Archive

Σ’ αρέσουν τα παιχνίδια με μαγεία;

Εδώ στο υπέροχο NetBet κazinο, ενημερώνουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, καινούργιους ή παλιούς! Τα slots δώ παρέχονται από μερικούς από τους καλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους με froutakia στον κόσμο, κάτι που κάνει τη NetBet τον απόλυτο προορισμό! Aς δούμε όμως, μερικά από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια με μαγεία.

9 Masks of Fire

Αν ψάχνεις έναν απλό αλλά διασκεδαστικό κουλοχέρη τότε αυτό είναι το παιχνίδι σου.  Το θέμα είναι λίγο ασυνήθιστο – με μια αφρικανική αίσθηση με υπέροχα γραφικά και ένα ρυθμικό soundtrack. Περιλαμβάνει κλασικά σύμβολα όπως κεράσια, μπάρες, καμπάνες, σήματα δολαρίου, 7, διπλά 7άρια και πρίμα 7. Όπως είναι αναμενόμενο διαθέτει σύμβολα scatter σε μορφή μάσκας. Με 3 ή περισσότερα scatter μάσκας θα λάβεις ένα μεγάλο μπόνους μετρητών.

Όσες περισσότερες μάσκες έχεις, τόσο μεγαλύτερη είναι η νίκη αφού μπορεί να κερδίσεις έως και 2.000 φορές το συνολικό σου ποντάρισμα! Το άλλο σύμβολο που πρέπει να προσέξεις είναι το scatter ασπίδας που μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών και να σου δώσει ένα βραβείο πονταρίσματος διπλασιάζοντας τα κέρδη σου. Στη συνέχεια, περιστρέφεις τον τροχό ελεύθερης περιστροφής που περιέχει έναν αριθμό δωρεάν και έναν πολλαπλασιαστή. Σ’ αυτό το παιχνίδι 5 τροχών και 3 σειρών με 20 γραμμές πληρωμής, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για κέρδη. Μην αργείς, διεκδίκησέ τα!

Legacy of Oz

Σε ένα πλέγμα 5 τροχών, 3 σειρών και 10 σταθερών γραμμών πληρωμής, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη θρυλική ιστορία του μάγου του Οζ και να κερδίσεις πλούσια έπαθλα! Το σμαραγδένιο-πράσινο κυριαρχεί στον χρωματικό συνδυασμό. Ακούγεται ένα χαριτωμένο μικρό soundtrack στο παρασκήνιο ενώ περιστρέφεις τους τροχούς, το οποίο ταιριάζει ωραία στο φανταστικό θέμα. Στους κυλίνδρους, θα δεις A έως 10 royals καθώς και κόκκινα, μοβ και μπλε μπουκάλια φίλτρου. Το πιο επικερδές σύμβολο είναι ο μυστηριώδης μάγος. Πρόσθεσε 2, 3, 4 ή 5 από αυτά σε μια γραμμή πληρωμής για μια πληρωμή 1, 10, 100 ή 500 επί του συνολικού σου πονταρίσματος.

Αν συναντήσεις το βιβλίο με τα ξόρκια τότε θα έχεις συναντήσει το wild που αντικαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα ενώ ταυτόχρονα έχει και ρόλο scatter. Aν μάλιστα προσγειώσεις 3 μαζί, τότε θα ενεργοποιήσεις τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών. Επιπλέον, υπάρχουν τα Hyperspin που σου επιτρέπουν να περιστρέφεις ξανά έναν κύλινδρο καθώς και τα  retrigger προσθέτουν επιπλέον επεκτάσεις. Αν πάλι καταφέρεις και προσγειώσεις 2 scatter κατά τη διάρκεια δωρεάν περιστροφών, τότε θα λάβεις άλλες 4 επιπλέον δωρεάν! Τι λες λοιπόν; Είσαι έτοιμος γι΄αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι;

Moon Princess

Aν είσαι λάτρης των manga τότε το αυτό το παιχνίδι, φτιάχτηκε για σένα. Το φρουτάκι αυτό θα σε ταξιδέψει στο κοντινό παρελθόν όπου η Sailor Moon αποτελούσε ένα από τα πιο αγαπημένα παιδικά και θα σε κάνει να νοσταλγήσεις την ξέγνοιαστη εκείνη περίοδο. Οι 3 πριγκίπισσες Love, Star και Storm, θα σου κάνουν παρέα στο πλέγμα 5×5 με 20 γραμμές πληρωμής. Ετοιμάσου για μεγάλα ποσά, αφού το μέγιστο κέρδος ανά περιστροφή μπορεί να είναι έως και 5.000x το συνολικό σου ποντάρισμα.

Τα μοναδικά γραφικά του παιχνιδιού ξεχωρίζουν για τα έντονα χρώματα ενώ τα μυστικιστικά αντικείμενα που έχουν οι 3 πριγκίπισσες ως σύμβολα θα σε εντυπωσιάσουν. Η Σελήνη είναι το wild και υποκαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η κάθε πριγκίπισσα που εμφανίζεται μπορεί να σε οδηγήσει και σε ένα διαφορετικό bonus για να εκτοξεύσει τα κέρδη σου μέσα από πολλαπλασιαστές και δωρεάν περιστροφές!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ