Archive

Ακόμα περισσότεροι επικοί κουλοχέρηδες από την IGT

Εκατοντάδες τίτλοι της IGT έχουν ψυχαγωγήσει εκατομμύρια παίκτες ψηφιακών καζινο σε όλο τον πλανήτη. Ο αμερικάνικος κολοσσός με έδρα το Λας Βέγκας, από το 2015 που ιδρύθηκε έχει δημιουργήσει αμέτρητα slot παιχνίδια που  καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων των παικτών. Παρακάτω σας παρουσιάσουμε παρακάτω τα τρία πιο δημοφιλή φρουτάκια με επική θεματολογία:

  • Ocean Magic
  • Triple Diamond
  • Maya Gold

Ocean Magic

Το Ocean Magic είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι της IGT. Τόσο το σκηνικό όσο και οι τροχοί είναι πολύχρωμα και όμορφα σχεδιασμένα, καταφέρνοντας να αποδώσουν όπως πρέπει την ατμόσφαιρα ενός εξωτικού ωκεανού γεμάτου κοραλλιογενείς υφάλους και τροπικά ψάρια. Έχει μια αρκετά τυπική διάταξη, με πέντε τροχούς και τέσσερα σύμβολα ανά τροχό και 50 σταθερές γραμμές πληρωμής.

Ένα από τα κυριότερα μπόνους χαρακτηριστικά που θα κυνηγήσετε προκειμένου να αποκομίσετε κέρδη, είναι το Wild Bubbles. Όταν ενεργοποιηθεί θα παρατηρήσετε μεγάλες χρυσές φυσαλίδες να εμφανίζονται στο κάτω μέρος κάθε κυλίνδρου σε τυχαίες στιγμές. Στην επόμενη περιστροφή σας, τυχόν φυσαλίδες κάτω από τους κυλίνδρους θα ανέβουν κατά μία θέση. Όταν οι φυσαλίδες εμφανίζονται στους κυλίνδρους, λειτουργούν ως μπαλαντέρ, δίνοντάς σας περισσότερες πιθανότητες να σχηματίσετε νικηφόρους συνδυασμούς. 

Μία δεύτερη λειτουργία που θα σας δώσει κέρδη είναι η λειτουργία Bubble Boost. Για να ενεργοποιηθεί θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο χρυσό σεντούκι του θησαυρού στο κάτω μέρος της οθόνης. Κάνοντας αυτό θα διπλασιαστεί το συνολικό ποντάρισμα που εμφανίζεται, αλλά θα σας δώσει την επιπλέον δυνατότητα νίκης του Bubble Boost.

Triple Diamond

Το Triple Diamond είναι η συνέχεια του Double Diamond της IGT. Είναι αισθητικά αρκετά ίδιος με τον προκάτοχό του και εστιαζει ξεκάθαρα στην κατηγορία των φανατικών των απλών κλλασικών κουλοχέρηδων. Ξεχωρίζει το μινιμαλιστικό αλλά τεράστιο πλέγμα 3×3 με 9 γραμμές πληρωμής. 

Το gameplay είναι απλό, τα γραφικά και τα σύμβολα κλασικά, και είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τους λάτρεις των παλαιών και απλών κουλοχέρηδων που θέλουν να έχουν πιθανότητες για μεγαλύτερα κέρδη, αφού η μεταβλητότητά του είναι επίσης χαμηλή προς μέτρια σε αντίθεση με τον προκάτοχό του.

Στο Triple Diamond μπορείτε να αποκτήσετε Multiplier Wilds και να κερδίσετε έως και x1199 του στοιχήματός σας ανά περιστροφή. Εμφανίζονται οπουδήποτε στους κυλίνδρους και συνδυάζονται με οποιαδήποτε κανονικά σύμβολα στη γραμμή πληρωμής. Ένα μοναδικό Multiplier Wild τριπλασιάζει το χρηματικό έπαθλο οποιουδήποτε κανονικού νικηφόρου συνδυασμού στη γραμμή πληρωμής. Δύο πολλαπλασιαστές wilds θα αυξήσουν το χρηματικό έπαθλο οποιουδήποτε κανονικού νικηφόρου συνδυασμού στη γραμμή πληρωμής κατά 9 φορές . 

Maya Gold

Το Maya Gold της IGT είναι ένας κουλοχέρης 25 γραμμών πληρωμής με πέντε τροχούς, τρεις σειρές, μεσαία διακύμανση και RTP 96,16 τοις εκατό. Διαθέτει λειτουργίες που περιλαμβάνουν δωρεάν περιστροφές, πολλαπλασιαστές και παιχνίδια μπόνους. 

Με το Maya Gold βρίσκεστε σε ένα μεξικανικό δάσος και ψάχνετε θησαυρούς των αρχαίων Μάγια. Οι τροχοί είναι τοποθετημένοι μπροστά από έναν ναό των Μάγια, με συναφή σύμβολα προς την μυθολογία και ιστορία της γνωστής φυλής του Μεξικού όπως αγάλματα, χρυσά νομίσματα, μάσκες, θεές, αρχηγούς, ξίφη, τουκάν και την πόλη Τσιτσέν Ίτζα. 

Το κύριο μπόνους που αξίζει να προσμένετε για να φέρετε κέρδη είναι το μπόνους μνήμης.  Ενεργοποιείται εάν καταφέρετε να συγκεντρώσετε 1.000 πόντους . Κατά τη διάρκεια ου  μπόνους μνήμης, έχετε τέσσερις ευκαιρίες για να ταιριάξετε ένα ζευγάρι από πέτρινες πλάκες και να κερδίσετε το έπαθλο. Οι νίκες κυμαίνονται από 1x έως 25x του συνολικού πονταρίσματός σας. Μπορείτε επίσης να φέρετε διπλές πλάκες πολλαπλασιαστή, οι οποίες θα αυξήσουν το έπαθλό σας κατά δύο και θα σημαίνουν μια πιθανή κορυφαία νίκη 50 φορές το συνολικό ποντάρισμά σας.

Φέρνοντας τουλάχιστον τρία σύμβολα scatter θα ξεκινήσει το μπόνους δωρεάν περιστροφών. Όσο περισσότερα σύμβολα τύχετε, τόσο περισσότερες δωρεάν περιστροφές κερδίζετε πχ με 5 σύμβολα κερδίζετε 100 περιστροφές με 4 κερδίζετε 20 και με 3 σύμβολα κερδίζετε 8 δωρεάν περιστροφές. 

Όταν επιλέξεις το NetBet Casino, μπορείς να απολαύσεις μια τεράστια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών. Οτιδήποτε και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πάντα να παίζεις υπεύθυνα. Στη NetBet, η ευημερία του παίχτη αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα μας – δες τη σελίδα μας με συμβουλές και εργαλεία για Υπεύθυνο Τζόγο για περισσότερες πληροφορίες.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ