Archive

Πώς να παίξετε Fisherman’s Bounty

Πιάστε το καλάμι και τα δολώματα και φύγαμε για Fisherman’s Bounty, ένας από τα καλύτερα froutakia με θέμα το ψάρεμα που θα βρείτε στα μεγαλύτερα καζινο online. Το slot αυτό παιχνίδι από την Wizard Games με μέση προς υψηλής μεταβλητότητα, πλέγμα 5×3 και 50 γραμμών πληρωμής, είναι σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει με κινούμενα σχέδια, με μοναδικά πολύχρωμα και εξαιρετικής λεπτομέρειας σύμβολα και φόντο μία μαρίνα με βαρκούλες πίσω από τους τροχούς.

Τα σύμβολά του περιλαμβάνουν ένα μισοανοιγμένο όστρακο με ένα μαργαριτάρι μέσα του, ένα σωσίβιο, ένα κουτί με είδη ψαρέματος, έναν αστερία, ένα φουσκωτό, ένα γλυκό πράσινο ψαράκι (που κάπου διάβασα ότι είναι μία πεσκανδρίτσα αλλά αν και δεν γνωρίζω αρκετά από ψάρια, νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε μεγάλο ψάρι), ένα πράσινο ψάρι, καθώς και πέντε μεταλλικά σύμβολα τραπουλόχαρτου. Ένα εικονίδιο σκάφους (μία μεγαλούτσικη ψαρόβαρκα δηλαδή) είναι το σύμβολο Scatter ενώ σύμβολο wild δεν υπάρχει.

Τα γραφικά είναι πανέμορφα με αρκετή λεπτομέρεια, αρκεί να αναφέρουμε ότι τα μεταλλικά σύμβολα τράπουλας που αναφέραμε πιο πριν είναι όλα αγκίστρια με δεμένο σπάγκο ψαρέματος. 

Η μουσική και η γενικότερη αισθητική παραπέμπει σε κινούμενα σχέδια ή σε κάποιο παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μπορεί η μουσική και τα ηχητικά εφέ να μην συγκλονίζουν, αλλά είναι αρκετές φορές που μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού χρειάζεσαι χαλάρωση με ένα τέτοιας χαριτωμένης αισθητικής παιχνίδι. 

Πώς να παίξετε:

Αρχικά σας προτείνουμε να παίξετε με την demo εκδοση για να το μάθετε. Μπορεί να είναι γενικά προβλέψιμο αν είστε έμπειρος (για παράδειγμα με τρία ή περισσότερα scaters θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Free Spins όπως συμβαίνει στα περισσότερα φρουτάκια) αλλά κατά την διάρκεια του γύρου περιστορφών ενεργοποιούνται τρία νέα σύμβολα – Angler Fish, Puffer Fish και ο Fisherman Fred – ανταμείβοντας σας 80x, 200x και 400x το συνολικό ποντάρισμά σας. Επομένως μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε χωρίς να σπαταλάτε το δικά σας χρήματα. 

Όταν φέρετε από ένα σύμβολο σε κάθε τροχό (πάνω από τρία) σας δίνεται η δυνατότητα για gamble ή collect. Με το collect μαζεύετε τα κέρδη. Με το gamble τζογάρετε! Εμφανίζεται η επιλογή να διαλέξετε σπαθί, μπαστούνι, καρό ή κούπα και αν έρθει το τραπουλόχαρτο σύμφωνα με αυτό που διαλέξατε κερδίζετε, αλλιώς χάνετε τα όλα τα κέρδη (του γύρου).

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το παιχνίδι δεν διαθέτει σύμβολο Wild. Όλα σας τα μεγάλα κέρδη τα περιμένετε από τα scaters και την ενεργοποίηση free spins. Κατά τη διάρκεια των περιστροφών λοιπόν, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και μια άλλη δυνατότητα που ονομάζεται Fish Bonus . Στον γύρο αυτό, τα ψάρια που αναγράφουν μπόνους επάνω τους εμφανίζονται τυχαία και σας ανταμείβουν με ακόμη περισσότερες νίκες και κέρδη!

Επιπλέον, μετά από κάθε νικηφόρο γύρισμα, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να παίξετε και να διπλασιάσετε τα κέρδη σας. Αλλά, να είστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να χάσετε ολόκληρο το έπαθλο!

Για το τέλος κράτησα το καλύτερο που δεν έχει σχέση με νίκες, μπόνους και κέρδη. Έχοντας πατημένο το space σε υπολογιστή, γυρίζουν οι τροχοί αυτόματα και μάλιστα τόσο γρήγορα (και σταματούν επίσης πολύ γρήγορα) που πραγματικά θα το λατρέψετε!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Fisherman’s Bounty είναι ένα καλό φρουτάκι με δυνατά χαρακτηριστικά το χαριτωμένο θέμα του, την ταχύτητά του και το απλό gameplay. Χρησιμοποιήστε το σαν εναλλακτική λύση για χαλαρό παιχνίδι και δεν θα φύγει ποτέ από την λίστα με τα αγαπημένα σας. 

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ