Archive

Νέα παιχνίδια στην NetBet αυτή την εβδομάδα 01/04/2024

Νέα εβδομάδα ξεκινάει, άλλη μία εβδομάδα που το cazino της NetBet φέρνει καινούργια φρουτάκια που απογειώνουν την ψυχαγωγία και τα κέρδη. Αυτή την εβδομάδα, με περηφάνια σας παρουσιάζουμε τρεις ολοκαίνουριος τίτλους που θα προσφέρουν έντονες συγκινήσεις και σπουδαίες καινούργιες εμπειρίες:

  • Lucky Wizard
  • Forge of Gems
  • Granny vs Zombies: Lock ‘n Win

Lucky Wizard

Το Lucky Wizard είναι ένα φρουτάκι από την Red Tiger Gaming με θέμα τη μαγεία! Για την ακρίβεια είναι άλλος ένας κουλοχέρης με θέμα τη μαγεία ανάμεσα σε τόσους άλλους με το ίδιο θέμα και διαθέτει πέντε τροχούς γεμάτους με εικονίδια που σχετίζονται με την τύχη και τα ξόρκια. Θα δείτε σύμβολα όπως το “s”, βιβλία μαγείας, χρυσά πέταλα, τετράφυλλα τριφύλλια και καπέλο μάγου. Στο φόντο υπάρχει ένα καταπράσινο δάσος με μαγικά φυτά, ενώ τα ειδικά χαρακτηριστικά εδώ περιλαμβάνουν wilds, σύμβολα μπόνους με συνολικά 40 γραμμές πληρωμής. 

Το σύμβολο με την υψηλότερη πληρωμή είναι το wild που απεικονίζει το τετράφυλλο τριφύλλι, το οποίο πληρώνει 800 φορές το στοίχημά σας αν φέρετε πέντε ίδια σύμβολα. Το αμέσως επόμενο σύμβολο που πληρώνει καλύτερα είναι το χρυσό πέταλο, το οποίο πληρώνει έως και 400 φορές το στοίχημά σας για πέντε σύμβολα, ενώ το καπέλο του μάγου είναι το τρίτο καλύτερο σύμβολο, πληρώνοντας έως και 150 φορές το στοίχημά σας για πέντε σύμβολα.Το σύμβολο wild αντικαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα στο παιχνίδι για να δημιουργήσει περισσότερους νικηφόρους συνδυασμούς.

Forge of Gems

Το Forge of Gems είναι ένας διαδικτυακός κουλοχέρης που παράγεται από την Play’n Go. Διαθέτει 5 τροχούς, υψηλή μεταβλητότητα, ποσοστό RTP 96,2%, ποικίλες γραμμές πληρωμής και ένα θέμα πολύτιμων λίθων. Το θέμα του παιχνιδιού επικεντρώνεται στη σφυρηλάτηση κοσμημάτων και συμβαίνει σε έναν τεράστιο φούρνο και όχι σε ορυχεία, όπως σε πολλά παιχνίδια του είδους. 

Το Forge of Gems περιλαμβάνει στοίβαζόμενα μπαλαντέρ (stucked wilds), υποστηρίζει διαχωρισμό και επέκταση συμβόλων, έχει καθολικούς πολλαπλασιαστές και έναν επιπλέον τροχό. Υπάρχουν κυμαινόμενες γραμμές πληρωμής διότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κερδίσετε και κυμαίνονται από 243 έως 36, 288.

Granny vs Zombies: Lock ‘n Win

Τα έχουμε ξαναπεί για την αστείρευτη φαντασία των δημιουργών παιχνιδιών κουλοχέρηδων. Οι φανταστικοί αυτοί δημιουργοί κατάφεραν το γιαγιάδες εναντίων ζόμπι  να βγάζει νόημα και μάλιστα να είναι και πολύ αστείο. To Granny vs Zombies είναι μια άκρως διασκεδαστική επιλογή αν σας αρέσει το είδος τρόμου/κωμωδίας.

Το Granny vs Zombies είναι ένας κουλοχέρης κωμωδίας/τρόμου από την PearFiction και παίζεται σε τροχούς 5×4 με 20 γραμμές πληρωμής. Διαθέτει walking wilds και zombie splatter wilds, καθώς και 2 διαφορετικές λειτουργίες τζάκποτ. Ο γύρος Lock ‘n Win ενεργοποιείται με 3 τροποποιητικά νομίσματα και σας δίνει μια επιλογή από 4 όπλα με τα οποία θα επιτεθεί η γιαγιά σε ζόμπι στον γύρο μπόνους. Η μέγιστη νίκη είναι 5.000 φορές το ποντάρισμά σας.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ