Archive

Νέα παιχνίδια της Netbet για την εβδομάδα 19/02/2024

Νέα, φρέσκα και συναρπαστικά παιχνίδια στην cazino πλατφόρμα της NetBet και αυτή την εβδομάδα, που ξεκινάει στις 19 Φεβρουαρίου 2024. Ο στοιχηματικός “γίγαντας” αποκαλύπτει μια ποικιλία από νέα φρουτάκια που περιμένουν τους παίκτες στη NetBet. Θα αναφερθούμε σήμερα στα:

  • Fishin’ Bigger Pots of Gold
  • Bigger Bass Bonanza
  • Gonzo’s Quest

Fishin’ BIGGER Pots Of Gold

Το Fishin’ BIGGER Pots Of Gold είναι ένας διαδικτυακός κουλοχέρης που αναπτύχθηκε από την Gameburger Studios. Πρόκειται για συνέχεια του παιχνιδιού Fishin’ Pots of Gold. 

Θέμα – γραφικά – ήχος

Το παιχνίδι με ένα κινούμενο φόντο πίσω από τους τροχούς, σας μεταφέρει στον βυθό της θάλασσας. Τα γραφικά και ο ήχος είναι αρκετά εντυπωσιακά και συναφή με την θεματολογία. Προφανώς τα σύμβολα είναι όλα από τον κόσμο της θάλασσας, όπως ο ψαράς (που είναι και το μπλανατέρ- wild), δολώματα, θησαυροί της θάλασσας κλπ. 

Χαρακτηριστικά και μπόνους

Το Fishin’ BIGGER Pots Of Gold, διαθέτει πλέγμα 5×3 που μπορεί να επεκταθεί σε 5×5, κορυφαίο RTP 96,05 τοις εκατό και πολύ υψηλή μεταβλητότητα. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν δωρεάν περιστροφές με επιπλέον δυνατότητες και παιχνίδια μπόνους, πολλά βραβεία τζάκποτ που πρέπει να κερδίσετε. Το πλέγμα επεκτείνεται για να προσφέρει περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε.

Πέρα από τα κλασικά μπόνους ενδιαφέρον είναι το μπόνους του “αναβρασμού ψαριών” (Fish flurry), κατά το οποίο οποιαδήποτε περιστροφή δεν κερδίζει και εφόσον την ενεργοποιεί και θα κάνει από ένα έως και πέντε εικονίδια μετρητών να προστίθενται στους κυλίνδρους.

Bigger Bass Bonanza

Συνεχίζουμε με θέμα τον βυθό της θάλασσας, με τον διάδοχο του Big Bass Bonanza ο οποίος έγινε… bigger!

Θέμα – γραφικά – ήχος

Όπως και ο προκάτοχός του στο σίκουελ, το παιχνίδι διαδραματίζεται στον βυθό της θάλασσας, οι κινούμενες μπουρμπουλήθρες στο φόντο του πλέγματος διασφαλίζουν ότι θα έχετε συνεχώς αυτή την αίσθηση. Τα γραφικά είναι σε υψηλά επίπεδα και ο  ο ήχος σε απόλυτη σχέση με τον κόσμο της θάλασσας, αφού ήχοι φυσαλίδων ακούγονται καθώς γυρίζουν  κάθε φορά οι τροχοί. 

Τα σύμβολα είναι αρκετά προβλέψιμα και αποτελούνται από δολώματα, σκάφη, ψάρια κλπ. Το σύμβολο scatter είναι το μεγάλο ψάρι με το αγκίστρι.Το σύμβολο wild είναι ο ψαράς που κρατά ένα ψάρι.

Χαρακτηριστικά και μπόνους

Το Bigger Bass Bonanza αναπτύχθηκε από την Pragmatic Play έχει πλέγμα 5×4 με 12 σταθερές γραμμές πληρωμής, δωρεάν περιστροφές και αυξανόμενους πολλαπλασιαστές. Το RTP έχει οριστεί στο 96,71%.και το κορυφαίο έπαθλο που μπορείτε να κερδίσετε αξίζει 4.000 φορές το ποντάρισμά σας.

Αν φέρετε τρία ή περισσότερα scatter οπουδήποτε στους τροχούς ενεργοποιεί τις δωρεάν περιστροφές ενώ το wild παίζει σημαντικό ρόλο σε όλη τη λειτουργία δωρεάν περιστροφών.

Gonzo’s Quest

Το Gonzos Quest αναπτύχθηκε από την Net Ent είναι 5 τροχών, 3 σειρών με 20 σταθερές γραμμές πληρωμής. Προσφέρει πλήθος χαρακτηριστικών με πέντε επίπεδα στοιχήματος, ένα μπόνους δωρεάν περιστροφών και ένα τζάκποτ 25.000.

Θέμα – γραφικά – ήχος

Ο τίτλος και το θέμα του παιχνιδιού είναι βασισμένο στον Ισπανό κατακτητή-εξερευνητή Gonzalo Pizarro Alonso που έζησε τον 16ο μ.χ αιώνα και στην αναζήτηση του χαμένου βασιλείου του Ελ Ντοράντο. 

Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά και από τα καλύτερα και πιο ξεχωριστά που έχουμε δει ποτέ στο είδος. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς κουλοχέρηδες της αγοράς.

Τα σύμβολα που εμφανίζονται στους κυλίνδρους έχουν σχήματα αρχαίων λίθων, με σκαλισμένες μάσκες (δεν είναι αλλά μοιάζουν με μάσκες τοτέμ). Αξιοσημείωτο είναι το πόσο όμορφα (και τρισδιάστατα) είναι από σχεδιαστικής πλευράς τα σύμβολα και όλο το παιχνίδι. Οι δε ήχοι καθώς κινούνται και μεταβλαλονται τα σύμβολα είναι από τα καλύτερα που έχουμε δει σε κουλοχέρη.

Χαρακτηριστικά και μπόνους

Τα περισσότερα από τα σύμβολα μπορούν να γίνουν μέρος μιας “χιονοστιβάδας”, καθώς εξαφανίζονται και στην θέση τους μπαίνουν άλλα που συνδυάζονται με νέα γειτονικά, δημιουργώντας νέους συνδυασμούς και όλη αυτή η κατάρρευση (που μοιάζει με χιονοστιβάδα) είναι πιθανό να οδηγήσει σε πολύ μεγάλα κέρδη.

Το σύμβολο wild κλασικά και εδώ, αντικαθιστά όλα τα άλλα τυπικά στους τροχούς, βοηθώντας σας να σχηματίσετε νικηφόρους συνδυασμούς.

Μπείτε σήμερα στον περιπετειώδη κόσμο της Netbet και απολαύστε τα νέα αυτά παιχνίδια που η αστείρευτη φαντασία των δημιουργών φέρνει πάντα ατελείωτες δυνατότητες και χαρακτηριστικά και νέες πρωτότυπες εμπειρίες!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ