Archive

Πώς να παίξετε “The Goonies”

Το “The Goonies” είναι ένα παιχνίδι από την Blueprint Gaming και η θεματολογία της βασίζεται στην γνωστή ταινία. Οι Goonies ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες της δεκαετίας του ’80. Ήταν μία φανταστικό cult κλασική οικογενειακή ταινία που όλοι είδαμε ως παιδιά και λατρεύουμε μέχρι και σήμερα. Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι τη μαγεία των Goonies με τον εντυπωσιακό αυτό κουλοχέρη. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όλα τα είδη διαφορετικών παικτών κάθε προτίμησης και θα το βρείτε σε όλα τα δημοφιλή διαδικτυακά καζινο online στην κατηγορία froutakia

Το Goonies είναι ένας κουλοχέρης 5 τροχών 3 σειρών με 20 γραμμές πληρωμής. Το RTP (επιστροφή στον παίκτη) είναι 96% και είναι ένα παιχνίδι μεσαίας μεταβλητότητας. Τα παιχνίδια χαμηλής μεταβλητότητας προσφέρουν πολύ πιο συχνά πληρωμές, αλλά τα σχετικά ποσά δεν τείνουν να είναι πολύ μεγάλα.

Η ποιότητα των γραφικών και των κινούμενων εικόνων είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ το soundtrack είναι επικό και ταυτόχρονα χιουμοριστικό. Στην αριστερή πλευρά του πλέγματος τον τροχών εμφανίζονται τα έπαθλα τζάκποτ της λειτουργίας Cash Collect. Οι ανταμοιβές Mini, Minor, Major και Mega εξαρτώνται από το στοίχημα και οι τιμές τους είναι 10x, 25x, 100x και 2.000x αντίστοιχα. 

Το “The Goonies” είναι γεμάτο με τροποποιητές ree, stacked wilds, δωρεάν περιστροφές και πολλαπλασιαστές. Διαθέτει 4 σύμβολα χαμηλής αξίας τα J, Q, K και A, καθώς και 5 premium σύμβολα υψηλής πληρωμής που απεικονίζουν χρυσές ζυγαριές, σκελετούς πειρατών, πειρατικά πλοία, σεντούκια θησαυρών και πειρατικές σημαίες. Οι πειρατικές σημαίες μαζί με το σύμβολο wild είναι τα πιο προσοδοφόρα και δίνουν 25 φορές το ποντάρισμα αν φέρετε 5 από αυτά στην ίδια γραμμή. 

Πώς να παίξετε

Συνιστούμε να παίξετε αρκετούς γύρους χωρίς αληθινά χρήματα σε λειτουργία επίδειξης, καθώς υπάρχουν πολλές πτυχές του παιχνιδιού που πρέπει να εξερευνήσετε.

Επιλέγοντας Autoplay και Quickspin ελέγχετε και προσαρμόζετε τον ρυθμό παιχνιδιού όπως σας αρέσει.

Αν και το παιχνίδι έχει πάρα πολλά μπόνους χαρακτηριστικά και λςιτουργίες, υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι για να κερδίσετε:

  • Φέρνοντας τρία ή περισσότερα σύμβολα που ταιριάζουν στην ίδια γραμμή πληρωμής ή μόνο δύο σύμβολα πειρατικής σημαίας.
  • Τυχαία ενεργοποίηση ενός από τους έξι τροποποιητές
  • Φέρνοντας τρία ή περισσότερα scatter για να ενεργοποιήσετε ένα από τα διάφορα παιχνίδια μπόνους όπως οι δωρεάν περιστροφές και κάποια μίνι παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε περιστροφής, το One-Eyed Willy’s Riches μπορεί να ενεργοποιηθεί τυχαία. Όταν συμβεί αυτό, ο Willy μετακινείται στην οθόνη και δίνει τυχαία ένα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:  Σύμβολα wild προστίθενται, οι τροχοί μετατρέπονται σε πλήρως στοιβαγμένα wilds, 3 γειτονικοί τροχοί μετατρέπονται σε έναν τεράστιο κύλινδρο.

Επίλογος

Με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και αισθητική του, το Rio Fever θα φέρει εκτός από σημαντικές πιθανότητες για νίκες και αποδόσεις, τη μαγεία του καρναβαλιού στην οθόνη σας. Δοκιμάστε το σήμερα και διασκεδάστε κερδίζοντας με τα γενναιόδωρα χαρακτηριστικά του. 

Το The Goonies θα κερδίσει σίγουρα μία θέση στην λίστα με τα αγαπημένα σας. Είστε έτοιμοι να μπείτε στο κλαμπ του The Goonies; Πατήστε το κουμπί περιστροφής και οδηγήσουμε τους κυλίνδρους σε νέες μεγάλες δόξες!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ