Archive

Δυο φορές νικητής και …εκατομμυριούχος!

Τζάκποτ

Είναι γεγονός πως η τύχη χαμογελά εκεί που δεν το περιμένεις. Πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί με ένα δελτίο στο χέρι να σκεπτόμαστε τι θα κάνουμε με τα χρήματα αφού κερδίσουμε το μεγάλο Τζάκποτ που θα μας κάνει εκατομμυριούχους. Οι περισσότεροι από εμάς θα ξοδεύαμε τα λεφτά σε ταξίδια, πολυτελή δώρα για εμάς και την οικογένεια μας, ενώ άλλοι θα αγόραζαν το σπίτι των ονείρων τους. Τι θα κάνατε όμως αν κερδίζατε δύο φορές το λαχείο; Αν νομίζετε πως είναι αδύνατο να κερδίσετε μεγάλα Τζάκποτ δύο φορές, τότε κάνετε λάθος. Μπορεί να ακούγεται απίθανο, όμως ένας άνδρας από την Γαλλία κατάφερε να νικήσει τις πιθανότητες και να κερδίσει 2 εκατομμύρια στο λαχείο My Million μέσα σε ενάμισι χρόνο.

Ο μεγάλος τυχερός από την Γαλλία

Ένας γάλλος, λοιπόν, ήταν αυτός που νίκησε όλα τα στατιστικά και κατάφερε μέσα σε 18 μήνες να κερδίσει το ίδιο λαχείο δύο φορές. Ο γαλλικός τύπος που μετέδωσε την είδηση ανέφερε πως το όνομα του μεγάλου νικητή δεν είναι γνωστό, αφού ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως ένας γάλλος από την περιοχή Haute-Savoie, στην ανατολική Γαλλία και στα σύνορα με την Ελβετία και την Ιταλία, ήταν ο μεγάλος τυχερός που βρέθηκε δύο φορές με το νικητήριο δελτίο στα χέρια. Συγκεκριμένα, στις 11 Νοεμβρίου του 2016 και στις 18 Μαΐου του 2018, ο άνδρας από την Γαλλία κατάφερε να κερδίσει από 1 εκατομμύριο ευρώ την φορά. Οι πιθανότητες για να κερδίσει κάποιος το λαχείο δύο φορές, και σε μάλιστα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, είναι μόλις 1 στο ένα τρισεκατομμύριο. Αλλά τι σημασία έχουν τα στατιστικά όταν η τύχη αποφασίσει να σου χαμογελάσει;

Η λοταρία My Million

Η λοταρία My Million είναι άμεσα συνδεδεμένη με το franchise Euro Millions, το οποίο συναντά κανείς σε συνολικά 12 ευρωπαϊκές χώρες και κληρώνει 2 φορές την εβδομάδα. Το Euro Millions φημίζεται για τα μεγάλα Τζάκποτ του, τα οποία κατά καιρούς έχουν ξεπεράσει και τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σας πούμε πως οι Γάλλοι παίκτες που αγοράζουν ένα δελτίο από την λοταρία Euro Millions μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση My Million για να διεκδικήσουν το χαμηλότερο Τζάκποτ του ενός εκατομμυρίου. Σε αντίθεση με το Euro Millions, όπου οι παίκτες διαλέγουν οι ίδιοι ποια νούμερα θα έχουν στο δελτίο τους, το My Million κληρώνει ανάμεσα σε δελτία που έχουν βγει αυτόματα και έχουν τυχαίους αριθμούς. Για αυτό το λόγο, η πιθανότητα να κερδίσει κανείς το My Million είναι 1 στα 19 εκατομμύρια, ενώ για να κερδίσει κάποιος στο Euro Millions πρέπει να νικήσει τα στατιστικά που θέλουν 1 στα 140 εκατομμύρια να κερδίζει. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της γαλλικής εφημερίδας που μετέδωσαν το γεγονός, ο άγνωστος τυχερός δεν σκοπεύει να σταματήσει να παίζει και να παίρνει δελτία για την λοταρία. Και γιατί να το κάνει άλλωστε, αφού παίζοντας τυχερά παιχνίδια τον έχει κάνει δύο φορές εκατομμυριούχο!

Και άλλοι τυχεροί που κέρδισαν εις διπλούν!

Και αν νομίζετε πως η περίπτωση του γάλλου παραπάνω είναι η μοναδική, τότε κάνετε λάθος! Η τύχη του μεγάλου νικητή είχε κτυπήσει την πόρτα τον Απρίλιο και σε έναν άντρα από την Αυστραλία, ο οποίος κέρδισε στο τοπικό του λαχείο δύο φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο άνδρας παρέμεινε ανώνυμος, γνωρίζουμε όμως πως πρόκειται για έναν 40χρονο από το προάστιο Bondi. Ο αυστραλός υπερτυχερός κέρδισε την πρώτη φορά 1,020,487 δολάρια Αυστραλίας, τα οποία αντιστοιχούν σε 647,654.34 ευρώ, ενώ μετά από λίγες μέρες κέρδισε και πάλι 1,457,834 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ. Τέτοια τύχη ποιος να το περίμενε!

Η αμερικανίδα που κέρδισε δυο φορές την ίδια μέρα!

Ακόμα μια γυναίκα από την Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών έσπασε κάθε ρεκόρ, όταν κατάφερε να κερδίσει 2 φορές μέσα στην ίδια μέρα! Τον Νοέμβρη του έτους που μας πέρασε, η Kimberly Morris από το Wake Forest αποφάσισε να αγοράσει ένα δελτίο για την λοταρία $4.000.000 Diamond Dazzler από το σουπερμάρκετ της πόλης της. Προς έκπληξη της κέρδισε 10,000$ και μπήκε κατευθείαν στο αμάξι της για να πάει να εξαργυρώσει το δελτίο της. Στον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι, αποφάσισε να δοκιμάσει άλλη μια φορά την τύχη της και να αγοράσει ακόμα ένα ξυστό της ίδιας λοταρίας, αφού όπως είπε η ίδια ο στόχος της ήταν πάντοτε να κερδίσει το ένα εκατομμύριο. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, και η ίδια έγινε ο πρώτος νικητής ενός εκατομμυρίου στην συγκεκριμένη λοταρία! Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να τηλεφωνήσει στον σύζυγο της, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε: «Σήκωσα το τηλέφωνο και δεν καταλάβαινα τι έλεγε! Είχε φρικάρει και της είπα να ηρεμήσει και να μιλήσει πιο αργά. Μόλις κατάλαβα τι μου έλεγε, δεν την πίστεψα! Έπρεπε να γυρίσω σπίτι και να το δω με τα μάτια μου!».

Δυο φορές νικητής με τα ίδια νούμερα!

Ο επόμενος νικητής ξεπέρασε πραγματικά κάθε προσδοκία, όταν κέρδισε για δεύτερη φορά το λόττο με τα ίδια ακριβώς νούμερα. Ο Mike McDermott είναι 50 χρονών, δουλεύει ως ηλεκτρολόγος, είναι πατέρας δύο παιδιών και ζει με την γυναίκα του στην Αγγλία. Αρχές Ιουνίου έπαιξε το δελτίο του με τα νούμερα 15, 16, 18, 28, 36 και μπόνους το 49, το οποίο του χάρισε 194,501£. Λίγες εβδομάδες μετά, αποφάσισε να ξαναπαίξει για ακόμα μια φορά με τα ίδια ακριβώς νούμερα, και προς έκπληξη όλων κέρδισε και πάλι! Αυτή τη φορά το ποσό έφτασε τις 121,157£. Ο ίδιος ήταν σοκαρισμένος μόλις συνειδητοποίησε και την δεύτερη νίκη του, και όπως δήλωσε έχει αρχίσει ήδη να προγραμματίζει την συνταξιοδότηση του! Αξίζει να σας αναφέρουμε πως οι πιθανότητες να κερδίσει δυο φορές στο ίδιο λαχείο και με τα ίδια νούμερα είναι 1 στα 5 τρισεκατομμύρια!

Ο εκατομμυριούχος από τη Φλόριντα

Ο 60χρονος Lubomir Richvalsky από την Φλόριντα κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο ξυστό $10.000.000 World Class Cash τον Απρίλιο. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας με τα λαχεία δήλωσε πως ο μεγάλος τυχερός αποφάσισε να λάβει ολόκληρο το ποσό του λαχείου, το οποίο έφτασε τις 750 χιλ. δολάρια μετά τους φόρους και τις κρατήσεις. Ο Richvalsky είχε ξανακερδίσει το 2014 στην λοταρία 100Χ Cash, όταν αγόρασε ένα δελτίο-ξυστό από ένα παντοπωλείο στην ίδια πολιτεία. Τότε είχε κερδίσει και πάλι 1 εκατομμύριο δολάρια!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ