Archive

Νέα παιχνίδια στην NetBet την εβδομάδα της  05/02/2024 

Η κορυφαία πλατφόρμα διαδικτυακού cazino NetBet, παρουσιάζει τρία νέα μαγευτικά φρουτάκια για την εβδομάδα της 05/02/2024. Όντας ένας κόμβος διασκέδασης, ψυχαγωγίας και κέρδους, για άλλη μία εβδομάδα μας προσφέρει απλόχερα τρεις νέους αξιοσημείωτους τίτλους και αυξάνει ακόμη περισσότερο την τεράστια ποικιλία τυχερών παιχνιδιών στην υψηλή ποιότητα που μας έχει συνηθίσει. Τα θεαματικά γραφικά και η εφευρετικότητα των δημιουργών στο να παραλλάσσουν με ανανεωτική διάθεση κλασικά features των αγαπημένων μας κουλοχέρηδων ή να ανακαλύπτουν νέα, δίνουν νέα ώθηση στο παιχνίδι με καινούργια χαρακτηριστικά και μπόνους δυνατότητες.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι καινοτόμο σκέφτηκαν πάλι οι δημιουργοί των:

  • Book of Gold Double Chance, 
  • Centurion Megaways και 
  • Zeus vs Hades Gods of War, 

και να ταξιδέψουμε σε νέες περιπέτειες και να βιώσουμε την μοναδική εμπειρία χρήσης από σταθερές και φορητές συσκευές των τριών  αυτών πολλά υποσχόμενων νέων παιχνιδιών.

Book of Gold Double Chance

Ο αρχαίος κόσμος της Αιγύπτου τελευταία είναι πολύ δημοφιλής. Όπως είδαμε και σε πρόσφατό μας review, με το συναρπαστικό αυτό θέμα ασχολήθηκαν και άλλοι νέοι τίτλοι κάτι που καταδεικνύει το ενδιαφέρον των παικτών για επικές, ιστορικές και μυθολογικές θεματολογίες.

Τι σημαίνει όμως η φράση “διπλή ευκαιρία” στον τίτλο του παιχνιδιού; Δεν προκαλεί την περιέργειά σας. Πάμε να δούμε!

αι ξεκινήστε μια αναζήτηση για κρυφά πλούτη με το Book of Gold Double Chance, έναν διαδικτυακό κουλοχέρη με 5 τροχούς και 10 γραμμές πληρωμής από την Playson. Αυτό το μαγευτικό παιχνίδι διαθέτει ένα μαγευτικό αιγυπτιακό θέμα, με σύμβολα σκαραβαίων, ιερογλυφικών και το ίδιο το Βιβλίο του Χρυσού να κοσμεί τους κυλίνδρους.

  • Το παιχνίδι αποτελείται από τους βασικούς 5 κυλίνδρους, 3 σειρές και 10 γραμμές πληρωμής , κάτι που είναι εντελώς κοινό και … industry στάνταρ χαρακτηριστικό των κουλοχέρηδων. 
  • Ο βαθμός μεταβλητότητας RTP (ή διακύμανσης) είναι πολύ υψηλός και είναι 95, 40%, με υψηλή συχνότητα επιτυχίας 38,34%, και μέγιστη νίκη 2000 φορές το ποντάρισμά σας. 
  • Υπάρχουν συνολικά 9 σύμβολα που κερδίζουν εκτ των οποίων τα 4 δίνουν υψηλές (θεοί, φαραώ και αιγυπτιακά αρχαία “μάτια”),  ενώ τα 5 (τα σύμβολα τραπουλόχαρτων) χαμηλές πληρωμές.
  • Scatter σύμβολο Σχεδόν πάντα ο τίτλος των slot games φανερώνουν τον κύριο σκοπό του παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν και στο Book of Gold – Double Chance, κύριος σκοπός είναι να φέρετε τρία ή περισσότερα σύμβολα Βιβλίου (book) οπότε και ενεργοποιείται η λειτουργία δωρεάν 10 έξτρα περιστροφών.
  • Σύμβολα Wilds: Κάτι πρωτότυπο και ενδιαφέρον είναι το εξής: Στο ξεκίνημά του, το παιχνίδι επιλέγει τυχαία δύο σύμβολα τα οποία μέχρι το τέλος του θα είναι τα σύμβολα wilds. Ενδιαφέρον ε;

Centurion Megaways

Το πεδίο μάχης της αρχαίας Ρώμης ζωντανεύει στο Centurion Megaways, έναν κουλοχέρη της Inspired Gaming που σας μεταφέρει στον κόσμο των ρωμαϊκών λεγεώνων, των αρμάτων και των επικών μαχών.

Τα γραφικά του είναι πραγματικά ωραία με το ταμπλό των τροχών να έχει ως φόντο ένα καλοσχεδιασμένο τοπίο, με απέραντες καταπράσινες πεδιάδες και γαλάζιο ουρανό και ρωμαϊκή αρχιτεκτονική. Ένας αστείος εκατόνταρχος που θυμίζει χαρακτήρα από …γνωστή γαλλο-βελγική σειρά κόμικς, κρύβεται στους θάμνους κάτω από τους τροχούς και πετάγεται κάπου-κάπου, φυσώντας την σάλπιγγά του για να ανακοινώσει μπόνους και επιτυχίες.

Ενδιαφέρον και οπτικά πρωτότυπο στοιχείο του παιχνιδιού είναι η “μπόνους πίστα” κατά την οποία οι τροχοί εξαφανίζονται σκρολάροντας στα αριστερά και εμφανίζεται ένας κάθετος μονός τροχός που δίνει ευκαιρίες για σούπερ κέρδη. 

Δεν είναι πρώτη φορά που θα εκθειάσουμε τον πρωτοποριακό αλγόριθμο της Megaways, ο οποίος δημιουργεί στο Centurion Megaways έως και 117.649 τρόπους για να κερδίσετε με κάθε περιστροφή, σχεδόν αμέτρητες δηλαδή ευκαιρίες για μεγάλες απολαβές.

Τα σύμβολα σχεδόν αναμενόμενα με αυτοκράτορες, κράνη, νομίσματα, ξίφη, Κολοσσαίο, άρματα. Σύμβολο αποτελεί και το λογότυπο του παιχνιδιού το οποίο είναι το πιο ανταποδοτικό δίνοντας μέχρι και 50 φορές το ποντάρισμα. 

Με 3 σύμβολα στην ίδια γραμμή κερδίζετε, εκτός και αν τύχετε το λογότυπο το οποίο αρκεί να εμφανιστεί έστω και δύο μόνο φορές και δίνει χ50. Το άρμα δίνει 7,5 φορές το στοίχημά σας, τα Κολοσσαίο & ξίφη χ2, Κράνος – Νομίσματα 1,75x, τραπουλόχαρτα δίνουν 1x  εκτός των βαλέ και ντάμα που δίνουν χ0,8 και 0,9 αντίστοιχα.

Zeus vs Hades Gods of War

Η αρχαία θεματολογία έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα λοιπόν και Zeus vs Hades σημαίνει στα ελληνικά Δίας εναντίον Άδη. Ενδιαφέρον θέμα καθώς δε  είχαμε δει ποτέ ξανά ως …συγκρουσιακή την όλη σχέση του Δία με τον Άδη. Στον μαγικό κόσμςο όμως της ελληνικής μυθολογίας όλα είναι δυνατά. Ας γίνουμε μάρτυρες της επικής αυτής σύγκρουσης των θεών στο Zeus vs Hades Gods of War, της Red Tiger Gaming. 

Το παιχνίδι διαθέτει ένα πλέγμα 5×4 τροχών με φόντο τον Όλυμπο, όμορφα γραφικά, συναφή ήχο και ηχητικά εφέ, διάφορα ελκυστικά χαρακτηριστικά, δωρεάν περιστροφών φέρνοντας 3 και περισσότερα scatters και έξτρα μπόνους γύρους, κατά τον οποίο οι παίκτες διαλέγουν την πλευρά του Δία ή του Άδη. Έχει RTP 96,07%, υψηλή μεταβλητότητα, “expanding Wild” (σύμβολα επέκτασης) πολλαπλασιαστές, και τεράστιες δυνατότητες πληρωμής με μέγιστο κέρδος x15000.

Είναι απίστευτο που παρόλο που τα χαρακτηριστικά των περισσότερων κουλοχέρηδων είναι παρόμοια, οι δημιουργοί βρίσκουν πάντα τρόπους για να δημιουργήσουν ενδιαφέρον και αγωνία. Προσωπικά αυτή το χαρακτηριστικό στην επιλογή πλευράς (Δία vs Άδη) στην “μπόνους πίστα” του παιχνιδιού, μου προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον και πιστεύω αυτό είναι που αναζητούν οι νέοι και κυρίως οι παλαιότεροι -μυημένοι στα φρουτάκια- παίκτες. Διαφορετικά όλοι θα έπαιζαν συνεχώς τον ίδιο κουλοχέρη. Μπράβο Pragmatic Play και NetBet!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ