Archive

Δημοφιλείς κουλοχέρηδες της Playtech

Η Playtech, ένας κολοσσός των παιχνιδιών καζινο, έχει δημιουργήσει μία παράδοση από μία εκπληκτική σειρά δημοφιλών online slots που έχουν κερδίσει τους οπαδούς του διαδικτυακού gaming τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. 

Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία παιχνιδιών, τρεις τίτλοι που ξεχώρισαν και έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα, είναι: 

  • Anaconda Wild
  • Gladiator Jackpot
  • Legacy of the Wild

Anaconda Wild

Το Anaconda Wild μεταφέρει τους παίκτες του στα βάθη του τροπικού δάσους του Αμαζονίου, όπου ζει το τρομερό φίδι Anaconda. Η Playtech έχει κάνει το παιχνίδι αρκετά απλό και αυτό δεν αποτελεί μομφή σε καμία περίπτωση. Ίσα ίσα που πίσω από αυτή την απλότητα βρίσκεται ένας γρήγορος και αποδοτικός κουλοχέρης, που δεν θα σας κάνει να τον βαρεθείτε και θα σας δώσει περισσότερα κέρδη από τον μέσο όρο.

Αυτός ο απλός και ευχάριστος κουλοχέρης 6χ4 τροχών και κυλίνδρων και 50 γραμμών πληρωμής διαθέτει εκπληκτικά γραφικά και μια καθηλωτική ατμόσφαιρα. 

Το σύμβολο Anaconda χρησιμεύει ως σύμβολο Wild (άλλωστε το λέει ξεκάθαρα και ο τίτλος του παιχνιδιού), αντικαθιστώντας όλα τα άλλα σύμβολα και επεκτείνοντας τους κυλίνδρους, για να καλύψει πολλές θέσεις και να συνδυαστεί με άλλα γειτονικά σύμβολα και να δημιουργήσει ακόμη καλύτερους συνδυασμούς. Το Wild πληρώνει 40 φορές το ποντάρισμα. Αν όμως καταφέρετε να γεμίσετε ολόκληρη την οθόνη με wilds, τότε θα σας πληρώσει ένα γενναιόδωρο 2.000x!

Λειτουργία Anaconda Wild Respin.

Όταν το σύμβολο Wild εμφανιστεί στους κυλίνδρους, τότε το φίδι ανακόντα κινείται στην οθόνη αφήνοντας πίσω του κι άλλα σύμβολα ανακόντα καθώς προχωρά με τυχαίο τρόπο και καταβροχθίζει ότι βρει μπροστά του και μπορεί να σας οδηγήσει σε εξαιρετικά μεγάλες πληρωμές.

Gladiator Jackpot

Το Gladiator Jackpot της Playtech είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Gladiator με μία βασική διαφορά, ένα χαρακτηριστικό προοδευτικού τζάκποτ. Όπως και η παλιά version εξακολουθεί να έχει 5 τροχούς και 25 γραμμές πληρωμής.

Βασίζεται στην γνωστή ταινία Gladiator, μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών. Το παιχνίδι σας μεταφέρει μέσα στο Κολοσσαίο το οποίο αποτελεί το βασικό φόντο και ως σύμβολα θα βρείτε μια ποικιλία χαρακτήρων από την διάσημη ταινία, μαζί με εικονίδια που απεικονίζουν τα παραδοσιακά τραπουλόχαρτα.

To τζάκποτ ενεργοποιείται φέρνοντας στους 3 μεσαίους τροχούς, 3 από σύμβολα wild τα οποία απεικονίζουν έναν Μονομάχο, ο οποίος είναι ο Χοακίν Φοίνιξ! Στη συνέχεια, οι τροχοί εξαφανίζονται και εμφανίζεται ένα πλέγμα από 9 ρωμαϊκά κράνη τα οποία διαλέγετε με οποιαδήποτε σειρά θέλετε. Κάθε ένα θα δώσει ένα χρηματικό έπαθλο, το οποίο αναγράφεται σε μια χρυσή ταινία πάνω από τους τροχούς. Αν αποκτήσετε 9 χρυσά κράνη, τότε το τζάκποτ είναι δικό σας!

Legacy of the Wild

Το Legacy of the Wild είναι ένας κουλοχέρης της Playtech, 5 τροχών και 40 γραμμών πληρωμής που μπορείτε να απολαύσετε σε επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητές συσκευές και tablet. 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μια μυστικιστική ατμόσφαιρα είναι διάχυτη και η δράση και η αγωνία ενισχύεται από τα γνωστά από πολλά παιχνίδια της playtech:

  • Collapsing Reels, 
  • το Wave-O-Meter, 
  • τις δωρεάν περιστροφές 
  • και τη λειτουργία Book of Wilds.

Το θέμα του έχει σχέση με μάγους, δαίμονες, σατανάδες και γενικά με τον κόσμο της μαγείας. Βρίσκεστε σε ένα κρησφύγετο-εργαστήριο μάγων, και οι τροχοί έχουν 5 φυλαχτά. Ένας γενειοφόρος μάγος είναι το σύμβολο με την υψηλότερη αξία και αν φέρετε 5 από αυτούς στην ίδια γραμμή πληρωμής, δίνει 750 νομίσματα.

Η λειτουργία Collapsing Reels κλασικά εκρήγνυνται για να αντικατασταθούν από νέα γι αυτό άλλωστε λέγονται cascading που στα αγγλικά σημαίνει κατάρρευση. Με τα cascading reels μπορείτε να κερδίζετε ξανά και ξανά. Ενεργοποιείται αν φέρετε 5 φορές το σύμβολο wild που είναι το “Book of Wilds” σε μία γραμμή.

Το Wave-O-Meter βρίσκεται στα αριστερά των κυλίνδρων, αποτελείται από 10 κρυστάλλινες μπάλες. Όταν παίρνετε ένα νικηφόρο γύρισμα (Wave), ανάβει η χαμηλότερη κρυστάλλινη σφαίρα. Με κάθε νέα νικηφόρα περιστροφή (κύμα) στη συνέχεια φωτίζεται περισσότερες κρυστάλλινες μπάλες μέχρι να να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία των δωρεάν περιστροφών. Ο αριθμός των διαδοχικών κυμάτων θα καθορίσει πόσες δωρεάν περιστροφές θα λάβετε.

Επίλογος

Τα παιχνίδια αυτά της Playtech, έχουν ήδη αποδείξει ότι δεν βρίσκονται τυχαία στην κορυφή της δημοφιλίας και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολήσουν για πολλά χρόνια. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε!

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ