Archive

Περισσότερα παιχνίδια με ζώα

Εδώ στο υπέροχο NetBet καζινο οnline, ενημερώνουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, καινούργιους ή παλιούς! Τα φρουτακια online εδώ παρέχονται από μερικούς από τους καλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους παιχνιδιών στον κόσμο, κάτι που κάνει τη NetBet τον απόλυτο προορισμό! Aς δούμε όμως, περισσότερα παιχνίδια με θέμα τα ζώα.

Oink Farm

Mία φάρμα ζώων σε περιμένει να διασκεδάσεις και να διεκδικήσεις μεγάλα κέρδη σε ένα ταμπλό με 5 τροχούς ανά 3 σειρές και 20 γραμμές πληρωμής. Αν είσαι τυχερός μπορεί να κερδίσεις έως και 5.000x το στοίχημά σου. Στο παιχνίδι αυτό, τα γραφικά σε στυλ κινουμένων σχεδίων είναι εντυπωσιακά, ενώ τα σύμβολα είναι πολύχρωμα και καλά σχεδιασμένα, με τα σύμβολα της φάρμας και των ζώων να διαφοροποιούνται εύκολα το ένα από το άλλο.

Κάθε ένας από τους πέντε τροχούς περιέχει ένα μετρητή νομισμάτων με τρεις υποδοχές. Με 3 νομίσματα μπορεί να ενεργοποιήσεις τον wild κύλινδρο ενώ αν προσγειώσεις 3 scatter ανεμόμυλων θα ενεργοποιήσεις 10 δωρεάν περιστροφές. Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, όλα τα κέρδη πληρώνονται με βάση το στοίχημα ενεργοποίησης περιστροφής. Το Eggs Rush μπορεί να ενεργοποιηθεί σε οποιοδήποτε γύρισμα κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού. Αυτά τα αυγά περιέχουν τα τέσσερα ξεχωριστά ποσά τζάκποτ, τα οποία εμφανίζονται στα αριστερά των κυλίνδρων αλλά ανεβαίνουν έως και 5.000 φορές το συνολικό ποντάρισμα σου. Τι λες λοιπόν για μία δοκιμή;

Great Rhino

Αυτό το παιχνίδι ξεχωρίζει για τις Δωρεάν Περιστροφές και το Super Respin, το οποίο υπόσχεται εντυπωσιακά τζάκποτ. Θα έχεις την ευκαιρία να εκτοξεύσεις τα κέρδη σου με τις δωρεάν περιστροφές όταν 3 σύμβολα μπόνους προσγειωθούν στον κύλινδρο 2, 3 και 4. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, το σύμβολο του ρινόκερου μετατρέπεται σε wild. Η λειτουργία Major μπορεί να σου χαρίσει έως και 375x το συνολικό στοίχημα σου και το Grand 500x το συνολικό σου στοίχημα. Με ηλιόλουστα λιβάδια στο φόντο, οι τροχοί περιλαμβάνουν τραπουλόχαρτα χαμηλότερης αξίας Α έως J και 5 σύμβολα ζώων υψηλότερης αξίας.

Κατά σειρά αξίας είναι τα φλαμίνγκο, οι σουρικάτες, οι κροκόδειλοι και μια μεγάλη γάτα. Το σύμβολο με την καλύτερη πληρωμή είναι ο ρινόκερος που αν προσγειώσεις 5 από αυτά σε μια γραμμή πληρωμής θα λάβεις 20 φορές το συνολικό ποντάρισμά σου. Πιο ανταποδοτικό ακόμα είναι το wild που αντικαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από το scatter και προσφέρει βραβεία 25 φορές το ποντάρισμά σου εάν προσγειωθούν 5 στη γραμμή. Αυτός ο κουλοχέρης 5 τροχών και 20 γραμμών πληρωμής συνοδεύεται από επαναλήψεις σειρών και δωρεάν γύρο περιστροφών, ενώ προσφέρει επίσης την ευκαιρία να κερδίσεις σταθερά τζάκποτ έως και 500 φορές το ποντάρισμά σου.

Rumble Rumble

Τα άγρια ζώα βρίσκονται στο επίκεντρο του παιχνιδιού αυτού που διαθέτει 5 τροχούς και 100 γραμμές πληρωμής. Προσφέρει στοιβαγμένα και επεκτεινόμενα wilds, καθώς και μια δυνατότητα μπόνους που απονέμει 8 δωρεάν περιστροφές σε ένα τεράστιο σετ τροχών. Σε έναν απλό αλλά ιδιαίτερα ευκρινή λευκό τροχό, τα σύμβολα περιλαμβάνουν τραπουλόχαρτα χαμηλότερης αξίας και μια σειρά από άγρια ζώα που σχετίζονται με την αμερικανική δύση.

Ανάμεσα στα σύμβολα θα βρεις άλκες, ένα μαύρο άλογο, έναν αετό, έναν σκύλο, ένα λιβάδι και έναν βράχο. Υπάρχει επίσης ένας ταύρος που είναι το wild και κάθε φορά που εμφανίζεται στους τροχούς 2 ή 4, όλα τα σύμβολα γίνονται μπαλαντέρ. Προσγείωσε 3 ή περισσότερα scatter και θα ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Free Spins που απονέμει 8 δωρεάν περιστροφές. Αυτές παίζονται σε ένα νέο σετ τροχών, το οποίο έχει τεράστιο ύψος 9 σειρών! Μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις ξανά ακόμη περισσότερες δωρεάν περιστροφές εάν καταφέρεις να προσγειώσεις 2 ή περισσότερα scatter νομισμάτων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ