Archive

Πώς να παίξετε το “Return of Kong Megaways”

Εμπνευσμένο από το δημοφιλές Donkey Kong, το Return of Kong Megaways της Blueprint Gaming είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά froutakia που θα βρείτε στα δημοφιλέστερα καζινο online. Με το Return of Kong Megaways βρίσκεστε στα βάθη της ζούγκλας σε ένα καταπράσινο τοπίο με τροχούς διακοσμημένους με σύμβολα ζώων της ζούγκλας, φιδιών, πιθήκων κλπ καθώς και του ίδιου του kong του θρυλικού πίθηκου ως κύριο χαρακτήρα. 

Τα γραφικά του είναι τρισδιάστατα, ο ήχος εντυπωσιακός και συναφής με την θεματολογία της ζούγκλας και μια ποικιλία κορυφαίων τεχνολογικά μηχανισμών με κορυφαίο τον γνωστό μηχανισμό Megaways που δημιουργεί έως και 117.649 τρόπους νίκης σε κάθε περιστροφή. Πώς γίνεται αυτό; Όταν φέρετε έναν συνδυασμό που κερδίζει τα νικηφόρα σύμβολα κλειδώνουν στην θέση τους και συνδυάζοντα με τα υπόλοιπα σύμβολα τα οποία πέφτουν από πάνω προς τα κάτω δημιουργώντας νέες νίκες και κέρδη.

Συνοπτικά:

  • Πλέγμα από 6 τροχούς, 4 σειρές και 117649 γραμμές πληρωμής. 
  • Το RTP είναι 96,03% και η μεταβλητότητα είναι μέτρια-υψηλή.
  • Δωρεάν περιστροφές με απεριόριστο πολλαπλασιαστή
  • 17649 τρόποι νίκης ανά περιστροφή
  • 50000x κορυφαίο έπαθλο
  • Μεγάλο εύρος πονταρίσματος από 0,10 έως 100 νομίσματα.

Σύμβολα

Εκτός από τα αναμενόμενα σύμβολα πιθήκου, φιδιού, λεονταριού, παπαγάλου, και τραπουλόχαρτων, υπάρχουν και γράμματα της λέξης “kong”. Όταν καταφέρεται να εμφανιστούν όλα αυτά τα γράμματα μαζί και σχηματιστεί η λέξη KONG, τότε ενεργοποιείται ο μπόνους γύρος των δωρεάν περιστροφών. 

Αρχικά λαμβάνετε 12 δωρεάν περιστροφές, και για κάθε επιπλέον scatter που φέρνετε σας δίνει άλλες 5 έξτρα περιστροφές. Κατά τη διάρκεια του γύρου δωρεάν περιστροφών υπάρχουν αυξανόμενοι πολλαπλασιαστές (χωρίς μέγιστο μάλιστα όριο), καθώς και χρυσοί πίθηκοι και χρυσά Βαρέλια με ειδικές λειτουργίες για έξτρα κέρδη.

Ξεκινώντας – Παίζοντας

Αφιερώστε κάποιο χρόνο για την κατανόηση των συμβόλων και των χαρακτηριστικών του παιχνιδιού. Προκειμένου να μην χρησιμοποιήσετε αληθινά χρήματα πριν μάθετε πως να παίζετε το Return of Kong Megaways, σας συμβουλεύουμε να παίξετε για κάποιο χρονικό διάστημα με την έκδοση επίδειξης (demo version). 

  • Κάνοντας κλικ στο κουμπί πληροφοριών (i) βλέπετε τον πίνακα πληρωμών και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, 
  • Προσαρμόσετε το στοίχημά σας με τα βελάκια, 
  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής αν δεν θέλετε να το κάνετε χειροκίνητα κλικ 
  • Ορίσετε τα όρια απώλειας κερδών (με σύνεση και πειθαρχία, είναι σημαντικό). 
  • Πατήστε PLAY και απολαύστε το παιχνίδι σας. 

Αν και η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο, η χρήση ορισμένων στρατηγικών μπορεί να βελτιώσει την απόδοση και τα αποτελέσματά σας όπως το να στοιχηματίστε με σύνεση και πειθαρχία. 

Ορίστε ένα αρχικό μπάτζετ ανάλογο των δυνατοτήτων σας και μείνετε σε αυτό.Τα υψηλά πονταρίσματα μπορούν να οδηγήσουν πιθανότατα σε μεγάλες νίκες και κέρδη, αλλά κρύβουν υψηλότερους κινδύνους και ρίσκα.

Φέρνοντας τρία ή περισσότερα σύμβολα που ταιριάζουν θα σας φέρουν έπαθλα, όταν τα σύμβολα έρθουν σε γειτονικούς τροχούς και ανάλογα με τα σύμβολα υπάρχουν μερικές εξαιρετικά  γενναιόδωρες πληρωμές και δυνατότητες μεγάλων κερδών. 

Αν σας έλειψε ένας πολύχρωμος γρήγορης δράσης κουλοχέρης παίξτε Return of Kong Megaways και μπείτε στον περιπετειώδη κόσμο της ζούγκλας, περιστρέψτε τους τροχούς και αφήστε την δράση να ξεδιπλωθεί μπροστά σας!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ