Archive

Ελληνική Σούπερ Λίγκα – Προεπισκόπηση 27ης & 28ης αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ διεύρυναν τη διαφορά τους από τους υπόλοιπους της πρώτης εξάδας στον πρώτο γύρο των αγώνων των ομίλων του πρωταθλήματος, ενώ η ισοπαλία εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό διατήρησε την ΑΕΚ σε ισχυρή θέση για να εξασφαλίσει το Europa Conference League για την επόμενη σεζόν. Οι αγώνες του Ομίλου του Υποβιβασμού ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να χρειάζεται επειγόντως μια νίκη εκτός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο.

Κάναμε μια προεπισκόπηση των επερχόμενων αγώνων και επιλέξαμε τρία παιχνίδια που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στα παρολί σας αυτό το Σαββατοκύριακο στη NetBet.

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης

Κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί, δεδομένου ότι ο Απόλλωνας απέχει 10 βαθμούς από την ασφάλεια, αλλά έχει πάρει μόλις τέσσερις βαθμούς εκτός έδρας όλη τη σεζόν. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι με νίκη μπορούν να απομακρυνθούν οκτώ βαθμούς από την τελευταία δυάδα, με τη Λαμία να αντιμετωπίζει δύσκολο ταξίδι στον Παναιτωλικό. Ο Ατρόμητος έχει κάνει την καλύτερη δουλειά του φέτος στην έδρα του και βρίσκεται σε αξιοπρεπή κατάσταση ενόψει των αγώνων του ομίλου του υποβιβασμού. Έχει κερδίσει τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του και έχει πάρει τους 17 από τους 23 βαθμούς του στην έδρα του. Οι φιλοξενούμενοί του αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν χάσει τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να σκοράρουν και έχουν χάσει τα 10 από τα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Μια ακόμη ήττα μπορεί να τερματίσει τις πιθανότητες επιβίωσης του Απόλλωνα Σμύρνης στην κατηγορία.

Πρόβλεψη: Ατρόμητος

Παναιτωλικός – Λαμία

Ο Παναιτωλικός έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από την τελευταία οκτάδα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ η αντίπαλός του Λαμία έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά διαδοχικές ήττες, καθώς ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο, χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν σε όλες τις ήττες τους εκτός από δύο. Θα αντιμετωπίσουν έναν ισχυρό Παναιτωλικό που έχει κρατήσει τέσσερα καθαρά φύλλα αγώνα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του και βρίσκεται πλέον άνετα 14 βαθμούς μακριά από την τελευταία δυάδα. Η αμυντική σταθερότητα των γηπεδούχων ήταν ο κύριος λόγος για την βελτίωση της απόδοσής τους και έχουν πολλές πιθανότητες να κρατήσουν ένα ακόμη καθαρό φύλλο αγώνα απέναντι στη Λαμία, τη δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη: Παναιτωλικός

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Πρόκειται για μια τεράστια σύγκρουση στην κούρσα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Φαίνεται ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να πιάσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αλλά η ΑΕΚ εξακολουθεί να κινδυνεύει να μην προκριθεί στο Conference League. Αυτοί οι δύο ελληνικοί γίγαντες έχουν ήδη συναντηθεί τέσσερις φορές φέτος, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής στις δύο από αυτές, ενώ οι άλλες δύο έληξαν ισόπαλες. Παρά το ισχυρό τους ρεκόρ σε αυτό το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι θα πάνε σε αυτή την αναμέτρηση ως ελαφρώς αουτσάιντερ για τη NetBet. Ωστόσο, δεν έχουν χάσει από την ΑΕΚ σε 11 παιχνίδια, ενώ ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκα, Jasmin Kurtic, έχει βρει δίχτυα σε κάθε μία από τις δύο προηγούμενες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ έχει το δικό της ταλέντο στο σκοράρισμα με τον Sergio Araujo, αλλά δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχτεί πάνω από μία φορά γκολ για 18 παιχνίδια, πιστεύουμε ότι θα επικρατήσει στην Αθήνα.

Πρόβλεψη: ΠΑΟΚ

Μπορείτε να τοποθετήσετε τις επιλογές σας ονλάιν στη NetBet – το καλύτερο μέρος για να στοιχηματίσετε στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ