Αθλητισμός

Πως να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας στο αθλητικό στοίχημα

How-to-place-a-bet-and-maximise-your-winnings

Το αθλητικό στοίχημα μπορεί να είναι εξαιρετικά επικερδές, αν το κάνετε σωστά. Σε αντίθεση με τα περισσότερα τυχερά παιχνίδια, όπως τα φρουτάκια ή η ρουλέτα, όπου κυριαρχεί η τύχη, στο αθλητικό στοίχημα μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες και δεδομένα και να διαμορφώσετε έτσι το παιχνίδι ούτως ώστε να έχετε πιο επιτυχημένα αποτελέσματα. Για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας στο αθλητικό στοίχημα, πρέπει να μπορείτε να αναλύεται σωστά τα δεδομένα και να εφαρμόζετε τεχνικές και στρατηγικές που θα σας φέρουν πιο κοντά στον στόχο σας. Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας στο στοίχημα, άσχετα με το ποια αθλήματα προτιμάτε, τότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Μάθετε τα πιο βασικά

Το στοίχημα στις αθλητικές διοργανώσεις είναι αρκετά απλό και εύκολο, αλλά για να μπορέσετε να έχετε συνεχώς κέρδη από τα πονταρίσματα σας πρέπει να ξέρετε τα πάντα γύρω από αυτό. Πριν ξεκινήσετε να ποντάρετε τακτικά, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ψάξετε και να μάθετε ποια είναι τα διαφορετικά είδη πονταρισμάτων, οι εναλλακτικές σας, πως θα ποντάρετε και ποιες σελίδες προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν αργότερα, αφού θα μπορείτε να διαλέγετε με μεγαλύτερη ευκολία το είδος του πονταρίσματος που θέλετε, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να βρίσκετε τα καλύτερα ποσοστά για να μεγιστοποιείτε έτσι τα κέρδη σας.

Μάθετε να διαχειρίζεστε το κεφάλαιο σας

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην σημασία που έχει να ξέρετε να διαχειρίζεστε σωστά το κεφάλαιο σας. Στο αθλητικό στοίχημα, αυτό ίσως είναι ακόμα πιο σημαντικό, αφού το κεφάλαιο σας τροφοδοτεί μελλοντικά στοιχήματα, και αν δεν έχετε απόθεμα δεν θα μπορείτε να παίξετε σε μελλοντικές διοργανώσεις. Το πρώτο βήμα στην διαχείριση κεφαλαίου είναι ο καθορισμός ενός προϋπολογισμού. Ορίστε ένα ποσό με το οποίο νιώθετε άνετα να ρισκάρετε και ακολουθήστε το αρχικό σας πλάνο ότι και αν γίνει. Στη συνέχεια, αναλύστε αυτό το budget σε επιμέρους πονταρίσματα και δείτε πόσα παιχνίδια σας βγάζει. Σε αυτό το σημείο μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις ανάλογα με τον αριθμό των πονταρισμάτων που θέλετε να βάλετε, τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε και τις αποδόσεις αυτών. Σε κάθε περίπτωση, το να διαχειρίζεστε σωστά τα χρήματα σας είναι ένα από τα βασικά πρώτα βήματα στην προσπάθεια σας να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας στο στοίχημα, και τον τζόγο γενικότερα.

Καλύτερα να είστε επιλεκτικοί με τα πονταρίσματα σας

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά στο αθλητικό στοίχημα είναι η τεράστια ποικιλία σε διοργανώσεις και πονταρίσματα σε κάθε παιχνίδι. Αντί να βάζετε ανεξέλεγκτα στοιχήματα σε ότι παιχνίδι βλέπετε απλά και μόνο επειδή έχουν καλές αποδόσεις, περιοριστείτε στις διοργανώσεις ή τα παιχνίδια που ξέρετε και μπορείτε να είστε πιο σίγουροι για το αποτέλεσμα τους. Ειδικά αν βάζετε συνδυασμό πονταρισμάτων σε ένα στοίχημα, καλό θα είναι να είστε λίγο πιο επιλεκτικοί με τα πονταρίσματα σας, για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε χρήματα.

Συλλέξτε δεδομένα πριν από κάθε ποντάρισμα

Το πιο βασικό ίσως από όλα που πρέπει να προσέξετε όταν βάζετε πονταρίσματα σε αθλητικές διοργανώσεις είναι η συλλογή δεδομένων και η ανάλυση στατιστικών. Όπως αναφέραμε και στην αρχή, στο αθλητικό στοίχημα μπορείτε να έχετε πλεονέκτημα αν αφιερώσετε χρόνο και «μελετήσετε» τις ομάδες, τα στατιστικά και τις αποδόσεις. Έτσι, θα έχετε ένα σταθερό κέρδος από το παιχνίδι σας. Αυτό σημαίνει πως αφού γνωρίζετε τα βασικά γύρω από το στοίχημα, έχετε περιοριστεί στις ομάδες ή το άθλημα που ξέρετε καλύτερα και έχετε ορίσει ένα budget για το παιχνίδι σας, θα κάνετε την έρευνα σας πριν από κάθε ποντάρισμα. Ψάξτε και διαβάστε αναλύσεις προηγούμενων παιχνιδιών, αναζητήστε άρθρα με προβλέψεις και συμβουλές, παρακολουθήστε τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν και κρατήστε σημειώσεις για παίκτες που μπορεί να σας τραβάνε το ενδιαφέρον. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες την επόμενη φορά που θα θέλετε να ποντάρετε υπέρ ή κατά μιας ομάδας ή ενός αθλητή, καθώς θα ξέρετε ακριβώς τις επιδόσεις του μέχρι στιγμής και θα μπορείτε να κάνετε πιο σίγουρες προβλέψεις. Επιπλέον, σε αυτό το στάδιο καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας και τις εξής συμβουλές:

  • Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί όταν παίζετε στοίχημα, και μην επιλέξετε πονταρίσματα υπέρ ομάδων ή αθλητών επειδή είναι οι αγαπημένοι σας.
  • Αναλύστε αμερόληπτα τα δεδομένα και κάντε την σωστή επιλογή βάσει αυτών και όχι βάσει ενστίκτου ή στην τύχη.
  • Αφιερώστε χρόνο στην έρευνα σας, και μην κάνετε πρόχειρους υπολογισμούς.
  • Εμπιστευτείτε την κρίση σας και μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Οι αποφάσεις είναι βασισμένες σε γεγονότα και θα τις υπερασπιστείτε μέχρι τέλους.
  • Μην απογοητεύεστε αν χάσετε έναν αγώνα. Αναλύστε τι πήγε στραβά και χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα την επόμενη φορά.
  • Έχετε πάντα τον έλεγχο και μην ξεφεύγετε μέσα στην στιγμή. Η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητη, αλλά αν αρχίσει να γίνεται η κινητήριος δύναμη πίσω από τα πονταρίσματα σας, τότε δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Κρατήστε ημερολόγιο με τα πονταρίσματα σας

Αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, η σημαντικότερη παράμετρος στην μεγιστοποίηση των κερδών σας είναι η σωστή έρευνα και ανάλυση δεδομένων. Τα δεδομένα, όμως, δεν σταματάνε στα στατιστικά των ομάδων και τις αποδόσεις. Αν θέλετε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας, να γίνετε καλύτεροι και να βγάζετε περισσότερα χρήματα, τότε θα σας συμβουλεύαμε να κρατάτε ημερολόγιο μετά από κάθε ποντάρισμα. Σημειώνετε σε ένα τετράδιο ποια πονταρίσματα επιλέξατε, πόσα χρήματα ποντάρατε, ποιο το αποτέλεσμα και πόσα χρήματα κερδίσατε τελικά. Στο τέλος κάθε μήνα ή ανά δυο εβδομάδες ρίξτε μια ματιά στα δικά σας στατιστικά. Μέσα από αυτά θα μπορέσετε να καταλάβετε ποια πονταρίσματα προβλέπετε σωστότερα, ποια είναι πιο αποδοτικά και πως πρέπει να αυξομειώσετε τα λεφτά που ποντάρετε για να έχετε μεγαλύτερα κέρδη.

Μάθετε στρατηγικές και συγκρίνετε πάντα αποδόσεις

Αν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σας, μπορείτε να μάθετε διαφορετικές στρατηγικές και τεχνικές πονταρισμάτων, τις οποίες να εφαρμόζετε όταν παίζετε για να βγάζετε περισσότερα χρήματα κερδίζοντας σε κάθε νίκη τα χρήματα που χάσατε από την προηγούμενη ήττα σας. Τέτοιες στρατηγικές μπορεί να είναι η εφαρμογή κάποιου συστήματος πονταρισμάτων ή το ποντάρισμα υπέρ του αουτσάιντερ. Ειδικά σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ που η ποικιλία σε πονταρίσματα είναι τεράστια, θα βρείτε καλές αποδόσεις σε μικρότερες ομάδες ή υπέρ λιγότερο δυνατών αθλητών. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάτε πως πρέπει να εφαρμόζετε συσσωρευτικά όσα αναφέραμε παραπάνω, και πάντα να κάνετε την έρευνα σας πριν βάλετε ένα στοίχημα.

Καλή διασκέδαση και καλά αποτελέσματα!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ