Archive

Διασκεδαστικά παιχνίδια με παραμύθια και θρύλους

Εδώ στο υπέροχο NetBet cazino, ενημερώνουμε συνεχώς τη βιβλιοθήκη με παιχνίδια κουλοχέρηδων για όλους τους παίχτες, καινούργιους ή παλιούς! Τα slot εδώ παρέχονται από μερικούς από τους καλύτερους και πιο γνωστούς παρόχους παιχνιδιών στον κόσμο, κάτι που κάνει τη NetBet τον απόλυτο προορισμό! Aς δούμε όμως, μερικά από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια με παραμύθια και θρύλους.

Golden Goddess

Περιπλανήσου στις πανέμορφες πλαγιές της αρχαίας Αθήνας σε ένα παιχνίδι 5 τροχών, 3 σειρών και 40 γραμμών πληρωμής. Με τα βουνά της αρχαίας Ελλάδας στο βάθος, υπάρχει μια αίσθηση κόμικ στον σχεδιασμό. Τα σύμβολα είναι όλα ωραία και ξεκάθαρα και οι τροχοί αποτελούνται από τραπουλόχαρτα και σύμβολα όπως ένα άλογο, ένα λευκό περιστέρι και η Χρυσή Θεά του τίτλου. Η Χρυσή Θεά είναι το πιο προσοδοφόρο τυπικό σύμβολο, πληρώνοντας 1,25 φορές το συνολικό ποντάρισμά σας εάν προσγειώσετε 5 σε μια γραμμή πληρωμής. Το σύμβολο Golden Goddess είναι το wild του παιχνιδιού και αντικαθιστά όλα τα τυπικά σύμβολα όταν αποτελεί μέρος ενός νικηφόρου συνδυασμού και μπορεί να προσγειωθεί και στους 5 τροχούς. Αν προσγειώσεις 5 wilds σε μια γραμμή πληρωμής θα λάβεις ένα βραβείο 25 φορές το συνολικό ποντάρισμά σου. Με 2 χαρακτηριστικά μπόνους, τα κυριότερα σημεία παιχνιδιού περιλαμβάνουν στοίβες συμβόλων και έναν γύρο δωρεάν περιστροφών που θα εκτοξεύσει τα κέρδη σου.

Magic Gems

Αν ψάχνεις για συναρπαστικά παιχνίδια τότε το φρουτάκι αυτό δεν θα σε απογοητεύσει. Ο συγκεκριμένος τίτλος, έχει ως θέμα του τη φαντασία των παραμυθιών και στους τροχούς θα συναντήσεις νεράιδες και πολύτιμους λίθους. Με έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό και γραφικά υψηλής ευκρίνειας, μπορείς να διεκδικήσεις μεγάλα ποσά σε 40 γραμμές πληρωμής, με φόντο ένα μαγεμένο δάσος. Το σύμβολο της νεράιδας, ενεργεί ως wild, και σε βοηθάει να σχηματίσεις νίκες, αντικαθιστώντας όλα τα βασικά σύμβολα. Αν η τύχη είναι με το μέρος σου, και βρεις τρία σεντούκια θησαυρού στους πρώτους 3 τροχούς, θα ενεργοποιήσεις 3 δωρεάν περιστροφές. Το μαγεμένο δάσος, σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τους θησαυρούς του!

Moon Temple

Με 6 τροχούς και 80 γραμμές πληρωμής θα έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη σε αυτό το εντυπωσιακό παιχνίδι. Ένας ναός χτισμένος σε μία πέτρα φιλοξενεί τους τροχούς που περιλαμβάνουν σύμβολα τραπουλόχαρτων από Q έως 9, καθώς και λαμπερά χρωματιστά τελετουργικά περιδέραια, μαύρους πάνθηρες, σαύρες και πεταλούδες. Η άγρια ιέρεια είναι το wild και αντικαθιστά τα πάντα εκτός του scatter και θα σας δώσει 1.250 νομίσματα για έναν συνδυασμό 6 συμβόλων. Όταν ο κεραυνός χτυπήσει και προσγειωθούν τουλάχιστον 3 σύμβολα scatter, θα ενεργοποιήσεις αυτό το χαρακτηριστικό. Είναι ένας γύρος μπόνους όπου θα λάβεις αρχικά 8 δωρεάν περιστροφές (γνωστό ως παιχνίδι συλλογής). Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού συλλογής, κάθε φορά που εμφανίζεται το σύμβολο +1 θα λαμβάνεις 1 Moon Spin. Τότε, τα σύμβολα του μαύρου πάνθηρα θα γίνουν wild. Μάλιστα, εάν είσαι αρκετά τυχερός, θα κερδίσεις μερικές επιπλέον περιστροφές τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με wild και να δεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ