Archive

Πώς να παίξετε Gems Bonanza

Το Gems Bonanza είναι ένα από τα ενδιαφέροντα froutakia της Pragmatic Play, έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους παρόχους διαδικτυακών κουλοχέρηδων στα καζινο online στον κόσμο. Με κορυφαίο έπαθλο 10.000x και ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών μπόνους, όπως κολοσσιαία σύμβολα, μετρητές μπόνους, αυξανόμενους πολλαπλασιαστές, μετασχηματισμό συμβόλων και επέκταση μπαλαντέρ και  RTP υψηλής μεταβλητότητας 96,55% φιλοδοξεί να κατακτήσει τους παίκτες του. 

Το Gems Bonanza έχει ένα υπέροχο σχεδιασμό με διάφορα χρωματιστά πετράδια διάσπαρτα στην οθόνη που θυμίζουν puzzle game. Είναι συναρπαστικό στην όψη γιατί περιμένεις να δεις συμβολα να καταρρέουν και να γίνονται εκρήξεις, να απαλείφονται σύμβολα και όλο αυτό να οδηγεί σε νέους συνδυασμούς με νέες αντικαταστάσεις συμβόλων και νέους νικηφόρους συνδυασμούς και ούτω καθεξής. Σωστή πρόβλεψη γιατί κάτι τέτοιο όντως συμβαίνει. 

Όσον αφορά στο θέμα και την αισθητική υπάρχει μία μυστηριακή ατμόσφαιρα Αζτέκων, αλλά είναι γενικά πολύ απλή η όλη εμφάνιση κυρίως εξαιτίας των τροχών με τα διαμάντια κα τα κοσμήματα.

Πώς να παίξετε Gems Bonanza

Μόλις φορτωθεί το παιχνίδι, κάντε κλικ στο κουμπί (i) για να δείτε τον πίνακα πληρωμών και να ενημερωθείτε για τις λειτουργίες μπόνους. Κάντε κλικ στο μενού τύπου χάμπουργκερ (αυτό με τις τρεις οριζόντιες παύλες) στην κάτω αριστερή γωνία των κυλίνδρων για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ταχύτητας και έντασης και να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό παιχνιδιού.

Αποφασίστε για το μέγεθος του στοιχήματος. Τα στοιχήματα μπορουν να ξεκινούν από 0,20 μονάδες. Πατήστε το κουμπί περιστροφής και απολαύστε! Γενικά ορίστε έναν προϋπολογισμό και μείνετε σε αυτόν. Δείξτε πειθαρχία και αφοσιωθείτε στην διασκέδαση. 

Στο 8×8 πλέγμα, οι βασικοί νικηφόροι συνδυασμοί σχηματίζονται φέρνοντας σύμβολα που ταιριάζουν σε ομάδες των 5 ή περισσότερων. Το κόκκινο στολίδι είναι το πιο γενναιόδωρο σύμβολο στο παιχνίδι, παρέχοντας μια πληρωμή 1000x για οποιονδήποτε συνδυασμό 25 συμβόλων περισσότερων.

Όπως ακριβώς το περιμένατε, κάθε φορά που κερδίζετε, τα σύμβολα που εμπλέκονται στον νικηφόρο συνδυασμό εξαφανίζονται και νέα παίρνουν τη θέση τους. Αυτές οι ανατροπές θα συνεχιστούν μέχρι να μην δημιουργείτε πλέον νίκες.

Οι λειτουργίες περιστροφής στο Gems Bonanza έχουν υποκατηγορίες ανάλογα με το σύμβολο που τις ενεργοποιεί. Μπορεί δηλαδή όλα τα σύμβολα να αφαιρούνται και νέα σύμβολα να αντικαθίστανται σε ένα μικρό μπόνους δωρεάν περιστροφής, ή όλα τα σύμβολα να μετατρέπονται σε wild ή να προστεθούν μεταξύ 5 και 15 wild. Ειδικά μπλοκ συμβόλων 2×2 ή ένα κολοσσιαίο σύμβολο 3×3, 4×4 ή 5×5 μπορύν να προστεθούν στους κυλίνδρους σε τυχαίες θέσεις να προστίθεται στους κυλίνδρους. 

Ο μετρητής μπόνους Gold Fever ενεργοποιείται κάθε φορά που κερδίζετε. Ο αριθμός των συμβόλων που εμπλέκονται στην πρώτη και στις επόμενες ανατροπές φορτίζει το μετρητή για να βοηθήσει στην ενεργοποίηση της λειτουργίας πολλαπλασιαστή. Καθώς συλλέγετε περισσότερα σύμβολα, θα κερδίζετε περισσότερους πόντους που αυξάνουν τον πολλαπλασιαστή σας ως εξής. Συλλέγοντας 114 σύμβολα για έναν πολλαπλασιαστή 2x ανεβαίνετε στο επίπεδο νο 1. Για το επίπεδο 2 ακολούθως συλλέξτε 116 σύμβολα και πολλαπλασιαστή 4x, 120 σύμβολα με 6χ το επίπεδο 3, 125 σύμβολα με 8χ το επίπεδο 4 και τέλος Συλλέξτε 132 σύμβολα για έναν πολλαπλασιαστή 10x για το επίπεδο 5. 

Είσαι έτοιμος να μπεις στο κλαμπ του Gems Bonanza; Ας πατήσουμε αυτό το κουμπί περιστροφής και ας οδηγήσουμε τους κυλίνδρους στις μεγάλες δόξες τους!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ