Archive

Τα καλύτερα φρουτάκια με θέμα ταινίες του Χόλυγουντ

Τα καλύτερα φρουτάκια με θέμα ταινίες του Χόλυγουντ

Αν αγαπάτε τον κινηματογράφο και τα τυχερά παιχνίδια, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος, αφού σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τα καλύτερα διαδικτυακά φρουτάκια με θέμα κάποιες από τις διασημότερες ταινίες όλων των εποχών. Έτσι, θα μπορείτε να απολαύσετε ένα τυχερό διαδικτυακό παιχνίδι και να διασκεδάσετε παρέα με τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης. Ταυτόχρονα θα κερδίσετε μεγάλα ποσά και θα δοκιμάσετε τα όρια της τύχης σας. Οι κουλοχέρηδες ήταν ανέκαθεν τα πιο διαδεδομένα τυχερά παιχνίδια στον κόσμο, και πλέον με την εύκολη πρόσβαση που προσφέρουν τα διαδικτυακά καζίνο και την τεράστια ποικιλία σε θέματα που διαθέτουν, η διασκέδαση βρίσκεται στην άκρη των δακτύλων σας. Αν θέλετε να μάθετε, λοιπόν, ποια είναι τα καλύτερα φρουτάκια με θέμα τον κινηματογράφο αλλά και γνωστές ταινίες, τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε!

Terminator 2

Ο «Εξολοθρευτής» είναι μια από τις διασημότερες ταινίες σε όλον τον κόσμο. Η Microgaming μας φέρνει τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στην οθόνη μας για ακόμα μια φορά, τώρα όμως ως παιχνίδι και συγκεκριμένα διαδικτυακό φρουτάκι. Μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών μεταφέρεται άψογα στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών με σύμβολα χαρακτήρες από την ταινία όπως ο Τζον, η Σάρα, το T-1000 και φυσικά ο πρωταγωνιστής που όλοι αγαπήσαμε, ο ίδιος ο Εξολοθρευτής. Έχει πέντε τροχούς και προσφέρει μπόνους γύρους με δυνατότητα να αυξηθούν τα κέρδη σας, αφού σε κάθε μπόνους γύρο προστίθεται επιπλέον γραμμή με σύμβολα, δίνοντας έτσι 700 διαφορετικούς νικητήριους συνδυασμούς.

Scarface

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ταινίας που έχουν βγει ποτέ, και αναμφισβήτητα για μια επική ερμηνεία του Al Pacino. Η ταινία αποτελεί σταθμό στην ιστορία της έβδομης τέχνης και πρέπει όλοι να την δουν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. Για τους λάτρεις του «Σημαδεμένου», η Netent φέρνει το φρουτάκι Scarface, ζωντανεύοντας έτσι αγαπημένους χαρακτήρες και σκηνές από την κλασική ιστορία του Tony Montana. Είναι ένα φρουτάκι δράσης, με τρεις γραμμές και πέντε τροχούς, το οποίο έχει συνολικά 3 διαφορετικά wild σύμβολα. Επιπλέον, το φρουτάκι έχει και μπόνους γύρους οι οποίοι πυροδοτούνται από συγκεκριμένα σύμβολα και έχει υιοθετήσει πολλές από τις κλασικές και γνωστές ατάκες της ταινίας, κάτι που το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό για τους φανς. Οι κατασκευαστές του έχουν δώσει πολύ προσοχή στις λεπτομέρειες, κρατώντας πολλά χαρακτηριστικά της ταινίας για μια πιο αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού.

Jurassic Park

Το φρουτάκι Jurassic Park θα σας ταξιδέψει στις περιπέτειες ενός απόμακρου νησιού όπου οι δεινόσαυροι βρίσκονται στην κορυφή της διατροφικής πυραμίδας. Εμπνευσμένο από την ταινία επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφόρησε το 1993, η Microgaming φέρνει και πάλι κάποιους από τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές στην οθόνη του υπολογιστή μας. Το φρουτάκι έχει ως σύμβολα ήρωες από την ταινία, οι οποίοι μάλιστα «ζωντανεύουν» σε κάθε γύρισμα. Επιπλέον, αν φέρετε τρία ή περισσότερα σύμβολα scatter τότε πυροδοτούνται μπόνους γυρίσματα για να κερδίσετε ακόμα μεγαλύτερα ποσά!

Jurassic World

Ακόμα, αν είστε λάτρης του κόσμου των δεινοσαύρων, τότε μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και το φρουτάκι Jurassic World, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την τέταρτη ταινία της σειράς Jurassic, που κυκλοφόρησε το 2015. Ανάλογα τις προτιμήσεις σας, διαλέξτε ένα από αυτά τα δύο φρουτάκια, βέβαιοι πως η διασκέδαση σας θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα σε κάθε περίπτωση. Τα σύμβολα είναι παρόμοια, αφού πρόκειται για φρουτάκι εμπνευσμένο από την ίδια σειρά ταινιών, αλλά ο σχεδιασμός είναι πιο μοντέρνος και σύγχρονος, οπότε αν είστε φαν των ταινιών έχετε δυο εξίσου διασκεδαστικές επιλογές για να διαλέξετε.

Jackpot Rango

Η αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων Rango λατρεύτηκε από μικρούς και μεγάλους, και πλέον έχει γίνει και φρουτάκι για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην «Άγρια Δύση»! Όπως προδίδει και το όνομα πρόκειται για ένα φρουτάκι Τζάκποτ, το οποίο είναι προφανές ότι δίνει μεγάλα κέρδη. Με σύμβολα χαρακτήρες της ταινίας και με πολλαπλά μπόνους όπως δωρεάν γυρίσματα και wild symbols που αυξάνουν τα κέρδη σας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας συναρπάσει. Αν ο Rango εμφανισθεί στην πρώτη στήλη του κουλοχέρη τότε πυροδοτούνται δωρεάν γύροι ενώ τα σύμβολα scatter μπορούν να σας δώσουν μέχρι και 10 δωρεάν γυρίσματα όπου τα κέρδη σας μπορούν να πολλαπλασιαστούν μέχρι και 8 φορές!

Bridesmaids

Εμπνευσμένο από την κωμωδία που όλοι αγαπήσαμε, το φρουτάκι “Bridesmaids” της Microgaming έχει 5 κυλίνδρους και 30 διαφορετικούς νικητήριους συνδυασμούς. Τα σύμβολα που θα βρείτε στους τροχούς είναι πρωταγωνιστές της ταινίας και περιλαμβάνουν τους χαρακτήρες της Lilian, Annie, Helen, Megan, Rita και Becca. Ανάλογα με το μέγεθος των στοιχημάτων σας θα κερδίζετε κάθε φορά που βρίσκετε τις παρανύμφους. Επιπλέον, το φρουτάκι προσφέρει πολλαπλά μπόνους, όπως ο πολλαπλασιαστής κερδών που πυροδοτείται όταν βρείτε παραπάνω από 2 cupcakes, ενώ τα σύμβολα scatter όπως και στα παραπάνω φρουτάκια ενεργοποιεί μπόνους γύρους. Αν διαλέξετε αυτό το φρουτάκι, θα δείτε πόσα ακόμα μπόνους προσφέρονται σε κάθε γύρισμα, αφού κάθε σύμβολο πυροδοτεί νέα δώρα.

Superman: Last Son of Krypton

Το φρουτάκι Superman: Last Son of Krypton είναι το sequel του κουλοχέρη της Cryptologic και είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία. Το νέο και βελτιωμένο φρουτάκι, λοιπόν, έχει πέντε τροχούς και 25 προκαθορισμένες γραμμές πληρωμών, ενώ στο φόντο του παιχνιδιού θα βρείτε μια κατεστραμμένη πόλη, την οποία θα αναγνωρίσετε από την ταινία. Ο αγαπημένος σούπερ ήρωας μικρών και μεγάλων υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, αφού πρόκειται για ένα φρουτάκι γεμάτο δράση και περιπέτεια. Στα σύμβολα περιλαμβάνονται η Lois, ο Clark Kent, ο ίδιος ο Σούπερμαν αλλά και πολλά ακόμη μοναδικά σύμβολα όπως το σήμα κατατεθέν του υπέρ ήρωα. Με μεγάλα μπόνους και πολλαπλασιαστές κερμάτων θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο!

Basic Instinct

Μια από τις πιο θρυλικές ταινίες όλων των εποχών, με την ερμηνεία της Σάρον Στόουν να αιχμαλωτίζει τα βλέμματα, το «Βασικό Ένστικτο» είναι γεμάτο συγκινήσεις τόσο ως ταινία, όσο και ως φρουτάκι! Με σύμβολα όπλα, χειροπέδες και ακριβά αυτοκίνητα εμπνευσμένα από την ταινία, σε συνδυασμό με μπόνους wild σύμβολα που παίζουν σκηνές από την ταινία με την πρωταγωνίστρια στην κλασική στάση που είναι και το σήμα κατατεθέν της, και πυροδοτούν δωρεάν γυρίσματα και πολλαπλασιαστές κερμάτων, αυτό το φρουτάκι πρέπει να το δοκιμάσετε όλοι! Η Σάρον Στόουν, σαγηνευτική όπως πάντα, αυτή τη φορά μοιράζει χρήματα στους μεγάλους τυχερούς και για άλλη μια φορά θα σας ξεσηκώσει!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ