Archive

Ευχάριστα παιχνίδια με ζώα

Εδώ στο υπέροχο NetBet καζινο, ενημερώνουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, καινούργιους ή παλιούς! Τα φρουτάκια online εδώ παρέχονται από μερικούς από τους καλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους παιχνιδιών στον κόσμο, κάτι που κάνει τη NetBet τον απόλυτο προορισμό! Aς δούμε όμως, μερικά ευχάριστα παιχνίδια με θέμα τα ζώα.

Eagle Bucks

Αν θες να διασκεδάσεις και να κερδίσεις μεγάλα ποσά τότε αυτό το παιχνίδι με 5 τροχούς και 20 γραμμές πληρωμής, δε θα σε απογοητεύσει. Το παιχνίδι συνοδεύεται από μια λειτουργία μπόνους που απονέμει έως και 15 δωρεάν περιστροφές με επεκτεινόμενα wilds. Με φόντο το δάσος, οι τροχοί περιλαμβάνουν μια επιλογή από πλάσματα που ζουν ερημικά και τα σύμβολα περιλαμβάνουν μια φωλιά γεμάτη αυγά, έναν ταύρο, ένα ελάφι και έναν λύκο καθώς και έναν σχηματισμό βράχου. Συνδυάζονται με τα συνήθη σύμβολα τραπουλόχαρτων χαμηλότερης αξίας. Ο αετός είναι το wild του παιχνιδιού, αντικαθιστώντας όλα τα άλλα σύμβολα εκτός από το scatter. Εμφανισιακά, εντυπωσιάζει με τα γραφικά του και την country μουσική που συνοδεύει ευχάριστα το παιχνίδι. Το gameplay είναι επίσης απλό με όλες τις συγκινήσεις που έρχονται μέσω της δυνατότητας δωρεάν περιστροφών. Οι ευκαιρίες για κέρδη είναι πολλές και περιμένουν να τα διεκδικήσεις.

Piggy Payout

Ένας διασκεδαστικός κουλοχέρης 5 τροχών και 25 γραμμών πληρωμής, σου προσφέρει διπλά wild, νίκες και μια λειτουργία Prize Pick όπου μπορείς να κερδίσεις έως και 100 φορές το ποντάρισμά σου. Ωστόσο, όλα έχουν να κάνουν με τη λειτουργία Δωρεάν Παιχνιδιών όπου μπορείς να επωφεληθείς από έως και 400 δωρεάν περιστροφές με 2x πολλαπλασιαστή και να κερδίσεις έως και 800 φορές το στοίχημά σου σε κάθε δωρεάν περιστροφή! Ο σχεδιασμός είναι μοναδικός, με καταπράσινα πεδία στο φόντο των τροχών που αποτελούνται από εικόνες τρισδιάστατου στυλ. Ανάμεσα στα σύμβολα θα συναντήσεις Royals, έναν κόκορα που πληρώνει έως και 20 φορές το ποντάρισμά σου και έναν σκύλο που απονέμει έως και 40 φορές το στοίχημα σου. Το καλύτερο από τα τυπικά σύμβολα είναι η αγελάδα και αν συγκεντρώσεις 5, τότε θα κερδίσεις 200 φορές το συνολικό σου στοίχημα! Ο ανεμόμυλος είναι το wild και αντικαθιστά τα πάντα εκτός από τα 2 scatter που είναι το γουρούνι και το πρόβατο. Δοκίμασε και εσύ αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι και βγες κερδισμένος!

Siberian Storm MegaJackpots

Το φρουτάκι αυτό ξεχωρίζει για το πλέγμα διάταξης 3x4x5x4x3 που διαθέτει, με 720 τρόπους για να κερδίσεις πλούσια έπαθλα. Σε ένα χιονισμένο τοπίο όπου οι τίγρεις εμφανίζονται σε περίοπτη θέση, τα μπόνους περιλαμβάνουν επιπλέον νίκες Multiway Extra, δωρεάν περιστροφές και ένα έπαθλο τζάκποτ. Τα γραφικά υψηλής ανάλυσης και η ανεβαστική μουσική ανεβάζουν την αδρεναλίνη και κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο απολαυστικό. Bonus λειτουργίες όπως οι δωρεάν περιστροφές αλλά και το διάσημο πλέον MegaJackpot θα εκτοξεύσουν τα κέρδη σου. Τα γεγονότα του παιχνιδιού εκτυλίσσονται σε παγωμένες μπλε πεδιάδες καλυμμένες με άφυλλα δέντρα που διασχίζουν το έδαφος. Το λευκό χρώμα του πλέγματος έρχεται σε αντίθεση με την παγωμένη φύση της υπόλοιπης οθόνης, ενώ ταυτόχρονα το συμπληρώνει. Οι χαρακτήρες που προσγειώνονται στο πλέγμα συγκρούονται με τις απλές αποχρώσεις του σκηνικού και των τροχών. Αυτά τα σύμβολα εμφανίζονται ως μια βουτιά διαφορετικών αποχρώσεων που κυμαίνονται από έντονα κίτρινα και πορτοκαλί έως βαθύ μωβ και πράσινα. Ο τίτλος του κουλοχέρη που εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης προσθέτει μια χρυσή πινελιά στη ρύθμιση, διατηρώντας ταυτόχρονα το προοδευτικό ποσό του τζάκποτ.

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ