Archive

Νέα ευχάριστα παιχνίδια με θέμα την Αίγυπτο

Εδώ στο υπέροχο NetBet καζινο online, ενημερώνουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, καινούργιους ή παλιούς! Τα slots εδώ παρέχονται από μερικούς από τους καλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους στον κόσμο, κάτι που κάνει τη NetBet τον απόλυτο προορισμό! Aς δούμε όμως, μερικά ευχάριστα παιχνίδια με Αιγυπτιακό θέμα.

Cairo Link & Win

Ένα εξαιρετικό set-up σε περιμένει σ’ αυτό το Link & Win παιχνίδι! Το βασικό παιχνίδι βρίσκεται σε ένα αμυδρά φωτισμένο δωμάτιο με κολώνες, στην εποχή της Αρχαίας Αιγύπτου. Τα γραφικά είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, με μουσική που κινείται ανάμεσα σε κρύα ξύλινα πνευστά και τύμπανα, ενώ τα εντυπωσιακά εφέ συνοδεύουν τις νίκες στους τροχούς. Το παιχνίδι παίζεται σε ένα ταμπλό παιχνιδιού 5×3 με 20 σταθερές γραμμές πληρωμής.

Τα σύμβολα πληρωμής είναι ένας συνδυασμός χαμηλών βαθμών καρτών πληρωμής, 10-A και υψηλών αξιωματούχων και θεοτήτων της Αρχαίας Αιγύπτου. Αυτά είναι οι γάτες για τον Μπαστέ, τα τσακάλια για τον Άνουβις, τα γεράκια για τον Ώρο και η Κλεοπάτρα ως το σύμβολο που πληρώνει τα περισσότερα. Η λειτουργία Link & Win συμπληρώνεται με άλλα χαρακτηριστικά, όπως Expanded Reels, Express Collect και δωρεάν περιστροφές. Το κλειδί είναι τα σύμβολα Link&Win που εμφανίζουν τις αξίες μετρητών ή τα βραβεία Mini, Minor ή Major, αξίας 10x, 50x ή 1.000x του στοιχήματος, αντίστοιχα.

Book of Gold: Multichance

Ταξίδεψε στην Αίγυπτο και εξερεύνησε αυτόν τον θαυμαστό πολιτισμό με αυτό το παιχνίδι 5 τροχών, 3 σειρών και 10 γραμμών πληρωμής.  Το μπλε φόντο και ένας υπέροχος χρωματικός συνδυασμός κάνουν το παιχνίδι ιδιαίτερα ελκυστικό. Τα γραφικά έχουν αποδοθεί εξαιρετικά, επιτρέποντας στους παίκτες να παίξουν το παιχνίδι χωρίς καμία δυσκολία. Θα βρεις επίσης 10 γραμμές πληρωμής που θα σου δώσουν πολλαπλές ευκαιρίες να κάνεις έναν νικηφόρο συνδυασμό με κάθε περιστροφή. Πρέπει να ταιριάξεις τουλάχιστον 2 διαδοχικά σύμβολα σε μια γραμμή πληρωμής για να λάβεις μια πληρωμή.

Δώσε έμφαση στον Φαραώ καθώς αυτό είναι το καλύτερο σύμβολο και αν φέρεις 5 από αυτά τα σύμβολα σε μια γραμμή νίκης θα λάβεις έως και 50.000 νομίσματα. Το σύμβολο scatter σε αυτήν την περίπτωση αντιπροσωπεύεται από ένα χρυσό βιβλίο. Θα απονείμει μια υψηλή πληρωμή έως και 20.000 νομισμάτων για 3 ή περισσότερα scatter. Επίσης, η προσγείωση 3 ή περισσότερων scatter θα ενεργοποιήσει έως και 12 δωρεάν περιστροφές. Η καλύτερη πτυχή αυτού του συμβόλου είναι ότι θα λειτουργήσει επίσης ως μπαλαντέρ για όλα τα σύμβολα στο παιχνίδι εκτός από τα σύμβολα επέκτασης. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν μία δοκιμή;

Mystery Museum

Ένας συναρπαστικός διαδικτυακός κουλοχέρης 10 γραμμών πληρωμής που ξεχειλίζει με μπόνους χαρακτηριστικά, όπως σύμβολα μυστηρίου, δωρεάν περιστροφές, μια δυνατότητα τυχερών παιχνιδιών και στοιβαγμένα σύμβολα, σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Από τα αρχαία αιγυπτιακά ιερογλυφικά μέχρι την πανοπλία των σαμουράι και την ελληνική μυθολογία, αυτό το παιχνίδι είναι γεμάτο με κάθε λογής ενδιαφέροντα μοτίβα. Συνολικά, έχει μια υπέροχη εμφάνιση που σε εντυπωσιάζει πραγματικά όταν περιστρέφεις τους τροχούς.

Το King Tut είναι το πιο γενναιόδωρο σύμβολο του παιχνιδιού, που απονέμει ένα έπαθλο 500x για έναν συνδυασμό πέντε του είδους. Η λειτουργία Mystery Stacks είναι η πρώτη που θα συναντήσεις ενώ περιστρέφεις τους τροχούς. Όταν εμφανιστούν τρία ή περισσότερα από αυτά τα σύμβολα, θα ωθηθούν ώστε να καλύπτουν πλήρως τους αντίστοιχους τροχούς τους. Στη συνέχεια, αυτά τα στοιβαγμένα σύμβολα θα μετατραπούν στην ίδια παρουσία ενός συμβόλου. Στη συνέχεια, υπάρχει το Samurai Wild, που είναι και το σύμβολο wild και το scatter. Εάν προσγειώσεις 3 η περισσότερα στους τροχούς, θα ενεργοποιήσεις το μπόνους δωρεάν περιστροφών. Με τόσες ευκαιρίες για κέρδη, πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ