Archive

Νέα παιχνίδια στην NetBet την εβδομάδα 18/03/2024

Καινούργια εβδομάδα εν μέσω εορταστικών αποκριάτικων ρυθμών ξεκινάει, και το cazino της NetBet συνεπές όπως πάντα φέρνει νέα φρουτάκια που απογειώνουν την ψυχαγωγία και τα κέρδη. Σας παρουσιάζουμε τρεις καινούργιους τίτλους που σκοπεύουν να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις και νέες περιπέτειες στους διψασμένους για δράση παίκτες:

  • Call of the Wild
  • Stacked Fire 7s
  • Royal Coins 2: Hold and Win

Call of the Wild

Το Call of the Wild διαδραματίζεται σε ένα βασίλειο όπου η άγρια ​​ζωή γεμίζει τους κυλίνδρους και κίνδυνος κρύβεται πίσω από κάθε δέντρο! Το θέμα είναι εμπνευσμένο από τη φύση και τα άγρια ζώα και έχει σύμβολα μυστηρίου, wilds λύκων και μπόνους έξτρα περιστροφών. Είναι ένα σχετικά νέο παιχνίδι καθώς κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022. Διαθέτει 6 τροχούς, 4 σειρές και 25 γραμμές πληρωμής. 

Τα σύμβολα μυστηρίου “πετάγονται” τυχαία και αποκαλύψουν σύμβολα μόλις οι τροχοί σταματήσουν να περιστρέφονται. Τα Wilds με το σύμβολο του λύκου εμφανίζονται οπουδήποτε και αντικαθιστούν οποιοδήποτε από τα σύμβολα πληρωμής φέροντας νέους νικηφόρους συνδυασμούς. Επιπλέον, τυχαίοντας 6 Wolf Wilds ενεργοποιείτε τη λειτουργία Wild Win and Spin, η οποία στην ουσία είναι ένας γύρος Hold and Win. 

Τέλος, υπάρχει επίσης η δυνατότητα Spin Chance που γίνεται διαθέσιμο κάθε φορά που το bankroll σας πέσει κάτω από το επιλεγμένο επίπεδο στοιχήματος. Το Spin Chance τότε σας δίνεται η δυνατότητα να τα ρισκάρετε όλα ως μια ευκαιρία να κερδίσετε άλλη μια περιστροφή.

Stacked Fire 7s

Το Stacked Fire 7 είναι ένας κλασικός κουλοχέρης με θέμα τα φρούτα, με Stacked Symbols, μπόνους τυχερών παιχνιδιών και Free Spins. Κυκλοφόρησε από την Inspired Gaming τον Μάρτιο του 2020, είναι ένας συνδυασμός ρετρό αισθητικής φρούτων σαν τα βιντεο-φρουτάκια περασμένων δεκαετιών με σύγχρονες όμως λειτουργίες.

Διαθέτει τα κλασικά σύμβολα τύπου Βέγκας (εκτός από τα σύμβολα Μπόνους) και έχει τα κλασικά μπόνους stacked wilds όπου το wild εμφανίζεται “στοιβαγμένο” στους κυλίνδρους 2, 3 και 4 καθώς και δωρεάν περιστροφών όταν φέρετε τρία τουλάχιστον συμβόλων μπόνους στους τροχούς 1, 3 και 5. 

Διαθέτει και λειτουργία τζόγου (Gamble) κατά την οποία εμφανίζονται 2 τροχοί. Ο ένας τροχός δίνει την ευκαιρία να διπλασιάσετε ή να τριπλασιάσετε τα κέρδη σας ενώ ο άλλος να ενεργοποιήσετε το μπόνους δωρεάν περιστροφών.

Royal Coins 2: Hold and Win

Πρόκειται για κλασικό κουλοχέρη με φρουτάκια με πέντε betways και μια κορυφαία νίκη x4.030. Οι πρόσθετες λειτουργίες και χαρακτηριστικά  περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι μπόνους “instant win” αξίας έως και x15. Είναι παιχνίδι υψηλής μεταβλητότητας με 95,64% RTP.

Το παιχνίδι εστιάζει στην απλότητα και την ευκολία χειρισμού γι’ αυτό και έχει μόνο 3 τροχούς, 3 σειρές και 5 γραμμές πληρωμής. Τα γραφικά είναι πολύ κομψά και αν σας αρέσουν τα κλασικά μίνιμαλ φρουτάκια γενικότερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε το Royal Coins 2: Hold and Win “προσθήκη στα αγαπημένα” σας.

Εάν καταφέρετε να τύχετε 2 σύμβολα μπόνους στους κυλίνδρους 1 και 3 συν ένα σύμβολο Βασιλικού μπόνους στον κύλινδρο 2, θα ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Hold and Win. Πέραν των κλασικών τρόπο για να κερδίσετε υπάρχουν και σύμβολα Τζάκποτ που θα σας εξασφαλίσουν ένα από τα τέσσερα σταθερά τζακ ποτ του κουλοχέρη.Τέλος, υπάρχει η τυχαία λειτουργία Pile of Gold , η οποία μερικές φορές ενεργοποιεί τη λειτουργία Hold and Win.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ