Archive

Νέα παιχνίδια στην NetBet την εβδομάδα 11/03/2024

Η κορυφαία πλατφόρμα διαδικτυακού καζινο NetBet, παρουσιάζει τρία νέα μαγευτικά φρουτάκια για την εβδομάδα της 11/03/2024. Οι τρεις νέοι είσοδοι σχολαστικά επιλεγμένοι όπως πάντα από την ομάδα της NetBet είναι οι παρακάτω: 

  • Floating Dragon Hold & Spin
  • Viking Runecraft Apocalypse
  • Fire Joker

Floating Dragon Hold & Spin

Η Reel Kingdom έχει δώσει στο Floating Dragon Hold & Spin μια ανοικιάτικη αισθητική με μία αναζωογονητική ατμόσφαιρα. Αυτό το πέτυχε με μία εκπληκτικής συνάφειας επιλογής χρωματικής παλέτας και ένα διαφανές πλέγμα παιχνιδιών 5 τροχών και 10 γραμμών πληρωμής με φόντο έναν καταγάλανο ουρανό πάνω από πορτοκαλί σύννεφα. Η μουσική και τα ηχητικά εφέ δίνουν μια πινελιά παραδοσιακού κουλοχέρη.

Στο βασικό παιχνίδι θα ασχοληθείτε κυρίως με ταίριασμα συμβόλων με τουλάχιστον τριών να απαιτούνται για τα σύμβολα από τα σύμβολα τραπουλόχαρτων 10 έως Α και τα σύμβολά που αναπαριστούν ψάρια, χαρταετούς, πεταλούδες και πουλιά. Το  σύμβολο του πλοίου είναι το μόνο που αρκεί να ταιριάξετε τουλάχιστον 2 και περισσότερα. Οι αξίες είναι αρκετά υψηλές. Μια νίκη με πέντε του ίδιου είδους πληρώνει από 20 έως 200 φορές το ποντάρισμά σας.

Όσον αφορά στα μπόνους, το Hold & Spin είναι το πιο εμβληματικό χαρακτηριστικό στο Floating Dragon Hold & Spin και φυσικά δεν λείπουν οι δωρεάν περιστροφές που ενεργοποιούνται με τα σύμβολα scatter. 

Viking Runecraft Apocalypse

Το Viking Runecraft είναι μια αισθητική απόλαυση, με φόντο ένα βουνό γεμάτο πάγο με τη φιγούρα ενός ισχυρού Σκανδιναβού πολεμιστή. Τα σύμβολα περιλαμβάνουν εικονίδια σχετικά με τους Βίκινγκς, όπως κράνος, τσεκούρι, κολιέ, σφυρί. Οι σκανδιναβικοί θεοί Thor, Heimdall, Odin και Freya – είναι τα μπαλαντέρ ​​σύμβολα “wild”.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από γενναιόδωρα μπόνους χαρακτηριστικά όπως το Fury of Fenrir κατά το οποίο η διάταξη των συμβόλων χωρίζεται σε 4 διαγώνιες γραμμές και δύο από αυτές αφαιρούνται και οι εναπομείναντες δύο γραμμές μετατρεπονται στο ίδιο σύμβολο βοηθώντας έτσι να γίνουν περισσότεροι νέοι κερδοφόροι συνδυασμοί. 

Το χαρακτηριστικό Scorching of Surtr φέρνει μία φωτιά σει τρία σύμβολα η οποία εξαπλώνεται και εξαφανίζει τα γειτονικά. Στο κέντρο της  φωτιάς, εμφανίζονται νέα σύμβολα αυξάνοντας τις πιθανότητες νέων συνδυασμών. Τέλος κατά την μπόνους λειτουργία “The Lure of Loki” Επιλέγετε ανάμεσα σε δύο σύμβολα. Το ένα θα εξαφανιστεί από το πλέγμα και το άλλο θα μετατραπεί σε ένα άλλο.

Fire Joker

Με το Fire Joker, η Play’n Go προσπάθησε και κατάφερε να δημιουργήσει ένα απλό κλασικό μίνιμαλ αισθητικής παιχνίδι 3 κυλίνδρων που να θυμίζει τους  κλασικούς βίντεο-κουλοχέρηδες του παρελθόντος. Κι ενώ μοιάζει απλό και λιτό,ι οι δυνατότητες μπόνους του δεν είναι καθόλου φειδωλοί. Με λειτουργίες όπως την επαναφορά “αυτοκόλλητων”, γενναιόδωρους πολλαπλασιαστές, λειτουργία Re-spins και έξτρα δωρεάν περιστροφές θα ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Η λειτουργία Flaming Re-spins ενεργοποιείται  όταν φέρετε 2 “στοιβαγμένα” σύμβολα στην ίδια περιστροφή, το σύμβολο wild (τζόκερ) θα αντικαταστήσει όλα τα άλλα σύμβολα στο παιχνίδι, για να σας δώσει ακόμη καλύτερους συνδυασμούς και πληρωμές.

Οι μεγάλες όμως νίκες και κέρδη θα έρθουν κυρίως κατά τη λειτουργία “Wheel of Multipliers”. Ο Τροχός των Πολλαπλασιαστών ενεργοποιείται όταν γεμίζετε τους κυλίνδρους με σύμβολα που ταιριάζουν και τα κέρδη σας θα αυξηθούν με πολλαπλασιαστές έως και 10 φορές το ποντάρισμά σας.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ