Ποδόσφαιρο

Οι καλύτεροι παίκτες ποδοσφαίρου στον κόσμο

Who-is-the-best-football-player-in-the-world

Αν έπρεπε να διαλέξετε τον καλύτερο παίκτη ποδοσφαίρου στον κόσμο, τότε ποιον θα επιλέγατε; Ίσως αυτή να είναι η δυσκολότερη απόφαση των ποδοσφαιρόφιλων και εκείνη που ξεκινά τις πιο έντονες συζητήσεις στις συναντήσεις τους. Καθένας έχει τις προτιμήσεις του και τους αγαπημένους του παίκτες, στο ποδόσφαιρο αλλά και σε όλα τα αθλήματα, ενώ υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που αντικειμενικά βρίσκονται στην λίστα όλων των φανς με τους καλύτερους. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση που απασχολεί τόσο τους φίλους του ποδοσφαίρου. Διαβάστε την λίστα μας και δείτε ποιοι από τους αγαπημένους σας παίκτες βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις.

Οι καλύτεροι παίκτες ποδοσφαίρου το 2019

Για να είναι πιο δίκαιη η επιλογή των καλύτερων παικτών, αποφασίσαμε να χωρίσουμε την λίστα σε δυο μέρη: τους καλύτερους παίκτες για το έτος που διανύουμε και τους καλύτερους παίκτες ποδοσφαίρου όλων των εποχών. Κάποιοι από τους καλύτερους παίκτες ποδοσφαίρου για φέτος παίζουν σε αγγλικές ομάδες που εμφανίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, και αν θέλετε να ποντάρετε υπέρ συγκεκριμένων παικτών όταν παίζετε στοίχημα, τότε είναι καλό να ξέρετε ποιοι από αυτούς είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες για το 2019.

Lionel Messi

Η μεγαλύτερη διαμάχη των φίλων του ποδοσφαίρου είναι ίσως η κόντρα μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο, και το σίγουρο είναι πως η επιλογή ενός από τους δύο είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού πρόκειται για πραγματικά δυο από τους καλύτερους παίκτες και όλων των εποχών. Ωστόσο, τα στατιστικά του για φέτος είναι αρκετά για να τον φέρουν στην πρώτη θέση της λίστας μας. Μάλιστα, αν συνεχίσει έτσι αυτή τη σεζόν είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κερδίσει το Ballon d’Or του χρόνου.

Cristiano Ronaldo

Αφού την πρώτη θέση κέρδισε ο Μέσι, η δεύτερη θέση δεν θα μπορούσε να πηγαίνει σε άλλον πέρα από τον Κριστιάν Ρονάλντο. Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν έγινε μέρος της ομάδας της Γιουβέντους και ήδη έχει αποθεωθεί από τους φανς της ομάδας στους αγώνες της. Αν και η πίεση στους ώμους του είναι μεγάλη, ο Ρονάλντο κατάφερε να φέρει την ιταλική ομάδα στο Champions League, ενώ είναι ο παίκτης με τις περισσότερες assists στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Eden Hazard

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής άφησε πίσω του την Τσέλσι και πήρε την μεταγραφή που τόσο ήθελε και ο ίδιος στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σε συνέντευξη του πριν λίγες μέρες δήλωσε ότι βρίσκεται στον έβδομο ουρανό στην Ρεάλ Μαδρίτης, και αναμένουμε πως και πως να τον δούμε τι καρπούς θα αποφέρει η συνεργασία του με τον Zinedine Zidane. Αν κρίνουμε, πάντως, από την εμφάνιση του πέρσι στην Τσέλσι, τότε αναμένουμε μεγαλεία από τον Hazard και φέτος.

Kylian Mbappe

Ένας από τους νεότερους παίκτες που συναρπάζει τόσο τους φιλάθλους όσο και τους ειδικούς του ποδοσφαίρου είναι ο Kylian Mbappe. Αναμφισβήτητα ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο του ποδοσφαίρου, και ένας παίκτης που πρέπει να έχετε τα μάτια σας πάνω του, αφού φαίνεται πως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή μιας λαμπρούς καριέρας. Έχει ήδη στην συλλογή του ένα παγκόσμιο κύπελλο, και βρέθηκε στην λίστα της FIFA με τους καλύτερους παίκτες για το 2019. Τα στατιστικά του στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι πραγματικά φανταστικά, και οδηγεί την Paris Saint-Germain σε μοναδικές νίκες.

Mohammed Salah

Ένα όνομα που έχετε ακούσει πολύ τελευταία και για καλό λόγο είναι εκείνο του Mohammed Salah. Ο άσσος της Λίβερπουλ μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό μετά από τις μοναδικές εμφανίσεις του στη Λίβερπουλ. Βρίσκεται σίγουρα στο απόγειο της καριέρας του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως έχει ακόμα δρόμο να διανύσει πριν αρχίσει να «πέφτει».

Sadio Mane

Ο συμπαίκτης του Salah στη Λίβερπουλ, Sadio Mane είναι ένας από τους γρηγορότερους και καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο. Κατάφερε να φέρει την παρτίδα του, την Σενεγάλη, στον τελικό του Africa Cup of Nations, αν και έχασαν από την Αλγερία. Φήμες τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή από την Λίβερπουλ, αλλά μέχρι να ξέρουμε κάτι σίγουρο ελπίζουμε πως θα παραμείνει στην ομάδα μαζί με τον Salah και τον Firmino, την τριάδα «φωτιά» στην επίθεση της Λίβερπουλ.

Virgil van Dijk

Ακόμα ένα αστέρι της Λίβερπουλ βρίσκεται στην κορυφή των καλύτερων παικτών για φέτος, αφού η συνδρομή του βοήθησε την ομάδα του να σφραγίσει την νίκη της στο Champions League. Φυσικά, μιλάμε για τον Virgil van Dijk, τον αμυντικό της Λίβερπουλ με το νούμερο 4. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής ψηφίστηκε και ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία, οπότε δεν θα γινόταν να έλειπε από την λίστα μας.

Allison Becker

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ είναι άξια ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες για φέτος. Αν και τραυματισμένος αυτή την στιγμή, μετά το πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τη Νόριτς, ο Allison δεν θα γινόταν να μείνει εκτός της λίστας μας. Κέρδισε τα χρυσά γάντια στη σεζόν 2018/2019 στην Πρέμιερ Λιγκ, και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Matthijs de Ligt

Ο 20χρονος αμυντικός της Γιουβέντους τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, ειδικά και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να τον συμπεριλάβει στην ομάδα της. Ο Matthijs de Ligt, θα παίξει στο πλάι του Ρονάλντο την σεζόν 2019/20, και αναμένουμε να τον δούμε στα επόμενα παιχνίδια της Γιουβέντους.

Harry Kane

Τιμητική αναφορά και στον Harry Kane, ο οποίος αν και έχασε το Champions League στον τελικό με την Λίβερπουλ, στάθηκε αντάξια στην ομάδα του. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ σκόραρε 2 από τα 3 γκολ στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην φετινή σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται ανάμεσα στους 10 καλύτερους παίκτες όπως προτάθηκαν από την FIFA.

Οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, ας δούμε ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο, και ποιοι από όσους αναφέραμε παραπάνω έχουν κερδίσει μια παντοτινή θέση στις καρδιές των φανς.

  1. Pelé
    – Αν και η λίστα μας δεν έχει συγκεκριμένη σειρά, είναι αλήθεια πως ο Πελέ βρίσκεται στην κορυφή, και δικαιούται αναμφισβήτητα την πρώτη θέση.
  2. Lionel Messi
  3. Diego Maradona
  4. Christiano Ronaldo
  5. Ronaldinho
  6. Ronaldo
  7. Zinedine Zidane
  8. Kaká
  9. David Beckham
  10. Zlatan Ibrahimović

Εσείς ποιους ακόμα παίκτες θα βάζατε σε αυτή την δεκάδα και ποιες αλλαγές θα κάνατε αν έπρεπε να διαλέξετε τους δέκα καλύτερους παίκτες ποδοσφαίρου όλων των εποχών;

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ