Archive

Πώς να κερδίσετε Τζάκποτ στα φρουτάκια

jackpot

Η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε εκατοντάδες φρουτάκια είναι ο κυριότερος λόγος που τόσοι πολλοί παίκτες κάνουν την μετάβαση από τα χερσαία στα διαδικτυακά καζίνο. Βέβαια, η πλειοψηφία συνεχίζει να προτιμά τα διαδικτυακά φρουτάκια, αφού τα τελευταία μοιράζουν καθημερινά μεγάλα ποσά. Αν θέλετε λοιπόν να κερδίσετε το Τζάκποτ των ονείρων σας μέσα στο 2019, τότε ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές μας για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες σας να κερδίσετε.

  1. Τα διαδικτυακά φρουτάκια και ο τρόπος λειτουργίας τους

Για να μπορέσετε να κερδίσετε πιο εύκολα Τζάκποτ στα φρουτάκια, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε πως ακριβώς λειτουργεί το παιχνίδι. Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για την γεννήτρια τυχαίων αριθμών και πως προκύπτει κάθε αποτέλεσμα στην οθόνη σας. Για αυτό, θα ανακεφαλαιώσουμε συνοπτικά για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν. Κάθε φρουτάκι παράγει αποτελέσματα βάσει ενός λογισμικού, το οποίο λέγεται Random Number Generator (RNG). Η γεννήτρια τυχαίων αριθμών παράγει συνεχώς εκατοντάδες διαφορετικούς συνδυασμούς, ακόμα και όταν δεν παίζετε. Με το πάτημα του κουμπιού επιλέγεται εντελώς τυχαία ο συνδυασμός που είχε παραχθεί εκείνη την στιγμή, και έτσι έρχεται και το αποτέλεσμα στην οθόνη σας. Όπως καταλαβαίνετε, τα φρουτάκια λειτουργούν 100% στην τύχη, εξασφαλίζοντας έτσι δίκαιο αποτέλεσμα για όλους. Αν και δεν υπάρχει καμία τεχνική ή στρατηγική για να αλλάξει αυτή την τυχαία παραγωγή συνδυασμών προς όφελος σας, μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια απλά βήματα για να μπορέσετε να κερδίσετε με μεγαλύτερη ευκολία.

  1. Φρουτάκια με Τζάκποτ

Τζάκποτ θα βρείτε στα προοδευτικά φρουτάκια. Στα προοδευτικά φρουτάκια το τελικό ποσό πληρωμής αυξάνεται κάθε φορά που παίζει ένας παίκτης το παιχνίδι. Αυτά τα φρουτάκια μπορεί να είναι μονά ή συνδεδεμένα με άλλα παιχνίδια, όπου το ποσό αυξάνεται συλλογικά μεταξύ του δικτύου παιχνιδιών. Μετά από κάθε ποντάρισμα, το φρουτάκι «κρατάει» ένα μικρό ποσοστό αυτού το οποίο συλλέγεται για να συγκεντρωθεί στο τέλος το ποσό του Τζάκποτ. Σε κάθε φρουτάκι που διαθέτει Τζάκποτ, θα δείτε το σχετικό Jackpot Meter το οποίο αναγράφει συνεχώς το ποσό που έχει συγκεντρωθεί, ενώ μπορείτε να βλέπετε το ποσό in real time την ώρα που παίζετε, για να ξέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσα μπορείτε να κερδίσετε.

  1. Πως θα κερδίσετε το Τζάκποτ

Ένας γενικός κανόνας που ισχύει στα περισσότερα προοδευτικά φρουτάκια είναι πώς  για να κερδίσεις το Τζάκποτ πρέπει να έχεις ποντάρει το μέγιστο αριθμό νομισμάτων ανά γύρισμα. Με άλλα λόγια, το ποσό του Τζάκποτ ενεργοποιείται μόνο όταν βάζετε το μέγιστο ποντάρισμα σε κάθε γύρο. Ακόμα, επειδή κάθε προσπάθεια είναι ανεξάρτητη από την προηγούμενη, πρέπει σε κάθε γύρο που παίζετε να βάζετε το μέγιστο ποντάρισμα για να δικαιούστε το Τζάκποτ. Σχεδόν σε όλα τα φρουτάκια θα βρείτε την επιλογή max bet για να μπορέσετε να  βάλετε το μέγιστο ποντάρισμα εύκολα και γρήγορα. Αξίζει να αναφέρουμε πως το μέγιστο ποντάρισμα αλλάζει από φρουτάκι σε φρουτάκι, για αυτό καλό είναι να βλέπετε τι ποντάρετε. Επιπλέον, το μέγιστο ποντάρισμα αυξάνει τις πιθανότητες σας να φέρετε και πολλούς άλλους νικητήριους συνδυασμούς, αφού σας δίνει πρόσβαση σε πολύ περισσότερες γραμμές πληρωμών. Εμείς, δεν θα προτείναμε να παίζετε συνέχεια με το μέγιστο ποντάρισμα, αφού κάτι τέτοιο θα «έτρωγε» αρκετά γρήγορα το κεφάλαιο σας, αλλά αν θέλετε να παίξετε σε προοδευτικά φρουτάκια και να διεκδικήσετε το Τζάκποτ τότε πρέπει να είστε διατεθειμένοι να βάλετε μέγιστα πονταρίσματα.

  1. Αυξήστε τις πιθανότητες σας να κερδίσετε

Δυστυχώς, όπως αναφέραμε και παραπάνω, δεν υπάρχει τρόπος να επηρεάσετε ή να ελέγξετε το αποτέλεσμα στα φρουτάκια, και αυτό γιατί οι νικητήριοι συνδυασμοί έρχονται στην τύχη. Η χρήση της τεχνολογίας RNG εξασφαλίζει τυχαία αποτελέσματα σε κάθε γύρο.  Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις πιθανότητες σας:

  • Ποντάρετε σε όσο περισσότερες γραμμές μπορείτε. Με άλλα λόγια, βάζετε το μέγιστο αριθμό νομισμάτων σε κάθε ποντάρισμα.
  • Επωφεληθείτε από τους δωρεάν γύρους και τα μπόνους που θα σας δοθούν μέσα στο παιχνίδι.
  • Όπου μπορείτε, χρησιμοποιήστε την επιλογή auto-play για να παίξετε πιο γρήγορα.

Γενικά, επειδή τα Τζάκποτ έρχονται στην τύχη, δεν υπάρχει τρόπος να οργανώσετε την νίκη σας μέσα από μια στρατηγική, όπως στο Μπλακτζακ. Σιγουρευτείτε πως ξέρετε τους κανόνες και καταλαβαίνετε τα σύμβολα του παιχνιδιού, και αφιερώστε χρόνο για να μάθετε τις γραμμές πληρωμής και τους συνδυασμούς. Επιπλέον, ψάξτε και άλλους τρόπους για να κερδίσετε, όπως μέσα από τα μπόνους και τα wild σύμβολα, ενώ αν το αντέχει το κεφάλαιο σας μπορείτε να παίξετε και διαφορετικά προοδευτικά φρουτάκια ταυτόχρονα.

  1. Ποια φρουτάκια να επιλέξω

Γενικά, όσο πιο μεγάλο είναι το ποσό σε ένα Τζάκποτ, τόσο πιο δύσκολο είναι να το κερδίσετε. Πιο συγκεκριμένα, για συγκεντρωθεί ένα τεράστιο ποσό σε ένα φρουτάκι, έχουν προηγηθεί χιλιάδες προσπάθειες παικτών. Έτσι, όταν βλέπετε Τζάκποτ εκατομμυρίων σημαίνει πως το παιχνίδι μοιράζει περισσότερα χρήματα σπανιότερα. Αντίθετα, παιχνίδια με χαμηλότερα Τζάκποτ, δίνουν πολύ πιο συχνά κέρδη. Αν παίζετε για να κερδίσετε βραχυπρόθεσμα, έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να πετύχετε Τζάκποτ αν διαλέξετε ένα φρουτάκι με μικρότερο τελικό ποσό αποπληρωμής. Προφανώς και δεν είναι αδύνατο να κερδίσετε ένα μεγάλο Τζάκποτ. Εξάλλου, πολλοί παίκτες ανά τον κόσμο πετυχαίνουν Τζάκποτ και κερδίζουν εκατομμύρια παίζοντας σε ένα διαδικτυακό προοδευτικό φρουτάκι. Μην ξεχνάτε όμως πως θα είναι πιο δύσκολο, και αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης σας τότε θα είστε πιο τυχεροί αν παίξετε σε ένα φρουτάκι με μικρότερο Τζάκποτ.

  1. Συμβουλές για να κερδίσετε

Τέλος, θα θέλαμε να σας δώσουμε κάποιες έξτρα συμβουλές οι οποίες μπορεί να μην σας βοηθήσουν άμεσα στο να κερδίσετε ένα μεγάλο Τζάκποτ, αλλά σίγουρα θα σας χρειαστούν γενικά στο παιχνίδι σας. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να μάθετε και να ξέρετε να διαχειρίζεστε σωστά το κεφάλαιο σας. Έχουμε γράψει εκτενώς για την σημασία που έχει το να  παίζετε οργανωμένα, ενώ έχουμε δημοσιεύσει και οδηγούς για να σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Αν δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τα χρήματα σας θα χάσετε όλα τα λεφτά σας πολύ γρήγορα με τα μέγιστα πονταρίσματα και δεν θα μπορέσετε να διεκδικήσετε το πολυπόθητο Τζάκποτ. Μάθετε τις γραμμές πληρωμών του παιχνιδιού που έχετε επιλέξει, καταλάβετε τους συνδυασμούς και υπολογίστε το ποντάρισμα σας βάσει του στόχου σας. Αν παίζετε σε ένα φρουτάκι με 25 γραμμές πληρωμής και ποντάρετε μόνο σε 5 από αυτές τότε το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έρθει ποτέ το Τζάκποτ που περιμένετε.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ