεί κανείς πως ο περισσότεροι ποντάρουν σε μια αθλητική διοργάνωση μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τους. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια το live στοίχημα αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές των τζογαδόρων, κυρίως στην Ευρώπη. Το άρθρο που ακολουθεί εξηγεί με λεπτομέρεια όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το live στοίχημα: τι είναι, πως λειτουργεί και ποιες στρατηγικές μπορείτε να εφαρμόσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε ακόμα χρήσιμες συμβουλές και να είστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα!

Τι είναι το live στοίχημα;

Όπως είναι κατανοητό, το live στοίχημα δεν είναι τίποτα άλλο από το ποντάρισμα κατά την διάρκεια του αγώνα. Όσοι θέλουν μπορούν να στοιχηματίσουν και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από πονταρίσματα αφού ξεκινήσει το παιχνίδι και πριν αυτό τελειώσει. Είναι προφανές ότι πρόκειται για την πιο διασκεδαστική και συναρπαστική μορφή αθλητικού στοιχήματος, καθώς η αδρεναλίνη του αγώνα και η αγωνία για το αποτέλεσμα ανεβαίνουν στα ύψη. Ακόμα, όσοι επιλέγουν αυτή την μορφή στοιχήματος έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα αφού μπορούν να ποντάρουν in real time έχοντας έτσι όλα τα δεδομένα που τους χρειάζονται για να κάνουν μια σωστότερη πρόβλεψη.

Πλεονεκτήματα του ζωντανού στοιχήματος

Όπως μπορείτε να φανταστείτε τα πλεονεκτήματα στο ζωντανό στοίχημα είναι πολλαπλά, διαφορετικά δεν θα γινόταν τόσο διάσημο τόσο γρήγορα. Ας δούμε συνοπτικά τα κυριότερα:

  1. Αδρεναλίνη που εκτοξεύεται στα ύψη

Ο τζόγος και τα τυχερά παιχνίδια βρίσκονται εκεί πρώτα από όλα για την διασκέδαση μας. Το live στοίχημα προσφέρει δράση που δεν τελειώνει ποτέ, ενώ η πλειονότητα των τζογαδόρων που ασχολούνται με αυτό παίζουν με στόχο να διασκεδάσουν. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε έναν αγώνα με την αγαπημένη σας ομάδα, και να ποντάρετε ταυτόχρονα με φίλους!

  1. Πολλές επιλογές πονταρισμάτων και ευκαιρίες

Καλή η διασκέδαση αλλά ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του live στοιχήματος είναι πως μπορεί να μοιράσει πολλά κέρδη. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ιστοσελίδες που διαθέτουν ζωντανό στοίχημα, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε από τον ανταγωνισμό μεταξύ αυτών και να βρείτε μοναδικές ευκαιρίες σε αποδόσεις που σας συμφέρουν.

  1. Ζωντανό στοίχημα και value betting

Ακριβώς επειδή οι αποδόσεις αυξομειώνονται κατά την διάρκεια του αγώνα σύμφωνα με το αποτέλεσμα σε κάθε δεδομένη στιγμή, μπορείτε να βρείτε πονταρίσματα που δίνουν πολύ καλύτερα χρήματα και αξίζει να ρισκάρετε. Για παράδειγμα, πριν ξεκινήσει ένας αγώνας μπορεί το διπλό να δίνει 1.25. Αν μπει γκολ από τον γηπεδούχο στα πρώτα λεπτά η απόδοση του πονταρίσματος μπορεί να εκτοξευθεί στο 2.00 ακριβώς γιατί η ζυγαριά έχει γύρει προς αυτόν που είναι μπροστά. Όσοι ασχολείστε με τα αθλητικά όμως ξέρετε πως η ανατροπή μπορεί να έρθει και στο τελευταίο δευτερόλεπτο! Έτσι μπορείτε να πετύχετε καλύτερες αποδόσεις σε ένα ποντάρισμα σε σύγκριση με το αν το είχατε βάλει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ακόμα, μπορεί να βρείτε και πονταρίσματα που δεν είχατε σκεφτεί και είναι αρκετά ελκυστικά βάση απόδοσης.

  1. Καλύψτε πονταρίσματα πριν τον αγώνα

Το ζωντανό στοίχημα είναι η τέλεια ευκαιρία για να καλύψετε πονταρίσματα που έγιναν πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Για παράδειγμα, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα μπορείτε να ποντάρετε αντίθετα στο πρώτο σας στοίχημα και ανάλογα με τις αποδόσεις να βγείτε και κερδισμένοι.

Όπως βλέπετε το ζωντανό στοίχημα αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να βρίσκετε τα καλύτερα προσφερόμενα πονταρίσματα, να βγάλετε λεφτά και να διασκεδάσετε στο έπακρο!

Συμβουλές στρατηγικής για το ζωντανό στοίχημα

Πριν ξεκινήσετε να ποντάρετε λάιβ ρίχτε μια ματιά στις συμβουλές που ακολουθούν:

  • Πάντα κάντε την έρευνα σας πριν ξεκινήσει το παιχνίδι (προγνώσεις, αποδόσεις, στατιστικά)

Το στοίχημα για να μπορεί να είναι επιτυχημένο πρέπει να ξεκινάει πριν το παιχνίδι. Κάντε την έρευνα σας και δείτε τις αποδόσεις pre-match για να μπορείτε να συγκρίνετε. Ακόμα, μην ξεχνάτε να ψάχνετε τα στατιστικά των ομάδων για να μπορείτε να βγάλετε σωστότερα συμπεράσματα και πετυχημένες προβλέψεις.

  • Προσοχή στις μεταβλητές

Κάθε παιχνίδι έχει παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σίγουρα θα χρειαστεί να ρισκάρετε, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο όταν έχετε αναγνωρίσει από πριν αυτές τις μεταβλητές και τις περιμένετε. Τέτοιες μεταβλητές μπορεί να είναι μια αλλαγή στο σύστημα που μπορεί να φέρει περισσότερους επιθετικούς ή ακόμα και ο καιρός.

  • Φτιάξτε ένα πλάνο και ακολουθήστε το

Είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείτε στην στιγμή και να ποντάρετε χωρίς έλεγχο επειδή έχετε ενθουσιαστεί ή επειδή χάνετε και προσπαθείτε να βγάλετε τα χαμένα. Αν είναι να κρατήσετε μια μόνο συμβουλή από αυτό το άρθρο τότε ας είναι αυτή: φτιάξτε το πλάνο σας και ακολουθήστε το ότι και να γίνει. Ορίστε από πριν πόσα χρήματα θα ποντάρετε, δείτε τα προγνωστικά και τις αποδόσεις και οργανώστε το στοίχημα σας για να έχετε μια γενική εικόνα και να μην ποντάρετε απερίσκεπτα!

  • Έχετε τον νου σας για τις αλλαγές στις αποδόσεις

Αν είστε σίγουροι για μια ομάδα φαβορί και ξέρετε πως θα στηρίξετε την απόφαση σας μέχρι τέλους, έχετε τον νου σας για αλλαγές στις αποδόσεις οι οποίες μπορεί να έρθουν μετά από προβάδισμα της αντίπαλης ομάδας. Οι αποδόσεις μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα οπότε παρακολουθείτε συνεχώς τις εξελίξεις στην σελίδα της επιλογής σας.

  • Μην παίζετε για να βγάλετε τα χαμένα

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, υπάρχουν φορές που μπορείτε να ποντάρετε στο αντίθετο αποτέλεσμα και να έχετε κέρδος, γλιτώνοντας έτσι την ήττα σε ένα ποντάρισμα που είχατε βάλει pre-match. Ωστόσο, μην παίζετε κυνηγώντας την νίκη και να βγάλετε χαμένα από άλλους αγώνες. Κάνοντας κάτι τέτοιο ρισκάρετε πολλά και το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στην αδρεναλίνη του παιχνιδιού θα ξεφύγετε.

Αν έχετε αυτοέλεγχο και κάνετε την έρευνα σας σωστά τότε είναι εφικτό και εύκολο (σε περιπτώσεις) να κερδίσετε πολλά λεφτά από το αθλητικό στοίχημα. Αν είναι να ποντάρετε σε έναν αγώνα επιλέξτε το live στοίχημα το οποίο θα σας δώσει σίγουρα καλύτερες αποδόσεις. Εξάλλου, το μέλλον στον τζόγο φαίνεται πως θα είναι online, αφού παρατηρείται μεγάλη αύξηση της δημοτικότητας και των διαδικτυακών και live καζίνο. Κάντε την μετάβαση και θα δείτε πως δεν θα χάσετε!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ