Archive

Νέα παιχνίδια στην NetBet την εβδομάδα 26/02/2024

Όμορφες νέες εκπλήξεις από την NetBet για την εβδομάδα που ξεκινάει την 26 Φεβρουαρίου 2024. Ο διαδικτυακός κολοσσός, πάντα πρωτοπόρος στον φανταστικό κόσμο των online καζινο φέρνει και αυτή την εβδομάδα τρία νέα φρουτάκια. Οι τρεις νέοι είσοδοι σχολαστικά επιλεγμένοι όπως πάντα από την τρομερή ομάδα της NetBet είναι οι παρακάτω:

  • Fire and Roses Joker
  • Rainbow Riches Megaways
  • Amazing Link Zeus

Fire and Roses Joker

To Fire and Roses Joker από τα Triple Edge Studios, είναι ένας απλός, σχετικά κλασικός διαδικτυακός κουλοχέρης ανα εξαιρέσουμε την ασύμμετρη διάταξη τροχών και κυλίνδρων οι οποίοι είναι 5 τροχών με διάταξη  3-4-5-4-3 και δίνουν 720 τρόπους για να κερδίσετε.

Τα σύμβολα είναι παραδοσιακά τραπουλόχαρτα, 7άρια,  διαμαντάκια, φρούτα (πχ κεράσια) και ζάρια. Μεγάλο μέρος της ατμόσφαιρας τηλεπαιχνιδιού του το στηρίζει στην σαγηνευτική παρουσιάστρια με την κολλητή φόρμα σε στυλ γυναίκας αρλεκίνου που είναι μόνιμα στην αριστερή πλευρά των τροχών. 

Χαρακτηριστικά μπόνους του Fire and Roses Joker

  • Wild Stacks : Τα Wild εμφανίζονται στους κυλίνδρους 2, 3 και 4 και συγχωνεύονται όταν φέρετε κάποιον συνδυασμό που νικάει και οδηγούν έτσι σε νέες αλυσιδωτές νίκες αν είστε τυχεροί.
  • Collection Pot : Φέροντας το σύμβολο ενεργοποίησης του Τζάκποτ θα αυξήσετε την αξία του τζακ ποτ σας δίνει την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε μια περιστροφή του τροχού Τζάκποτ που είναι ένας περιστρεφόμενος δίσκος σαν τον γνωστό τροχό της τύχης.
  • Πολλαπλασιαστής δωρεάν περιστροφών : Φέρνοντας Scatter και στους 4 τροχούς αυξάνεται ο πολλαπλασιαστής δωρεάν περιστροφών κατά 0,5x με έως και 10x το μέγιστο. 
  • Free Spins : Φέρνοντας τουλάχιστον ένα Scatter σε κάθε τροχό ενεργοποιούνται οι δωρεάν περιστροφές και κάθε σύμβολο Scatter δίνει είτε ένα επιπλέον γύρισμα είτε έναν επιπλέον πολλαπλασιαστή. Φέρονοντας ένα ακόμη Scatter σε κάθε τροχό ενεργοποιεί ξανά τις δωρεάν περιστροφές, δίνοντας περισσότερες περιστροφές ίσες με τον αρχικό αριθμό περιστροφών.
  • Τροχού της τύχης Τζάκποτ : Τα σύμβολα Τζάκποτ (σκανδάλη) ενεργοποιούν μια περιστροφή του συναρπαστικού Τροχού Τζάκποτ σε έναν μπόνους γύρο που μπορεί να φέρει μεγάλα κέρδη. 

Rainbow Riches Megaways

Το Rainbow Riches ήταν πάντα μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές παιχνιδιών, επομένως η έκδοση σε Megaways σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Καμία αναβάθμιση σε mwegaways δεν μας έχει απογοητέυσει μέχρι τώρα και όντως η νέα εμπειρία του Rainbow Riches Megaways εξακολουθεί να παραμένει άκρως απολαυστική στους παίκτες. 

Οι έμπειροι παίκτες είναι ήδη εξοικειωμένοι με τη μηχανή παιχνιδιών Megaways. Για τους νέους παίκτες να αναφέρουμε ότι, η λογική πίσω από τον μηχανισμό Megaways περιστρέφεται γύρω από τους κυλίνδρους που αλλάζουν σχήμα και μετακινούνται και αποκτούν χαρακτηριστικά που μοιάζουν με puzzle games και απογειώνουν την συνολική εμπειρία των παραδοσιακών κουλοχέρηδων.

Το θέμα του είναι κλασικό, με φόντο ένα πράσινο λιβάδι και ένα ουράνιο τόξο, με παραδοσιακά σύμβολα τραπουλας και διαμαντάκια. Όλα παίζονται σε 6 κύριους τροχούς και μπορούν να περιέχουν από 2 έως 7 σύμβολα ο καθένας και έναν οριζόντιο κύλινδρο τεσσάρων θέσεων στην κορυφή. Αν κάνετε τις …πράξεις θα βρείτε ότι υπάρχουν 117.649 δυνατοί τρόποι για να κερδίσετε. Η λειτουργία Avalanche κάνει τα σύμβολα που κερδίζουν να αφαιρούνται και αντικαθίστανται από νέα σύμβολα και όλα αυτό συνεχίζεται μέχρι να σταματήσετε να κερδίζετε. Αυτοί είναι ένας από τους βασικούς τρόπους για να κερδίζεται και είναι συναρπαστικό σε όλα τα megaways φρουτάκια. 

Αν και οι  δυνατότητες ακόμη και στο βασικό παιχνίδι είναι εξαιρετικές, η λειτουργία Free Spins είναι το κλειδί για να κερδίσετε πραγματικά κερδοφόρες νίκες. Με 4 ή περισσότερα σύμβολα scatter οπουδήποτε στους κύριους τροχούς θα λάβετε 12 περιστροφές. Για κάθε επιπλέον scatter που προβάλλεται, απονέμονται 5 επιπλέον Δωρεάν Περιστροφές. 

Amazing Link Zeus

Άλλο ένα φρουτάκι με θέμα την αρχαία ελλάδα και τους αρχαίους θεούς και συγκεκριμένα τον θεό Δία. Με φόντο τον μεγαλοπρεπή ναό του στον Όλυμπο, η microgaming δεν φέρνει κάποια ιδιαίτερη πρωτοτυπία με το Amazing Link Zeus, με τα Streak Respins να είναι κάτι ιδιαίτερο που αξίζει να αναφερθεί. 

Εδώ θα βρείτε τις κλασικές λειτουργίες Hold & Respins “Amazing Link” με το κορυφαίο τζάκποτ στα 5.000x το οποίο μπορείτε να το κερδίσετε σε ένα τυχαίο παιχνίδι Pick’em.

Το σύμβολο Zeus Wild μπορεί να έρθει στην κανονική του μονή διάσταση 1×1 αλλά και σε μία μεγαλύτερη έκδοση που καταλαμβάνει χώρο 1×3. Το wild θα αντικαταστήσει σύμβολα με τον κλασικό τρόπο για να σας βοηθήσει να φέρετε νέους νικηφόρους συνδυασμούς.

Η λειτουργία Amazing Link είναι μια παραλλαγή της κλασικής λειτουργίας Streak Respins και ενεργοποιείται με τουλάχιστον 6 σύμβολα μετρητών Orb στην ίδια περιστροφή. 

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ