Archive

Πώς να παίξετε Better Wilds

Το Better Wilds από την Playtech, έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους παρόχους διαδικτυακών κουλοχέρηδων στον κόσμο  Ένα από τα πιο συναρπαστικά φρουτάκια που βασίζεται στις κλασικές μηχανές φρούτων των καφετεριών και καφενείων της δεκαετίας του ’90, αλλά με βελτιωμένα γραφικά, μουσική και ήχητικά εφέ μπορείτε να τα βρείτε στα μεγαλύτερα καζινο online του κόσμου.

Έχει διάταξη πλέγματος τροχών 5χ4, 25 γραμμές πληρωμής και πονταρίσματα από 0,05 € έως 250 €. Το σύμβολο wild σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ο καλύτερος φίλος σας, γιατί το wild αντικαθιστά άλλα σύμβολα και επεκτείνεται! Εντάξει δεν είναι ότι πιο πρωτότυπο αλλά είναι το μπόνους από το οποίο θα αναζητήσετε τα περισσότερα κέρδη σας. 

Το RTP στο παιχνίδι είναι 93,39% και η μέγιστη νίκη είναι 500 φορές το στοίχημά σας! Μπορείτε να παίξετε Better Wilds είτε σε κινητό είτε σε υπολογιστή και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή, αφού είναι προσαρμοσμένο για όλες τις συσκευές και όλες τις διαστάσεις οθόνης!

Πώς να παίξετε το φρουτάκι Better Wilds

Για να ξεκινήσετε να παίζετε, απλώς φορτώστε το παιχνίδι και πατήστε το κουμπί ‘Spin’. Η ευκολία χρήσης είναι κάτι που πάντα λατρεύουν οι παίκτες όταν παίζουν froutakia της Playtech. 

Στα αριστερά έχετε τα στοιχεία ελέγχου μεγέθους στοιχήματος και στα δεξιά το κουμπί Spin. Πατήστε το για να αρχίσετε να περιστρέφονται οι τροχοί και σταυρώστε τα δάχτυλά σας! Μπορείτε να κάνετε κλικ στις “πληροφορίες” για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πληρωμές και επεξηγήσεις για κάθε σύμβολο. 

Το  Better Wilds είναι γεμάτος από κλασικά σύμβολα. Από τα κλασικά lucky 7 μέχρι τα jazzy κεράσια, το καθένα με τους δικούς του μικρούς και μεγάλους πολλαπλασιαστές. Φέρτε πέντε 7άρια στους τροχούς και θα πάρετε 500 φορές το στοίχημα της γραμμής σας. Φέρνοντας πέντε καμπάνες η πληρωμή σας είναι επί 250. Και μην ξεχνάμε τα μπαρ (bar). Μπορεί να είναι «κατώτερα» σύμβολα χαμηλότερης πληρωμής, αλλά μην τα υποτιμάτε ποτέ.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί όχι ένα αλλά δύο wilds. Το πρώτο είναι κανονικό, ενώ το δεύτερο είναι ένα “ιδιαίτερο wild” (Special Wild) με ένα πράσινο διαμάντι. Τα Regular Wilds (κανονικά) μπορούν να εμφανιστούν παντού, ενώ τα Special Wilds πιο …“ακριβοθώρητα” και εμφανίζονται μόνο στους κυλίνδρους 3 έως 5.  Όταν εμφανιστούν αντικαθιστούν άλλα συμβολα και  ενεργοποιήσουν τα Wild Respins. 

Πώς το κάνουν αυτό; Κινούνται προς τα αριστερά και επεκτείνονται συνδυαζόμενα με νέα σύμβολα και φέρνοντας νέες νίκες. Περισσότερα Special Wilds σημαίνουν περισσότερες επαναλήψεις, περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερη δράση!

Ίσως να μην το περιμένατε αλλά δεν υπάρχει μπόνους γύρος δωρεάν περιστροφών. Ίσως όμως και να μην το χρειάζεστε αφού έχετε τα Wild Respins και τα κυριότερα μεγάλα ποσά κερδών σας θα έρθουν από εκει.

Το RTP είναι 96,42%, που σημαίνει ότι είναι ένα φρουτάκι μεσαίας μεταβλητότητας και ναι είναι αρκετά δίκαιο για τους παίκτες του. 

Είσαι έτοιμος να μπεις στο κλαμπ του “Better Wilds”; Ας πατήσουμε αυτό το κουμπί περιστροφής και ας οδηγήσουμε τους κυλίνδρους στις μεγάλες δόξες τους!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ